netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 12 Ekim 2009, 21:43 - İp: 85.***.**5.101
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 12 Ekim 2009, 22:14 - İp: 85.***.**5.101
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Konya'da bir gün...

Selçuklu Sultanları Türbesi

Mevlana Türbesi

Tarih: 14 Ekim 2009, 07:24 - İp: 88.***.**1.201
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Selimiye Camii

Aziziye Cami

Şerafeddin Camii

Klise (isimsiz)

Tarih: 14 Ekim 2009, 07:59 - İp: 88.***.**1.201
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Şemş-i Tebrizi Türbe ve Camii

Kutalmışoğlu Süleyman Şah Anıtı

Atatürk Heykeli

Tarih: 14 Ekim 2009, 08:06 - İp: 88.***.**1.201
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abi nefis bir kültür miraslarımız turu keyfi yaşattın objektifinden bize..

Tarih: 14 Ekim 2009, 09:33 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir yine bombalamış. Çok güzel detaylar.

Fatihciğim sen de Serkan gibi hocalarla yakın muhabbete başladın. Gerçi arada kilise de var. Ne tarafa yönleneceksen haber ver ben de seni takip edeyim
Ben de 29 Ekim'de 4 gün Konya ve çevresinde olacağım. Neler çekmem gerektiğini görmüş oldum. Tüm detaylar çok güzel. Bana bir tavsiyen olur mu? Şurayı mutlaka gör kabilinden. Selamlar.

Tarih: 14 Ekim 2009, 10:46 - İp: 88.***.**2.86
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar teşekkürler.

Selahattin abi Serkan buldu mu bilmiyorum ama ben camilerde tek bir hoca bulamadım minareye çıkmak için. Ne tarafa gidelim oturur konuşuruz Ben ne imamın yaptığını yapıyorum ne de söylediğini yapıyorum.

Ben Konya'da Ankara'dan Alanya'ya giderken günü birlik bulundum. Mevlana türbesinde fotoğraf çekmeye izin vermiyorlardı. Yanına yaklaştığım görevliye uyguladığım baskı sonucu akşam saat 17:09 da gel bir iki kare çek dedi. Türbe kapısı 17:10 da kapanıyor. 17:30'da ziyaretçleri dışarı çıkarıyorlar. O arada çektin çektin. O yüzden ben akşamı beklerken dolaşabildiğim kadar dolaştım. Şehir merkezinin dışına çıkamadım. Eee gitmişken meşhur Meram Bağlarına gitmek gerek. Şehir merkezinde her yer biribirine yakın. 4 gün iyi bir süre ki her yeri dolaşırsın.
Saygılar.

Tarih: 14 Ekim 2009, 16:47 - İp: 88.***.**1.201
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih sen 4 günün 2 gününü yola çık geriye kaldı 2 gün. Bu süre içinde Konya merkezi, Karaman Meke Gölü (gölde su yokmuş ne yazık ki) Çatalhöyük, Glistra, Beyşehir, Hodul Dağında yabani koyunların gözlenmesi ve Ankara'da Etnografya Müzesi de var. Anlayacağın program yoğun. Yine haldır, haldır dolaşacağız. ,

Tarih: 14 Ekim 2009, 19:04 - İp: 88.***.**2.86
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abicim harika kareler
Kadir
Sinan

Micro Nikkor 85mm pc-e

Aynı Lens

#amati' tarafından 16.10.2009 01:17:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ekim 2009, 00:40 - İp: 88.***.**7.162