netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Havada aşk kokusu var

#Komutan' tarafından 13.02.2009 13:41:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Şubat 2009, 13:38 - İp: 85.***.**5.89
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

@wolwarine, cidden güzelmiş çanakkale, merkezinden ayrı
özellkle ilçeleri baska güzel, o bölgede daha bitiremediğimiz mağaralar var yoğun su akışı yüzünden tekrar bi faaliyet planlıyoruz eylul gibi, o zaman neden olmasın

Tarih: 13 Şubat 2009, 15:15 - İp: 88.***.**9.178
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

komutan, Abi sıvama pasta örnekleri çok güzel ellerine sağlık

Tarih: 13 Şubat 2009, 16:07 - İp: 88.***.**0.17
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan, günün mana ve ehemniyetine uygun fotoğraflar harika. Yapanların ve çekenlerin eline sağlık.

Tarih: 14 Şubat 2009, 09:01 - İp: 88.***.**0.240
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Emre ; Karelerin arasında karda dizine kadar gömülmüş yürümekte zorlanan ve neredeyse birazdan zor seçilecek arkadaşı görünce ne demek istediğini anladım Eşsiz kar manzarasını seyre sunan son 2 karen enfes , umarım sakatlığın geçmiştir .

Erdem ; Hızlı ilerliyorsun , Nazmi amca portresi sert ışık göz önünde bulundurularak belki 1 stop kadar az pozlanabilirdi ancak bu haliylede oldukça doğal ve renk çıkarma yakışmış

Komutan ; Siyah fon pasta karelerine çok yakışmış ayrıca karelerin pasta kataloglarından fırlamış gibi . Eşinin pasta konusundaki başarısını da ayrıca tebrik ediyorum . Emeğinize sağlık

Bu bol yağmurlu günlerde akşam evde otururken farkettiğim bir kare
"Rüyalarımdaki damlalar "

Tarih: 14 Şubat 2009, 09:43 - İp: 92.***.**2.153
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

tesekkürler avsar abi, dikkate alacağım.. Su damlaları süper gözküyor

boş durmayalım,

teyzeyi bi netleyemedim, aniden cıktı karşıma

#erdemm' tarafından 14.02.2009 10:31:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Şubat 2009, 10:30 - İp: 88.***.**9.178
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim Avşar Abi, aslında benimde bir fotom var objektifler ile uğraşırken karların içinde ama bulamadım henüz. Yarın bir gezi olma ihtimali var duruma göre gidebilirim hava kötü olsa bile temiz hava hiç yoksa muhabbet ve gezi var Ayağımla ilgili sıkıntı ne yazıkki tam manasıyla geçmiş değil İstanbula döndüğümde bir kontrol için gidicem doktora. Bu arada damlalar çok hoş olmul ellerine sağlık

Tarih: 14 Şubat 2009, 17:02 - İp: 78.***.**8.231
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Erdem, ters ışık mağara karelerin, portreler

Emre, özellikle 3. kare çok güzel olmuş.

Sinan, pastaları yapana da çekene de tebrikler. Benim kız ekrandan içeri dalacaktı.

Avsar damla fotografın cok güzel olmus, sedece koselere dogru bir netlik kaybı var özellikle sag tarafta bu daha da belirgin. Yüzeyden kaynaklı bir problemmi.

Tarih: 14 Şubat 2009, 17:52 - İp: 85.***.**3.27
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim Adnan Abi.

Tarih: 14 Şubat 2009, 22:01 - İp: 85.***.**5.68
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

teşekkürler Adnan abi,

Ayazma

#erdemm' tarafından 15.02.2009 09:59:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Şubat 2009, 09:58 - İp: 88.***.**9.178