Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
ahmet abinin bakış açısı yaratıcılığı ve yardımseverliği,bilgiyi paylaşması.
ahmet abi seni zevkle takip ediyorum,artık bir yerde makro fotoğraf görsem aklıma sen gelir oldun
bizi ufkunla aydınlatman dileği ile yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
tauran kardeşim.İnan bana beni öyle duygulandırdın ki inşallah bu sözlerine layık olabilirim bir gün.Çok ama çok teşekkür ederim kardeşim.Senin de her geçengün çok iyi işler çıkardığını görmek beni çok mutlu ediyor.Bu yetişme süreçlerimizi hep beraber bilgi paylaşarak hızlandırabiliriz diye düşünüyorum.Benim kısa sürede edinebildiğim bilgi birikim çok kısıtlı da olsa olan kısmını paylaşmaktan çok keyif alıyorum.Bu topic enteresan bir şekilde hayatıma girdi ve yeni bir ailem oldu.Umarım hep beraber oluruz arkadaşlar.
Selam ve saygılarımla.
Ahmed
bu arada ebaydan 80 320 açık artımasını kazandım yakında lensim gelicek çok heyecanlıyım birçok kişi memnunmul 80 320 den acaba bizim forumda daha önce kullanan varmı?
bilgi verebilirse çok mutlu olurum.
80 320 lensimde gelsin;
bundan sonra limited lenslerden başka lens almam...
merhaba arkadaşlar, bu sabah gezdik biraz..
bi çiçek fotoğrafını sizle paylaşayım dedim..
tüple çekildi. adobe camara raw da gölgeler arttırıldı.
Serkancım bütün birliği ateşe vermişsin... Yetiştim gayri...
Amati hocam tek kelime dehşetsin, parmak ısırtıyorsun güzel karelerin ile ellerine sağlık
tauran Pentax olsun taştan olsun be...
Haftasonu kazdağlarına foto olayına girmeyi düşünüyoruz, çekim yapmak için önerebileceğiniz yerler varmı?
burn uyguladım sadece..
ya komutan o dağlarda yer aramana gerek yok heryerden güzel kareler çıkaracapına eminim.
bende pentaz olsun taştan olsun diyerek sigma apo almaya direniyorum ama 1997 yılında üretilmiş bir lensle sigma apoyu nerdeyse aynı fiyata aldım galiba
170 euroya aldım baydan 8 euroda kargo kuzenim getiredek gelirken
en güzel kareler hiç umulmadık yerlerden çıkar Tauran, Pentax 35 yıllık lens + pentax k10d ile çekilen resimler var, parmak ısırtıyor, 2000 Range Rover mu? 2007 Sorento mu?
haklısın galiba,ben pentax lenslerden şaşmıyım.
yanımda bilgi işlemdeki yazılımcımız var geçen hafta sony & 100 almıştı içine sinmedi değiştirdi.eniştesi fotoğrafçı ekmeğini bu işten kazanan bi adam bizim kullandığımız makinelerin adını bilmiyo çok pahalı makinelerle çalışıyo onunla birlikte gitmişler yenisini almaya,neyse sadede geliyim.
sony yi değiştirip d 80 aldı
sony yi 900 ytl almıştı
d 80 nide 1200 ytl ye aldı 18-135 le.
eniştesi tripod getirmiş
sony a100,nikon d 80 ve canon 400d ile renkli mum ışığını çekip almışlar.
eniştes d80 al demiş.adamın yüzündek ifade değişmişti ama sony aldığında mutlu değildi şimdi çok mutlu.k10d almaya ikna edemedim ama artık canım nikon kullanmak isterse isterim makinasını
sdtyrdkn çiçek güzel kare,ellerine sağlık,
foxfo gel gel istanbula =),görüşürüz.
amati bazen şöle %100 cropta verirsin usm'li : çiçeğin gözeneklerini saycem .Sana akışır zaten SDM'li yeni macro
tauran hafif hafif ısınıyorsun k10d'ye,heykele bakış açın güzel olmuş.80-320 valla merakl bekliyorum özellikle 300mm'deki detayı nasıldır.
komutan hangi gün gidiyorsunuz
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01