netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

asinan;sağol kardeşim.Ne zaman geliyorsun istanbul a? Fotoğrafa çıkacaktık beraber.

#amati' tarafından 12.06.2007 00:39:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:38 - İp: 88.***.**6.48
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

foxfo,çok teşekkür ederim

Bu arada o elindeki aleti acayip merak ediyorum Saç kılı ha vay be ciddi büyütüyor demekki.Yaw istanbulda bulamaz mıyız ki bir mikroskop.Nasıl bişey bu aradığın?Belki yardımcı olabilirim buradan.

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:41 - İp: 88.***.**6.48
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Ahmet alış veriş için geleceğim objektif falan almak için, bana yardımcı olabilirmisin? Sen baua ekipman aldın tanımıssındır piyasayı.

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:42 - İp: 88.***.**9.68
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Ne zaman istersen kardeşim.Gelmeden bir liste yap bana yolla,bir bakarım çevreye.

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:48 - İp: 88.***.**6.48
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Yok daha neler onu isteyemem, zaten çok şey almam heralde senin gibi Tanışırız, sonra sen Adapazarına gelirsin kardeşin bi ıslama köfte ısmarlar of of

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:52 - İp: 88.***.**9.68
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Ne var ki bunda kardeşim Sen hiçbirşey almasan ne olacak.Sanki ben atıcıyım gibi konuştun ha Ne lazımsa ben sorar soruştururum.Köfteye hayır diyemem bu arada.Tatangalar burnumda tütüyo zaten

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:58 - İp: 88.***.**6.48
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Ahmet gel köfteci Mustafaya gideriz. Tatangalar 2.ligte devam edecekler icraatlarına maalesef. Ben şimdi yatıyorum, gelmeye yakın sana haber veririm Ahmet. Hadi iyi geceler kardeşim,saol ilgin için.

Tarih: 12 Haziran 2007, 01:01 - İp: 88.***.**9.68
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

amati, Ankara'da bu aleti ikinci el foto malzemeleri satan bir dükkanda buldum. Deneme amaçlı aldım ne işe yarıyor diye. Bir şekilde denedim aslında ileride benim pek işime yaramaz gibi duruyor. Herhalde uzun süreli mikro seviyede foto çekilmez. Senin ki gibi 100 mm macro almak daha iyi.
O aleti burada kimsenin alacağını tahmin etmem. Meraklısı alır. Ankara'ya yolun düşerse buluşur götürürüm seni, misafirim olursun. Hoş burada özel köfte yok ama

Tarih: 12 Haziran 2007, 01:14 - İp: 81.***.**9.243
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

foxfo,çok sevinirim abi.Ankaraya gelirken haber veririm.Ben ankaraya günübirlik geliyorum hep.Fazla yük olmam yani)Şaka bir yana her şehirde birkaç dostumuz oluyor ve bu beni çok mutlu ediyor.Bu arada yeni gelecek macro lensin testinden sonra 100mm macroyu satabilirim bilginize arkadaşlar

asinan,elimden ne gelirse kardeşim seve seve.Ben ismail de yemiştim,mustafa seninle ilk olur

Tarih: 12 Haziran 2007, 08:39 - İp: 81.***.**8.226
tauran
tauran (üye)
İstanbul / Meraklı

bir kaç resimde ben ekliyim

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Tarih: 12 Haziran 2007, 09:12 - İp: 212.***.**2.106