netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

az önce paypal şifremi hatırlayamadığım için otomatik tüp edinme şansımı kaybettim.. hem de 25£'a.

bir sonraki otomatik tüpte tekrar görüşmek üzere..

#sdtyrdkn' tarafından 03.08.2007 23:31:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ağustos 2007, 23:30 - İp: 85.***.**9.246
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Hayırlısı olsun Sedat'cığım bir dahaki sefere
Nasıl nerden alıyorsunuz biraz açıklama yapabilir misin?

Topiğe biraz hareket gelsin.
Sigma 135-400 ile çekmiştim. Onixon'un son verdiği Tiffen plug in ile ND filtre uyguladım. Gökyüzü kahverengi olunca uygun bir gökyüzünü klonladım.

By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2007-08-03

#foxfo' tarafından 04.08.2007 00:42:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ağustos 2007, 23:51 - İp: 81.***.**5.69
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar hepinize merhaba.
10 gün kadar foruma uğrayamadım, forunmda 30 sayfa, ama fotoğraflarda maşallah daha fazla ilerlemişsiniz. Malesef tüm fatoğraflara yorum yapamıyacağım ama; Hepinizin ellerine sağlık.
K10D kardeşliği ve fotoğraflarda müthiş bir ilerleme var. AİLE' ye yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiler.
Karadeniz gezisinden dönen Ahmed hoşgeldi, Melrock' a ise iyi tatiller.
Sevgili AS, gece çekimlerinin, Sevgili Ahmed macro nun gözünü çkartmış durumdalar. Sedat farklı boyutta gayet iyi giderken, yeni katılan arkadaşlar çok hızlı çıktılar
Farkettğim bir şey hemen hemen tüm fotoğraflarda kompozisyonlar daha iyiye gidiyor. Hepinizden çok şey öğreniyorum gerçekten.

Hazır foruma girebilmişken bir kaç foto da ben ekleyeyim. (Exifler okunabiliyor)

Hepinize sevgilerimle.

1

2

3. (silindi)

4

5

6

#erex' tarafından 04.08.2007 16:24:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Ağustos 2007, 00:44 - İp: 88.***.**9.26
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

foxfo şahane herkesle paylaşmasak iyidir çok güzel işliyor valla CS3 ler birleşince.Çok güzel bir tane daha var onu bulursam iyice çoşar digital fotolar

erex abi 5 numara çok güzel olmuş açısı

Tarih: 4 Ağustos 2007, 10:33 - İp: 88.***.**9.192
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

foxfo e-bay'dan alıyorum. paypal ile ödüyorum. fotoğrafın için tebrikler çok hoş görünüyor.

erex, ustam senin fotoğraflar çok güzeller. netlik derinlik çok güzel. ilk fotolardaki dalların oluşturduğu doğal çerçeve çok şık. 2. fotoda ufuk yamul birazcık. borozan çiçeklerinin derinliği kadrajı çok güzel. palmiyeler çok güzel fon yapmışlar. martılar da çok net. eline sağlık.

Tarih: 4 Ağustos 2007, 11:42 - İp: 85.***.**4.243
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar teşekkürler.
erex üstad fotolar çok güzel. Martılar da ışığı çok güzel yansıtmışsın. 2 no'lu martıda aynalı objektif mi kullandın?

Tarih: 4 Ağustos 2007, 15:23 - İp: 81.***.**4.96
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Bendende bir foto

#masalar sadece aşklara sevdalara alay etmiş,
benim tüm masalar boş kalmış#

Shot with PENTAX K10D at 2007-08-04

Tarih: 4 Ağustos 2007, 19:36 - İp: 85.***.**7.37
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ya arkadaşlar en ucuz k10d body ve 18-200 12 taksitli olarak nerede satılır bilen varmı.

Tarih: 4 Ağustos 2007, 22:01 - İp: 88.***.**1.73
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

pazarbey şaka yapıyorsun herhalde

Tarih: 4 Ağustos 2007, 22:52 - İp: 88.***.**8.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Niye olmasın Nirvanaya hangi bakina ile ulaşacağım bellimi olur. Hadi arkadaşlar bekliyorum fiyatları. Taksitli olacak unutmayınız.

Tarih: 5 Ağustos 2007, 00:17 - İp: 88.***.**1.73