netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Allah gönlüne göre versin Kadir

Tarih: 5 Ekim 2009, 18:00 - İp: 212.***.**1.210
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Dostlar,
bu muhteşem fotoğraflara 1 saate yakındır bakıyor ve bakıyorum. O kadar güzel yorumlar yapıyorum ki.. Bunları klavye ile anlatmaya kalksam yine gecenin 01 veya 02 si olacak. Bu nedenle
İyi ki sizler gibi İYİ fotoğrafçı dostlarım var.. diyorum sadece. Her bir fotoğraftan çok şey öğreniyorum sayenizde. Hepinize çok teşekkür ederim.

Hayatın Kördüğümü..
Tamron 90mm

Tarih: 5 Ekim 2009, 23:19 - İp: 78.***.**3.65
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Erhan abi 2. kare çok beğendim ellerine sağlık

Tarih: 6 Ekim 2009, 03:23 - İp: 85.***.**4.16
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 6 Ekim 2009, 09:42 - İp: 85.***.**9.67
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Tarih: 6 Ekim 2009, 09:45 - İp: 85.***.**9.67
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Hafta sonu yürüyüşünden objektifime takılanlar.

Davlumbaz yaylasından ‘Sülüklü Göl’

Trio

Papaz Külahı

Göl’ü oluşturan heyelan

Yayla çiçekleri bir arada

Örümcek. Yavrularını sırtında taşıyor. Üşüyenleri de arkadaki keseye dolduruyor. Kırk yıl sırtımda taşıdım ifadesini bu örümcek kullansa sonuna kadar hak ediyor.

2 göl aynı karede. Ters ışık (mecburen) 6 saat yürüyerek ilk manzara’dan buraya gelebildik. Doğru ışık için 6 saat da geriye yürümem gerekirdi.

Sonbahar renklerini hissettirmeye başlamış.

Üçü bir arada. (kahve değil) tomurcuk, açmış çiçekler ve solmuş çiçek.

Tarih: 6 Ekim 2009, 10:21 - İp: 88.***.**8.43
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Avşar, müthiş bir final oldu. Eline ve gözüne sağlık. Bilmediğimiz diyarları ve kültürleri gözümüzün önüne getirdiğin için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ahmedciğim sen de bize ait bir kültür'ü, mimarisini, yaşantısını, ve ibadethanelerini yakaladığın güzel detaylar ile gözümüzün önüne getirdiğin için teşekkürler.

Erhan, bu kör düğümü ancak İskender çözebilir. Eline sağlık.

Bu Caddebostan'a ben de geleceğim ama köftehorlar haber vermiyorlar ki.

Tarih: 6 Ekim 2009, 10:37 - İp: 88.***.**8.43
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

selahattin abi,çok güzel yerler.
ilk foto nefis "sülüklügöl"

örümcek fotosu çok ilginç.
belgesel tadında olmuş..

ellerinize sağlık,selamlar..

Tarih: 6 Ekim 2009, 10:38 - İp: 85.***.**9.67
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadirciğim teşekkür ederim. Sen de motor sporlarını çok iyi fotograflamışsın. Böyle hızlı objeler her zaman bulunmuyor. Bu da ayrı bir olay tabii ki. Panlar hoş olmuş. Ben de bizim pan üstadı Serkan'dan ders alacağım ama bu türde yarışmalar iyice azaldı.

Örümcek gerçekten kayda değerdi ama fotografları iyi çıkmadı. Tripod kurmak, flaş kullanmak ve ortalığı da biraz çerden çöpten arındırmak gerekiyordu. Hem grup çok uzaklaşmıştı hem de tripod olmadığından ancak birkaç kare çekebildim. Ahmed orada olsaydı bu örümcekle sabah ederdi

Tarih: 6 Ekim 2009, 10:45 - İp: 88.***.**8.43
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi örümcek karesi hem güzel hem de bir o kadar ilginç bu hali bile oldukça güzel ellerine sağlık
Bizim caddebostan seferleri spontane gerçekleşiyo ben çıkıyorum serkan çıkıyo sonra bir bakmışız recep abi ve çelik gelmiş bir daha kine sarıyerden beraber çıkarız toplanarak caddebostanda bir 10 kişi oluruz artık

Kadir, panlar

Tarih: 6 Ekim 2009, 12:26 - İp: 81.***.**9.161