netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

200MM F4 MİCRO NİKKOR Elde Naci abi gözü

#amati' tarafından 07.10.2009 18:58:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ekim 2009, 00:09 - İp: 88.***.**0.27
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Naci bu göz ile ay'ın karanlık yüzünü bile görür. Ortasının karanlık olması da zaten bu yüzdenmiş

Ahmed eline sağlık. Üç boyut hissi oldukça artmış. Ben beceremiyorum işte. İyi ki sizler varsınız.

Fatih, Emre çok teşekkür ederim. Demek dokurcun'dan sırtlayıp getirdiğime değmiş. Bahçeye de diktim. İnşallah tutar da çekmek için onca km. yapmak zorunda kalmayız.

#camoka' tarafından 07.10.2009 08:25:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ekim 2009, 08:15 - İp: 85.***.**2.247
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Bu da farklı bir açıdan.

Tarih: 7 Ekim 2009, 08:41 - İp: 85.***.**2.247
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed hocam D3X ve senin bilgi birikiminin birleşmesi ile ortaya çıkan sonuçlar harika.
Boyut hissi; bu kadar gönülden fotoğrafa bağlı olan bizleri bu gidişle FF ci yapacak.

baya bir kondsisyondan düşmüşüm Selahattin abi, sanırım bir taze kan tekrar ivme kazandırır... Ak sakallı duymasın
Fotoğraf gezilerimizi Selahattin abinin botanik bahçesine yapacağız anlaşılan bundan sonra

Fatih abi teşekürler. Motor şovunu fotoğraflamak için sabırsızlıkla bekliyoruz...

Emre sezarın hakkını sezara verebildiysem ne mutlu bana

Naci abi gözünü gördük, senide aramızda daha aktif görmek istiyoruz. (ayın karanlık yüzü fotoğrafları ile)

Tarih: 7 Ekim 2009, 10:17 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

makrolar,manzaralar,spor ve doğa fotoğrafları harika

işlerimiz ço yoğun bu aralar sadece taki pedebiliyorum başlığı , fotoğrafta tembellik dönemindeyim

Tarih: 8 Ekim 2009, 09:00 - İp: 91.***.**1.34
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

herkesin emeğine , gözüne sağlık müthiş çalışmalar çıkarmışsınız , bu aralar bende foruma katılamıyorum , Yedigöller gezisine mutlaka katılacağım orada görüşmek ümidiyle ışığınız bol olsun

Tarih: 8 Ekim 2009, 17:30 - İp: 194.***.**9.10
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Yorum ve beğenileriniz için teşekkür ediyorum

Selahattin abi herkes gibi bende örümcek ve ailesini hayran hayran seyrettim , emeğine sağlık , grubu kaybetme pahasına enfes kareler yakalamışsın

Ahmet göz karen inanılmaz olmuş , gözün renkli tabakasında neler varmış öyle , ayrıca Naci beyin gözünde de olsa seni görmek güzel . 200 mm Mikro lensin hayırlı olsun , artık o usta ellerde bakalım neler konuşacak

Arkadaşlar yarın (Cuma günü) iş çıkışı Levent / Kanyon'da saat 19:00 - 19:30 gibi mini bir buluşma yapacağız , biraz simultane gelişti ancak sohbete tüm fotoğraf dostları davetlidir

Tarih: 8 Ekim 2009, 22:18 - İp: 85.***.**0.150
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sertan PM gönderdim.

Avşar aslında kaybolmayı göze alıp daha fazla ve kaliteli fotograf çekmediğime pişman oldum. Birileri beni bulurdu nasıl olsa, ama bu enstantane bir daha zor ele geçer. Bu hafta sonu özellikle örümceği aramaya mı gitsem ne
Ne diyorsun Ahmed. Gidelim mi ?

Tarih: 8 Ekim 2009, 22:28 - İp: 88.***.**0.43
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Yarın askeriye ile ilgili bazı işlerim var sabah erkenden çıkıcam Halıcıoğluna gidicem akşama katılmaya çalışıcam aranıza...

Tarih: 8 Ekim 2009, 23:54 - İp: 85.***.**7.226
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

postakutusu boş diyor selahattin abi.

Tarih: 9 Ekim 2009, 01:09 - İp: 88.***.**4.247