Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
takipteyim
hayat Erhan abinin kör düğümü gibi, ön taraf kör düğüm arka taraf cıvıl cıvıl renk cümbüşü... kör düğümden bir kurtardık mı, kendimizi o renk çümbüşünün içinde bulacağız...
benden de ortaya alevsiz "sezar" salata
Erhan abi aynı duyguları paylaşıyorum.
Selahattin abi belgesel çekmeye başlamışsın,eline sağlık
Selahattin abi ben o örümcekle bir gece geçirirdim.Yavruarına yavrum gibi bakardım abi.Bırakılır mı o gariban orada abi bebeleri ile
Ai şaka bir yana gerçekten hoş kareler yakalamışsın.Özellikle çiçek fotolarında arka planı temizlemek çiçeklere olan ilgiyi arttıracaktır abicim.
Kadir panlar harika canon konuşmaya başlamış
Sevgili Recep; makinene iyi ki kavuşmuşsun, 1. karene bayıldım, çok estetik, bir üstada yakışır tarzda.
Sevgili avs; fotoğraflarındaki renklilik, netlik, aydınlık ve ahenk hakikaten kolay bulunur cinsten değil, zevkle izliyoruz, en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim.
Sevgili Kadir; seri güzel olmuş, netlik oldukça başarılı, teleleri de görürüz bir gün bu makina ile umarım, bu arada kırmızı gözlü şey süper bir poz
Selahattin bey; Davlumbaz Yaylasından "Sülüklü Göl" favorim, bu tempoya dağ bayır her babayiğit dayanamaz Örümcek karesi çok ilginç gerçekten.
Emre,Ali Bey çok teşekkür ederim.
Ömer yukarılar çok daha ilginçmiş.
Ahmedciğim, hanım müsaade etse paketleyip eve getirecektim ama olmadı.
Ancak yüzük çiçeğini ( dijitalis) paketleyip eve getirdim. Fotografları çektikten sonra bahçeye de diktim. Umarım tutar.Fotografları birazdan yüklerim. Gerçi Fethiye'den de yabani orkide getirmiştik ama tutmamıştı. Sen de nerelerde geziyorsun böyle? Çiftlik mi kurdun yoksa ?
Tek sorun millet haldır haldır yürürken fotografa az zaman kalması. Onlar da haklı tabi. Bir sürü yol yürünecek fazla lay lay lom olmuyor.
Sinan çatala davranasım geldi.
Arkadaşlar selam,
Nefis fotograflar. Hepinizi alkışlıyorum.Öncelikle Avşar kardeşimin Rusya fotografları hiç bir söze gerek yok. Kadir'in Canon'la performansı gün geçtikçe artıyor. Moto show dan 44 numara favorim oldu benim de bu hareketi hemen denemem lazım Motoru olupta bu heyecanı yaşamamak olmaz. Serkan'ın, Recep'in, Emre'nin, Ömer'in, Sinan'ın fototgrafarı, Erhan'ın kördüğümü; Selahattin abinin kördüğümü çözme fikri doğru bir tespit.
Ahmed Somuncu Baba Dergahından bu kadar fotoğrafla dönmüş olamazsın. Eminim ki oradan ne kareler çıkarmışsndır. Minareye çıkış kapısının kilit taşında altın kaplama Davut Yıldızı duruyor mu? Başka yerde örneği kalmadı umarım onun başına da bir şey gelmemiştir. Sahi nerelerde geziyorsun böyle üstelik benim memleketime habersiz gitmek olur mu?
Sahi birileri bana arkadaş olsa da bi Nemrut yapsak. Selahattin abi duydum ki Lkya yolu Nemrut'a kadar uzanıyormuş
Selahattin abi ikinci Sülüklü Göl fotoğrafların çok güzel. Örümcek gerçekten ilginç.
Saygılar.
komutan, abi sezar fena duruyo
selahattin abi yüzük çiçeğini çok güzelmiş hakikaten eline sağlık
fatih abi teşekkür ederim
Selahattin abi affına sığınarak
Fatih abi sağol abicim.Yollayacağım ara ara birşeyler daha
#amati' tarafından 07.10.2009 00:02:29 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
014606 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk