Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Kadir eline sağlık benim hiç aklıma gekmemişti.
Amati bu kadar temiz fotograf çekmeyi bize ne zaman öğreteceksin kardeşim?
Kadircim begendigine sevindim.Kinayeni de neye gonderme yaptigini da anladim
Selahattin abicim yine harika bir seriye basladin ve bu sefe bunun sergisini isteriz haberin olsun Temizden kastin ne bilmiyorum ama elimden geldigince yalin kareler yakalamaya calisiyorum ki sen bunu zaten yapiyorsun abi
Selamlar tüm arkadaşlara,
#endorf' tarafından 08.07.2009 19:37:31 tarihinde düzenlendi.
Ahmedciğim senin gibi üstaddan böyle övgüler almak insanı cesaretlendiriyor. Sergi kim ben kim? Henüz kendimi o zirvelerin eteklerinde bile göremiyorum. Övgün için teşekkürler. Grubun doğu gezisi var katılmayı çok istiyorum ama pek mümkün gözükmüyor. Köftehorlar 25 il dolaşıp gidilmedik yer bırakmayacaklar. Geziye katılabilseydim epey malzeme çıkartırdım.
Ali Bey güzel fotograflarla döndünüz. Buraları nerelerdir acep? Bildirirseniz memnun olurum.
Ali bey windows temaları tadındaki fotolar çok güzel.Keşke biraz daha büyük boyutta yükleseydiniz,doya doya manzara seyrederdik.
selahattin Abi,sizin serileriniz çok keyifli oluyor.ertesi gün nasıl bir kare geleceğini merakla bekliyoruz hep..
Teşekkürler Selahattin Bey, Sevgili Kadir.
Selahattin Bey Ankara-Yozgat karayolunda, Ankara-Samsun karayolu birleşimine yakın bir yer burası. Toprak kırmızı ve bu yüzden akşam güneş batımına doğru çok güzel renk veriyor. Beğenmenize sevindim.
Sevgili Kadir duydumki ekipman değiştiriyormuşsun? Nedir son durum?
Bu arada ben de K-7 için ilk izlenimleri bekliyorum, kalitesi hakkında duyum alan var mı?
sürekli gel-git ler yaşıyorum aslında.
hatta kaliteli bir kompakt veya dslr-like bile alıp yoluma devam etmek istiyorum.
taşınabilirlik ve pratiklik benim için daha önemli.
3 mp lik kompakt makinem ile daha çok vakit geçirebiliyorum.taşıması kolay,heryere rahatlıkla götürebiliyorum.
şöyle hd video çeken,teleye kadar uzanan bir aralığı olan bir makine daha iyi olur.
benim için tatmin en öenmlisi.
çiçek gördüm lensi değiştir,kuş gördüm lensi değiştir,mimari eser gördüm lens değiştir.
özellikle gezilerde işkence.yaz geldiği için büyük ihtimalle bu düşünceye kapıldım galiba.sıcaktan en küçük ağırlık bile batıyor insana
Kadir teşekkür ederim. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Sen bu kadar süre DSLR makineye alıştıktan sonra kompakt makine seni kesmez. Bunların hamallığının da zevki başka. Keşke şöyle 60-250 mm bir star lensim olsa taşımaya hiç üşenmem. Kompakt makineyi bir kenara bıraktım artık Crop faktörlü makine dahi kesmiyor. Şu Pentax da bir FFmakine çıkartmadı gitti.
Sen de aynı fikirdesin herhalde.
herkese slm
bakıyorum elinizdeki makinelerden bıkmışa benziyosunuz??
selahattin abi haklısın uzun aralıklı iyi bir lens alıcaksın ,arazide, ovada tak çıkarla uğraşmıycaksın, bu alım satım işlerine bir yerde de dur demek lazım sonu yok abi geçen gün 14mm 2.8 aldım başkada lens almam artık yeter bunlar, zaten çanta ağırlaşıyor
kadir slm , hayırdır makineni neden değiştiriyosun??? sonu yok bu işlerin derim bir yerde dur demek lazım, ben benim k10d ile yaşlanırım sanırım
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
017406 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016601 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk