netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin ağbi, Emre teşekkür ederim ve kutlarım.

Avşar teşekkür ederim, eşimin başarısı benimde evde kendime malzeme bulmama sebep
oluyor

Kaptan teşekkürler, kızına doğum gününde bir pasta yapsın eşim, eğer doğum günü uzaksa supriz pasta olur

Kadir tarih kokan karelerin

dün akşamki kar yağışını fotoğraflamak istedim... fotografik değeri olmayan bir kare...

Tarih: 17 Şubat 2009, 10:42 - İp: 85.***.**5.89
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Komutan, Selahattin Abi, Şahin teşekkür ederim

Tarih: 17 Şubat 2009, 11:49 - İp: 88.***.**0.104
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Sinan,ne yazikki daha yeni kutladik sayilir.Dusunmen bile guzel.Tesekkur ederim.

Emre kutlarim.Asil hayat bundan sonra basliyor.Basarilar diliyorum.

Tarih: 17 Şubat 2009, 22:06 - İp: 193.***.**5.60
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Emre kar altında fotolar gerçekten çok güzel olmuşlar.
Kadir abi antakya harika.

Bir şey danışmak istiyorum. Arkadaşıma ABD'Den 100 dolara bulduğu 2. el bir Kıron 105 mm makro lens getirttim, normalde 200 dolar civaında piyasası ancak içinde bir kaç toz ar maalesef, merceklere yapışmış, gün ışığında yada f13 e kadar çok görünmüyorlar ancak diyafrayım daha çok kısıp flaş kullandıgımda leke leke belli oluyorlar.
Acaba lensin içini temizletme imkanım olur mu? olursa tavsiye edeceğiniz yerler?

Tarih: 18 Şubat 2009, 00:19 - İp: 88.***.**6.48
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Yücel objektifini Nazmi Bey'e bir göster. Yapılabilecek bir şey varsa en iyi müdahaleyi o yapar.
Nazmi Bey'in iş yeri Üsküdar Doğancılar parkının karşısında.
Tel 0532 4048888
Selamlar.

Tarih: 18 Şubat 2009, 11:24 - İp: 81.***.**8.226
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

tebrikler @esisman, bende bu dönem mezun oldum :D
makina muh. çıktık biraz zor oldu ama oldu..
askere başvurdum nisanda aksilik cıkmazsa gidiyorum

Tarih: 18 Şubat 2009, 11:36 - İp: 88.***.**8.77
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Selehattin abi çok teşekkürler.
Recep abiyle telefonda konuştum sağolsun O da Nazmi beyin adresini telefonunu verdi, KAdıköy de iken uğrayayım dedim, lens de yanımda idi.
Lensin içinde toz var ancak fotografa etki etmiyor, bunu Recep abi de söylemişti ancak Nazmi beyle deneyene kadar aklıma yatmamıştı. Benim "sensör" biraz fazla tozlanmış anlaşılan, ileriki günler de makinayı verecem temizlensin bir. Lens de ufak bir problem vardı onu da çözmesi için bıraktım.

Tarih: 18 Şubat 2009, 15:47 - İp: 88.***.**1.155
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Erol Abi, teşekkür ederim, belirttiğiniz gibi hayat şimdi başlıyo

Yüzel teşekkür ederim

erdem, teşekkür ediyorum ve senide tebrik ediyorum bende iktisat bölümünü bitirdim. Umarım askerlik rahat bir yerde geçer.

#esisman' tarafından 18.02.2009 22:49:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Şubat 2009, 17:32 - İp: 78.***.**0.199
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

esisman teşekkürler

#erdemm' tarafından 18.02.2009 21:35:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Şubat 2009, 19:55 - İp: 88.***.**9.31
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

yorumlarınızı bekliyorum, sanatsal denemelerim

tesekkürler

Tarih: 18 Şubat 2009, 21:12 - İp: 78.***.**0.149