netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar herkese selam , hepinizin çalışmalarını yürekten kutluyorum )
Selahattin abi nerelerdesin nasılsın??
Aşağıda gezi programı var katılmak isteyen bilgi alabilir...
Katılım sağlamak isteyenler facebooktan Fototrek grubuna üye olduktan sonra oylamaya katılabilirler herkese selamm...

Konu: 18 - 19 Temmuz 2009 ... GÖKÇEADA FOTOGRAF GEZİSİ
Merhaba, Danismanligini Mehmet OZSIMSEK'in yapacagi GOKCEADA FOTOGRAF GEZISI 18 - 19 Temmuz 2009 tarihleri arasinda gerceklestirilecek. Eskilerin Imroz diye andigi, Ege Denizinin kuzeybatisinda nefis denizi, sessiz koylari, insani icine ceken guzellige sahip Gokceada'ya gidiyoruz. Turkuaz renkli denizinin tadini cikarirken Zeytinli Koyu'nde, Derekoy ve Tepekoy'de yasamlara taniklik edecek, keyiflenecek, sokaklarinda yuruyecek, Gokceadalilarlasohbetler edecegiz. Tepekoy'de Barba Yorgo'nun saraplarini tadarken bize oykuler anlatmasini isteyecegiz. Adayla neredeyse ozdeslesmis Madam'in Dibek Kahvesinde kahvemizi yudumlayacagiz. Hristo'da sakizli muhallebi yiyecegiz. Bir yandan tatil yaparken bir yandan da danismanimiz Mehmet Ozsimsek ile seyahat fotograflari calisacaksiniz...

Tarih: 6 Temmuz 2009, 17:46 - İp: 194.***.**9.10
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sertan ilgine çok teşekkür ederim. Biraz uzak kaldım ama boşluğu telafi etmeye çalışıyorum. Selamlar.

Tarih: 6 Temmuz 2009, 19:39 - İp: 88.***.**3.227
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

topik canlansın..

Tarih: 6 Temmuz 2009, 23:53 - İp: 88.***.**0.178
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Şu İzmir'de oturanlara gıpta ediyorum. Yarım saatlik mesafede onca güzellik ve tarih var.
Kadir de bunların hakkını veriyor. Yani farkında biri. Foçadan güzel kareleri zevkle izledik. Favorim 2 numara.
Kadir kuş merakı seni başka markalara yönlendiriyor galiba hayırlı olsun.

Bizim 'her gün bir çocuk' serisine devam.

Bizim çcuklarımız - 7

Tarih: 7 Temmuz 2009, 07:57 - İp: 88.***.**3.227
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Tarih: 7 Temmuz 2009, 19:20 - İp: 81.***.**6.224
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

VL + Pentax 1.7 AF Convertor + 50mm ext.tube elde.Böcek serçe parmak tırnağından azıcık küçüktü f11

Tarih: 7 Temmuz 2009, 23:55 - İp: 78.***.**1.223
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Rodenstock Apo Rodagon f4 Zörk Tilt aparatı ile,Tailand Lotus

Tarih: 8 Temmuz 2009, 00:52 - İp: 78.***.**1.223
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Bizim çocuklarımız -8

Tarih: 8 Temmuz 2009, 09:33 - İp: 85.***.**0.173
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Selahattin abi son portre çok güzel..

amati fotograflar muhteşem,dergilerdeki fotograflardan bile çok çok kaliteli.

Hangi makineyi kullanıyorsunuz

Tarih: 8 Temmuz 2009, 10:14 - İp: 85.***.**9.67
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Selahattin abi izninle çok beğendiğim bu fotoya 1-2 sihirli dokunuş yapmak istedim..

Tarih: 8 Temmuz 2009, 10:31 - İp: 85.***.**9.67