Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
ayrıca hadi diyelim TR de tutulmuyan bir marka USA da niye 630 dolara kadar düştü,amaç k7 satışını baltalamak mı?
bir de son günlerde fazla miktarda II.el pentax satışı var,neden herkes sistem değiştirmeye başladı..
Kadir abi ciddi bir meseleye değinmişsin.
Cidden şu aralar FK'da takip ettiğim kadarıyla ekipman değiştiren çok fazla. K10D kullanıcısı kalmıyacak gibi, ya sistem değiştiriliyor, ya da üst sınıfa geçiyor bir çok kişi.
Bi ara benimde aklım gitti, K10D yi satıp 20D ye geçeyim die, zira gerçekten çok ucuzladı. 1200 ytl ye 20d bulmak kolay.
Ama şu sıralar masraf yapmak istemiyorum. Belki bi müddet sonra, belki bi FF. Ama düşününce de 1 sene sonra falan K10D yi de elden çıkarmak hiç kolay olmaz diye düşünüyorum, o zaman da Selehattin abi gibi 2. bir gövde olarak kullanırız.
Erol abi K7 hayırlı olsun.
Kaptan yeni makinen hayırlı olsun. Yakınlarda bir buluşalım da şunu bir elime alayım.
Tamam komutan biz her zaman emirlere itaat ederiz.
K10D-K20D noise testi yarın taze taze yapılacak ve yayınlanacak. Erhan üstad test yapacak ben de asistanlığını yapacağım.
kaptan hayırlı uğurlu olsun.
sizin fotolarınızı özledik bu arada..
Sevgili amati, sevgili Wolwarine, makinalar hayırlı olsun. Sevgili wolwarine merakla bekliyorum ben de K7 testlerini, almaya niyetliyim.
Sinan makine olmayınca fotoğraf çekemedim.
Erol abi, K7 hayırlı olsun. Test fotoğraflarını bekliyoruz...
Erhan abi test ile birlikte uzun bir aradan sonra foruma iştirak etmeniz bizi mutlu eder.
Herkese teşekkürler.İlk denemelerim;
Bokeh testi 50mm 1.4 @ f2
Fatih abi nefis fotoğraflar, ayağımızı bu sene de denize sokamadık, sayende ülkemizin güzelliklerini oturduğumuz yerden yaşıyoruz...
pentax'tan SARI
Fatih tadı damağımızda kalan fotograf gezimizi hatırlattın bize. Tekrar gitmek kısmet olur inşallah. Planlar harika. Bu kez erken kaçmayıp gün batımını da beklemişsin.
Eski kulağı kesiklerden 'Ödlek Sarı'
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Selahattin abi, en kısa zamanda buluşmaya çalışalım.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
016206 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016401 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk