netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

geçmiş olsun hamsikoy. rahatsızlığını yeni öğrendim

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:10 - İp: 88.***.**1.148
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

hamsiköy merhaba.Geçmiş olsun abi ben de yeni öğrendim.İnşallah önemli birşey değildir.

Çekmek istediğin hayvanlar ile sensör düzlemini paralel hale getirirsen çok da güzel net kareler çekebilirsin abi.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:13 - İp: 88.***.**1.75
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

macro konusunda seni üstad bilirim amati. böyle olunca da biz de öğreneceğiz zamanla. daha çok çalışmalıyız

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:18 - İp: 88.***.**1.148
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Öncelikle geçmiş olsun hamsiköy, güzel dileklerin içinde teşekkürler. Aslında altın nokta kuralına uymaya çalışırım ama heyecandan olsa gerek noktayı virgülü unutmuşum

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:21 - İp: 88.***.**5.199
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

meliksahu,estağfurullah ne üstad lığı.Öğrendiklerimizi beraber paylaşıyoruz.Ben de hergün bu ortamda birşeyler öğreniyorum dostlardan.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:25 - İp: 88.***.**1.75
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Ciddi bir şey yok ama yaş ilerleyince her şey çok yavaş iyileşiyor.
21 yaşına kadar büyüme gelişme devam ediyor, 21'den sonra vücut yaşlanmaya başlıyormuş. Yaşı çeyrek asırı geçenlere önerim daha yavaş ve kontrollü yaşamaya başlayın, ufak tefek kazalar artık eskisi gibi çabuk iyileşmeyecek.
Cumartesi sabah Gursky sergisine gidebilecek olan olursa haberleşelim.
Bu fotoğraf işinde bu kadar çok öğrenilecek şey olduğunu bilmiyordum. Güzel Sanatlar Akademisi fotoğrafçılık Bölümü'ne kaydolmayı bile düşündüm, ama akşam okulu yokmuş. İşin zor tarafı her şey okumakla da öğrenilmiyor. Bilgileri depoladıktan sonra usta-çırak ilişkisi ile üstadlardan feyz alacağız, üstadlığı kabul etmeseler de...
Usta-çırak yöntemi ile öğrenilen işlerde, benim gördüğüm görgüde, yaşı büyük olanlar da o alanda bilgi ve deneyimi daha fazla olana "abi" der.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:49 - İp: 88.***.**7.168
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili amati, ebay'dan 2 dolara pringles kapağı gibi bir şey geldi. Evin içinde floresan ve manav ampulu ile denedim, makinanın kendi beyaz dengesi ile bu kapağın yaptığı ayarın ikisi de tam olmuyor. Expodiskinin başarısını sormak istiyorum. Direk bakarak gördüğün renkte mi çekiliyor gerçekten?

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:54 - İp: 88.***.**7.168
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

Herkese iyi geceler.

Abant

Tarih: 13 Temmuz 2007, 01:02 - İp: 85.***.**4.57
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Hamsiköy geçmiş olsun hocam.

drk_m açılışı gayet başarılı yapmışsın devamını bekliyoruz.

hsnysl Abant fotoğrafın çok güzel tebrikler.

Ahmed makro konusunda Pazarbeyi geçtin hocam.

Tarih: 13 Temmuz 2007, 01:12 - İp: 88.***.**7.248
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sevgili amati verdiğin bilğiler harika. Teşekkürler.

Hamsiköy, geçmiş olsun özlettin kendini.

Tarih: 13 Temmuz 2007, 01:14 - İp: 85.***.**9.12