Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
200MM F4 MİCRO NİKKOR Elde Naci abi gözü
#amati' tarafından 07.10.2009 18:58:47 tarihinde düzenlendi.
Naci bu göz ile ay'ın karanlık yüzünü bile görür. Ortasının karanlık olması da zaten bu yüzdenmiş
Ahmed eline sağlık. Üç boyut hissi oldukça artmış. Ben beceremiyorum işte. İyi ki sizler varsınız.
Fatih, Emre çok teşekkür ederim. Demek dokurcun'dan sırtlayıp getirdiğime değmiş. Bahçeye de diktim. İnşallah tutar da çekmek için onca km. yapmak zorunda kalmayız.
#camoka' tarafından 07.10.2009 08:25:18 tarihinde düzenlendi.
Ahmed hocam D3X ve senin bilgi birikiminin birleşmesi ile ortaya çıkan sonuçlar harika.
Boyut hissi; bu kadar gönülden fotoğrafa bağlı olan bizleri bu gidişle FF ci yapacak.
baya bir kondsisyondan düşmüşüm Selahattin abi, sanırım bir taze kan tekrar ivme kazandırır... Ak sakallı duymasın
Fotoğraf gezilerimizi Selahattin abinin botanik bahçesine yapacağız anlaşılan bundan sonra
Fatih abi teşekürler. Motor şovunu fotoğraflamak için sabırsızlıkla bekliyoruz...
Emre sezarın hakkını sezara verebildiysem ne mutlu bana
Naci abi gözünü gördük, senide aramızda daha aktif görmek istiyoruz. (ayın karanlık yüzü fotoğrafları ile)
makrolar,manzaralar,spor ve doğa fotoğrafları harika
işlerimiz ço yoğun bu aralar sadece taki pedebiliyorum başlığı , fotoğrafta tembellik dönemindeyim
herkesin emeğine , gözüne sağlık müthiş çalışmalar çıkarmışsınız , bu aralar bende foruma katılamıyorum , Yedigöller gezisine mutlaka katılacağım orada görüşmek ümidiyle ışığınız bol olsun
Yorum ve beğenileriniz için teşekkür ediyorum
Selahattin abi herkes gibi bende örümcek ve ailesini hayran hayran seyrettim , emeğine sağlık , grubu kaybetme pahasına enfes kareler yakalamışsın
Ahmet göz karen inanılmaz olmuş , gözün renkli tabakasında neler varmış öyle , ayrıca Naci beyin gözünde de olsa seni görmek güzel . 200 mm Mikro lensin hayırlı olsun , artık o usta ellerde bakalım neler konuşacak
Arkadaşlar yarın (Cuma günü) iş çıkışı Levent / Kanyon'da saat 19:00 - 19:30 gibi mini bir buluşma yapacağız , biraz simultane gelişti ancak sohbete tüm fotoğraf dostları davetlidir
Sertan PM gönderdim.
Avşar aslında kaybolmayı göze alıp daha fazla ve kaliteli fotograf çekmediğime pişman oldum. Birileri beni bulurdu nasıl olsa, ama bu enstantane bir daha zor ele geçer. Bu hafta sonu özellikle örümceği aramaya mı gitsem ne
Ne diyorsun Ahmed. Gidelim mi ?
Yarın askeriye ile ilgili bazı işlerim var sabah erkenden çıkıcam Halıcıoğluna gidicem akşama katılmaya çalışıcam aranıza...
postakutusu boş diyor selahattin abi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
014306 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01