Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
avs tesekkur uygulayacagm
kilise,yeldegirmeni ftgrf
gitarcı kareden çıkacakmış gibi
ee abi moskova melekleri hangi karelerde :D 2.ci SD kartı alabilirmiyim :D
grafitiden duvar dolmuş ama insanları çizen son figürü süper yerleştirmiş.
su o kadar hareket halinde 1-2 kare düşünülmesi ,düşük iso tercihi daha çok alan bırakır is400'de 7stop DR varken iso100'de 9 stop K20 için.
Serkan Moskova tam senin şehrin
Moskova da hafta sonu gezince heryerde düğün alayları görmek ve ayaküstü yapılan kutlamalara şahit olmak çok normal bir hal alıyor
Tüm gelin arabaları limuzin ve türevleri idi , farklı olan bir gelin arabası detayı
Sevgili amati, detaylar çok güzel çıkmış, tebrikler.
Sevgili Recep, makinan gelmiş, Özellikle 2. kare benim de çok hoşuma gitti.
Sevgili avs, düğün fotoğrafçıları kızmadı mı senin bu çalışmaların sırasında? Çok güzel bir seri olmuş,
Avşar abi kareler harkulade ellerine sağlık..
biraz daha 12-24 ile devam edelim caddebostandan bu sefer renklenelim bari
Avşar farklı bir dünyayı mimarisi, günlük yaşantısı, sanat yapıtları ve müthiş manzaraları ile gözümüzün önüne getirdin. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Ufkumuz açıldı.
Gelinler güzelmiş ama damatlar çok kofti.
Ali Bey çok teşekkür ederim.
Biz de Kadir'i kuş fotografı çekmek için Canon'a geçti zannediyorduk.
Akmetciğim müthiş detaylar. Yalnız fotograflar bana hep çok parlak geliyor. Sen bize karanlık ve gölgelerin de fotografta çok değerli olduğunu söylemiştin. Still life olduğu için mi böyle çekiyorsun?
Emre yeni objektifin hayırlı olsun. Caddebostan'ı çok sevdiniz anlaşılan. Bir gün teftişe geleceğim oraya. Bakalım sadece fotograf mı çekiyorsunuz yoksa başka şeyler de var mı? SB fotografı çok beğendim.
Recep Mudurnu kareleri fark attı.
Ben de hafta sonu gezisinden bir fotograf ekliyorum. Bir VL fotografı.
'Papaz Külahı' diyorlar. Ağaç üzerinde bulunuyor. Önceleri kapalı iken (üstteki gibi) zamanla alttan çatlıyor ve içinden turuncu çekirdekler sarkıyor. Muhtemelen 4. turuncu çekirdeği de vardı. Tam olanını bulup çekmek isterdim. Ahmed olsa daha ne fotograflar çıkarırdı. Gruptan uzaklaşıp kaybolmamak için alelacele bir iki fotograf çekebildim.
#camoka' tarafından 30.09.2009 18:04:48 tarihinde düzenlendi.
Selahattin abicim evet haklısın.Henüz fotoğraf çekmeye başlamadım aslında yeni ekipmanla.Sadece renk,keskinlik ve pozlama denemeli bunlar.Özellikle de dinamik aralığın sınırlarını anlamaya çalışınca fotoğraflar biraz histogramın beyaz tarafına eğilimli oluyor.Yoksa gölge olmadımı derinlikten bahsetmek pek mümkün olmuyor haklısınız.
Selamlar.
Var mı böyle yakışıklı ? Sinan ın vizöründen 105mm VR ve sensör çatlatan bir model
Endorf rusça bilmeyince sorun yok söylenenleride anlamıyorsun
Emre teşekkürler 12-24 izlenimlerinide alalım
Yorumların ve beğenilerin için teşşekkür ederim Selahattin abi
Ahmet kesinlikle katılıyorum , karizmasını da unutmayalım
Moskovadan mimari kesitler ;
Kızıl meydan ;
Ahmedciğim Sezen Aksu'nun bir şarkısı var sen bilirsin.
'Eskidendi çok eskidendi ' diye.
Teşekkürler.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
014906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -