Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
pek kimse uğramıyor sanırım, boş kalmasın
Erdem ben kendimi fotograf yorumlayacak kadar yetkin bulmuyorum. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çok değişik bakış açın var. Yaratıcılığın ve kurgu yeteneğin de çok üst düzeyde. Tebrik ederim.
abilerim, kardeşlerim.. merhaba
fotoğrafları sürekli takip etmeye çalışıyorum.. az çok yazmaya çalışsam da sık sık yazamıyorum. okul ve dernek birlikte olunca fotoğrafa hiç zaman kalmıyo
bursaya gelmediniz bu sene, ona üzülüyorum. istanbula da ben gelemedim.. iyi ki ahmed abinin sergisi olmuş da gelmişim en son o kaldı hala.. hatta çantada taşıyorum sürekli CDsini..
bende her şey yoğun ama yolunda.. sıkı bi çalışma temposuna girdim, devam ediyorum..
dersler de bahsettiğim diğer sosyal faaliyetler de iyi bir şekilde devam ediyor.
sizler nasılsınız? ne zaman görüşebiliriz acaba? bilmiyorum ama en kısa zamanda aranıza katılabileceğim bi toplantı yapabiliriz umarım..
önümüzdeki hafta olmasa da sonraki haftaya size güzel fotoğraflar yollayacağıma söz veriyorum..
Dostlar selam. Fotoğraflarınız harika söze hacet yok. Ben de Sedat gibi izleme modundayım
Ankara'da kar var.
Erdemm fotograflar güzeller ama bir önceki sayfadaki son karen ve bu sayfadaki ikinci kare bana daha güzel göründüler.
Fatih agbi şanslısınız valla, Istanbul da da yagacaktı güya bugün kar ama bir iki atıştırdı hafiften sonuç yok yine. İlk kare ve gece karesi oldukça başarılı.
Evde sıkıntıdan çektiğim bir VL karesi + 540 flash yüksek değerde kullanıp bir high key denemesi yaptım.
değerli üstatlara bu güzel yorumları için çok teşekkür ederim,
İzleme modundan yükleme moduna geçenlerdenim ))
Son Mohikan
izleme modundan uzaklaşmak gerek
abilerime tekrar selamlar!
ben kendi sitemi kurdum galiba sonunda blog tarzında devam etmeyi planlıyorum. fotoğraf ağırlıklı değil tüketim ağırlıklı düşünüyorum. tükettiğim şeylerden önemli gördüklerimi yorumlamayı planlıyorum..
http://www.sedatyurdakan.com
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
033206 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01