netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Diğer pentax dostları siz niye bekliyorsunuz. Hekesin arşivinde çocuk fotografları vardır herhalde. Ben başı çekmiş olayım siz de devam edin. Bakın Ahmet bana katıldı ne kadar güzel oldu. Diğer katılımcıları da bekliyoruz.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 10:36 - İp: 88.***.**1.44
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Camoka üstad çok güzel bir paylaşım düşünmüşsünüz. Eklenen fotoğraflar harika Lütfen galeriyede ekleyin fotoğraflarıki bizde oylaıp onları üst banttada görelim. Bu arada Adr tek kelime ile tebrikler ve devam . Saygılarımla

Tarih: 17 Temmuz 2009, 13:07 - İp: 81.***.**9.145
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Muratreis çok teşekkür ederim galeriye bir iki tane yükledim ama yoruma açık değil işaretli kalmış . Bunu sonradan değiştiremiyorsun. Bence site yöneticileri öncelikleri yanlış koyuyorlar. Ben olsam fotografçıya yorum isteyip istemediği konusunda bir soru sorar alınacak cevaba göre fotografı işleme koyardım.
Galeriyi tercih etmememin bir nedeni de yorumların tekdüzeliği, yani size bir şey katmıyor. Ayrıca pek iyi çekilmemiş bir fotograf, bakıyorsun sayfalarca yorum alıyor, üstbant'a çıkıyor vs. Site yönetimi de bu konuya pek bir çözüm getiremedi. Onun için bu dar alandaki paslaşmalarımızmız benim daha çok hoşuma gidiyor. Selamlar.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 13:52 - İp: 88.***.**1.44
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Beğenileriniz için çok teşekkür ederim..

Selahattin abi, bundan sonraki seride ''zamana karşı direnenler'' için seri yapalım istersen şimdiden hazırlıklara başlayalım. Buda detayların ve dokunun hissedildiği çok çarpıcı kareler elde edebileceğimiz güzel bir konu Benim çekmecede yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok kare var mesela.

#adr' tarafından 18.07.2009 10:55:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 14:33 - İp: 81.***.**9.210
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Camoka üstad fotoğrafların yanında (belki ben yeni farkettim) Üstbantta görmek istermisiniz diye bir buton çıkıyor. Ben Beğendiğim fotoğraflarda bu bölümü tıklıyorum. Şimdi baktım her fotoğrafta çıkmıyor. Hımmm biraz araştırmak lazım

#muratreis' tarafından 17.07.2009 14:45:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 14:42 - İp: 81.***.**9.145
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmet memnuniyetle. Sen açılışı yap Ben de sana eşlik etmeye çalışırım. Konu çok güzel ama arşivi araştırsam tesadüfen bir iki fotograf çıkar mı bilmem. Sende hazırlık var anlaşılan bizim de hazırlanmamız lazım.

Duydunuz arkadaşlar. Konumuz ''ZAMANA KARŞI DİRENENLER'' ilginç bir konu biraz dikkat edersek çevremizden yüzlerce kare çıkartabiliriz. Start'ı Ahmet (adr) yapacak. Herkesi katılmaya davet ediyoruz.

Biliyorsunuz bu topikte marka sınırlaması yok. Her markadan makinesi olanlan fotograf dostları buraya fotograf göndererek bizimle paylaşabilirler.

#camoka' tarafından 17.07.2009 19:00:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 18:51 - İp: 88.***.**1.44
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Müsadenle Selahattin abi..

''Zamana karşı direnenler'' serisi - 1

Tarih: 17 Temmuz 2009, 22:48 - İp: 188.***.**5.26
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sony A300 le bende katılayım

''Zamana karşı direnenler'' serisi - 2

#muratreis' tarafından 17.07.2009 23:12:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Temmuz 2009, 23:11 - İp: 85.***.**7.84
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Katılım için teşekkür ederim Murat bey..

''Zamana karşı direnenler'' serisi - 3

Tarih: 17 Temmuz 2009, 23:33 - İp: 188.***.**5.26
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Bu arada çocuklar serisinede devam Saygısızlık olmasın..

Tarih: 17 Temmuz 2009, 23:49 - İp: 188.***.**5.26