netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

90mm ye takılan ufaklık

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:16 - İp: 88.***.**7.242
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Çocuklar -14

Tarih: 14 Temmuz 2009, 08:20 - İp: 85.***.**2.209
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Çocuklar - 14 RPT (Kadir'den esinlenerek)

#camoka' tarafından 14.07.2009 13:36:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 08:24 - İp: 85.***.**2.209
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi eline sağlık son kare çok güzel olmuş..

Tarih: 14 Temmuz 2009, 14:11 - İp: 88.***.**2.40
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Uzun zamandır fotoğraf yollayamanlar kervanına bende katıldım, ama takipteyim

birbirinden güzel fotoğraflar gönderenleri tebrik ediyorum...

Botanik parktan...

Tarih: 14 Temmuz 2009, 19:50 - İp: 85.***.**5.89
wedath
wedath (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar merhaba..
K10D yi satıp 20D yi beklerken geçen uzun bir sürenin ardından forumdan da oldukça uzak kalmıştım. Birbirinden güzel hatta mükemmel fotoğraflar var.. Herkesin gözüne gönlüne emeğine sağlık.. Tekrar merhaba hepinize.. E tabi foruma uzun süreden sonra gelince birkaç soru sormadan da olmaz
Geniş açı için Sİgma 10-20 ve Tamron 10-24 arasında kararsızım. Fiyat açısından aynı sayılırlar, pek bir fark yok. Ama sizin tecrübeleriniz ve bilgileriniz ışığında sizce hangisini tercih etmem daha doğru olur? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Tarih: 14 Temmuz 2009, 20:45 - İp: 78.***.**2.228
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Çocuklar - 15

Emre ilgine teşekküer ederim. Yıldırım fotografını çok beğendim. Hem yakalaması zor bir fotograf hem de renkleri iyi oturmuş.

Komutanım topuk selamımı çakarım.

Wedath, ben senin yerinde olsan rüştünü ispat etmiş ve sahip olan herkesin çok da memnunolduğu bir objektif varken (Bu Sigma 10-20 oluyor) maceraya girmezdim. Bende de 10-20 var çok da memnunum. Yukarıya doğru 4 mm çok bir şey değil. Asıl aşağıya doğru mm önemli. Örneğin 8-24 olsaydı durum farklı olabilirdi. Tamron 10-24' nasıldır bilmiyorum ama tamron objektiflerin gürültülü çalışması beni rahatsız ediyor.

Tarih: 15 Temmuz 2009, 07:50 - İp: 85.***.**2.209
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Çocuklar - 16

Tarih: 16 Temmuz 2009, 08:14 - İp: 88.***.**1.44
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Selahattin abi çocuk portreleriniz çok güzel ilerliyor.

Nacizane birkaç örnekte Diyarbakır çocuklarından..

Tarih: 17 Temmuz 2009, 01:26 - İp: 188.***.**6.40
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Çocuklar - 17

forum cıvıl cıvıl çocuk portresi doldu. Ne güzel. Tabi yaman bir çelişki de var. Yarının büyükleri olacak bu çocukların ezici bir çoğunluğu çoz zor şartlar içindeler. (ağlıyor olsa bile bugün benim yüklediğim çocuk hariç) Yeterli beslenemiyor,gerekli eğitimi alamıorlar. Fotograflar zaten bunu çok çarpıcı olarak ortaya koyuyor. Eline sağlık adr.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 08:26 - İp: 88.***.**1.44