netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

takipteyim

hayat Erhan abinin kör düğümü gibi, ön taraf kör düğüm arka taraf cıvıl cıvıl renk cümbüşü... kör düğümden bir kurtardık mı, kendimizi o renk çümbüşünün içinde bulacağız...

benden de ortaya alevsiz "sezar" salata

Tarih: 6 Ekim 2009, 16:45 - İp: 85.***.**5.89
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

Erhan abi aynı duyguları paylaşıyorum.

Selahattin abi belgesel çekmeye başlamışsın,eline sağlık

Tarih: 6 Ekim 2009, 17:26 - İp: 62.***.**9.70
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi ben o örümcekle bir gece geçirirdim.Yavruarına yavrum gibi bakardım abi.Bırakılır mı o gariban orada abi bebeleri ile
Ai şaka bir yana gerçekten hoş kareler yakalamışsın.Özellikle çiçek fotolarında arka planı temizlemek çiçeklere olan ilgiyi arttıracaktır abicim.

Kadir panlar harika canon konuşmaya başlamış

Tarih: 6 Ekim 2009, 19:40 - İp: 88.***.**0.27
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili Recep; makinene iyi ki kavuşmuşsun, 1. karene bayıldım, çok estetik, bir üstada yakışır tarzda.
Sevgili avs; fotoğraflarındaki renklilik, netlik, aydınlık ve ahenk hakikaten kolay bulunur cinsten değil, zevkle izliyoruz, en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim.
Sevgili Kadir; seri güzel olmuş, netlik oldukça başarılı, teleleri de görürüz bir gün bu makina ile umarım, bu arada kırmızı gözlü şey süper bir poz
Selahattin bey; Davlumbaz Yaylasından "Sülüklü Göl" favorim, bu tempoya dağ bayır her babayiğit dayanamaz Örümcek karesi çok ilginç gerçekten.

Tarih: 6 Ekim 2009, 21:08 - İp: 88.***.**1.217
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 6 Ekim 2009, 22:13 - İp: 88.***.**0.27
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Emre,Ali Bey çok teşekkür ederim.
Ömer yukarılar çok daha ilginçmiş.

Ahmedciğim, hanım müsaade etse paketleyip eve getirecektim ama olmadı.
Ancak yüzük çiçeğini ( dijitalis) paketleyip eve getirdim. Fotografları çektikten sonra bahçeye de diktim. Umarım tutar.Fotografları birazdan yüklerim. Gerçi Fethiye'den de yabani orkide getirmiştik ama tutmamıştı. Sen de nerelerde geziyorsun böyle? Çiftlik mi kurdun yoksa ?
Tek sorun millet haldır haldır yürürken fotografa az zaman kalması. Onlar da haklı tabi. Bir sürü yol yürünecek fazla lay lay lom olmuyor.

Sinan çatala davranasım geldi.

Tarih: 6 Ekim 2009, 22:39 - İp: 85.***.**2.247
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sözünü ettiğim çiçek. Dijitalis (yüzük çiçeği) Sadece küçülttüm, başka hiçbir müdahale yok.

Tarih: 6 Ekim 2009, 23:08 - İp: 85.***.**2.247
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar selam,
Nefis fotograflar. Hepinizi alkışlıyorum.Öncelikle Avşar kardeşimin Rusya fotografları hiç bir söze gerek yok. Kadir'in Canon'la performansı gün geçtikçe artıyor. Moto show dan 44 numara favorim oldu benim de bu hareketi hemen denemem lazım Motoru olupta bu heyecanı yaşamamak olmaz. Serkan'ın, Recep'in, Emre'nin, Ömer'in, Sinan'ın fototgrafarı, Erhan'ın kördüğümü; Selahattin abinin kördüğümü çözme fikri doğru bir tespit.

Ahmed Somuncu Baba Dergahından bu kadar fotoğrafla dönmüş olamazsın. Eminim ki oradan ne kareler çıkarmışsndır. Minareye çıkış kapısının kilit taşında altın kaplama Davut Yıldızı duruyor mu? Başka yerde örneği kalmadı umarım onun başına da bir şey gelmemiştir. Sahi nerelerde geziyorsun böyle üstelik benim memleketime habersiz gitmek olur mu?

Sahi birileri bana arkadaş olsa da bi Nemrut yapsak. Selahattin abi duydum ki Lkya yolu Nemrut'a kadar uzanıyormuş

Selahattin abi ikinci Sülüklü Göl fotoğrafların çok güzel. Örümcek gerçekten ilginç.

Saygılar.

Tarih: 6 Ekim 2009, 23:09 - İp: 78.***.**7.212
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

komutan, abi sezar fena duruyo

selahattin abi yüzük çiçeğini çok güzelmiş hakikaten eline sağlık

fatih abi teşekkür ederim

Tarih: 6 Ekim 2009, 23:45 - İp: 81.***.**1.127
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi affına sığınarak

Fatih abi sağol abicim.Yollayacağım ara ara birşeyler daha

#amati' tarafından 07.10.2009 00:02:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ekim 2009, 00:00 - İp: 88.***.**0.27