Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selahattin abi çok güzel bir seriyle dönüş yapmışsınız. ve de forumu canlandırmışsınız.
Emre güzel gezi olmuş. Sandıgı iyi doldurmuşsun.
adr, portre de ustalaştın gerçekten
arşivi kurcaladım, çok eskilerden çocuk fotoları var ama net çıkmamışlar, acemilik zamanları.
bu fotografta o zamanlardan, alt taraftan kesik kalmış, yüzün tamamı kadraja girse daha güzel olacakmış.
Seriye 1 fotograf da olsa katkım olsun isterim.
Çocuk portreleri - 18
Yücel teşekküeler. Hem beğeni hem de katkıların için.
Senin fotograf da çok hoş. Kafa kadraja tam girseydi bu etki olmazdı bende. Çünkü kafada siyah bir bere var. Ayrıca kadraj genişlediğinde kafa daha küçüleceğinden yüzdeki kırışıklıklar ve orjinal olan sakal'ın etkisi daha az olurdu. Hepimiz çektikçe gelişiyoruz..
Senin verdiğin fikirden hareketle; her ay bir konuyu burada işlesek, herkes konu açıklandıktan sonra çektiklerini veya sandığında sepetinde olanları buraya yüklese hem paylaşım artar hem de forum canlı kalır.
Zaten Ahmet (adr) ikinci konuyu seçti. ''ZAMANA KARŞI DİRENENLER'' 1 Ağustos'ta bu konuya dalalım bakalım. Herkes sandığını sepetini araştırsın Ağustos ayı boyunca bu konuyu işleyelim. Bakalım nasıl bir sonuç elde ederiz. Hazır mısın Ahmet?
Belki ileride bunu yarışmaya bile dönüştürebiliriz. Hele bir başlayalım gerisi gelir herhalde.
Bizim ağır toplar tatile mi çıktılar acaba.? Yoksa çok ağırlaştılar da yerlerinden mi kımıldayamıyorlar ?
Teşekkür ederim puspus, konuya katılımcı olduğunu bilmek çok güzel.. Ellerine sağlık.
Selahattin abi ozaman 1 Ağustos'a kadar çocuklar serisine devam..
1 Ağustos'tan itibaren ''Zamana Karşı Direnenler'' serimize kaldığımız yerden devam edelim..
''Çocuk portreleri serisi''
>> Üç farklı kültürün çocukları,
(1) Diyarbakır 08 -- (2) Hamburg 08 -- (3) İsveç 08
#adr' tarafından 18.07.2009 10:24:18 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar ben 1 Ağustos tarihini öylesine söylemiştim. Hani belki konuya göre fotograf çekeriz diye. (bir önceki sayfaya bakmayı da unutmuşum)Tabii ki sandıklar sepetler var. Madem ok yaydan çıktı hem ''Çocuklar'', hem de ''Zamana Karşı Direnenler''i bir arada sürdürebiliriz.
Yalnız bütün barutları bir seferde harcamayalım ki forum canlı kalsın. Bundan sonraki konu ve zamanı bu konular doyuma ulaşınca belirleriz.
Yüklenen fotograflar harika.
Benim arşivden: Zamana karşı direnen
#camoka' tarafından 18.07.2009 11:42:51 tarihinde düzenlendi.
"Zamana Karşı Direnenler"
Birde Çocuk
Sony A300
Saygılar
Harikasınız arkadaşlar
Bir de şu ağır topları hareket ettirebilsek topik iyice coşacak
Arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık güzel kompozisyonlar işliyosunuz
forumumuzun farkıda burda zaten
ben yarın İznik gezisindeyim , zamana karşı yarışanlar ve çocuk serisine katkım olması için orada çalışacağım hepinize sevgilerimi sunuyorum iyiki varsınız...
Benim makine 2 haftalıgına arkadaşım da emanet. sandıgı kurcalayıp buldugumu yuklerim artık buraya. Makine de gelince çalışırız artık (:
Çocuklarımız serisinden.
Sertan insanın kafasında bir konu olduğu zaman fotograf işinde çok daha verimli olduğunu bizzat yaşayarak göreceksin. Güzel fotograflarını bekliyoruz.
Yücel eline sağlık. Makine olmadan da paylaşım oluyormuş demek ki.
haklısın Selahattin abi ,
yarın İznik te bu konular üzerinde duracağım.
tarihi yapılarıda unutmamak gerekiyor , 14 mm i çalıştırıcaz bakalım noluca
k
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
016706 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016501 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -