Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Bugün evde vakit gecirmek için biraz çekim yaptım.
yeni aldıgım saatimi henüz eskitmemişken bir kaç kare alayım dedim.
lightbox, ve sb 600 flaş ile cekildi.
azbuçuk shop oynaması var elbet
D80 + TAMRON 17-50
Selahattin Abi, Recep, bu havada güzel kareler çıkarmışsınız. HDR tam radında olmuş.
Ahmed ve Sinan ortak çalşmalar oldukça eğlenceli geçmiş anlaşılan. Malzeme ve fotoğraf kalitesi süper. Tabak, fincan vs gibi objelerin kenar hatlarını ortaya çıkaracak bir kontrast ışığı da olsa nasıl olurdu acaba.
Mosquitos, kenarlardaki vigneting SB karelerde güzel bir etki yaratmış. 3. v3 4. kareleri daha çok beğendim.
Serkan, kışı nerede buldun bilmiyorum ama çekim açıları nefis..
Emre, makro lensler evde vakit geçirmek için iyi oyuncaklar bence de.
Kadir, hoşgeldin, inşallah iyi vakit geçirmişsindir. İlk karelerden bu geziden güzel kareler göreceğimiz anlaşılyor. Bisiklet biraz kenarda olsa daha hoş olurmuş gibime geldi.
Avs, günbatımı nefis olmuş, eline sağlık.
Stahl, saatini güle güle kullan. İlk kare her açıdan güzel olmuş. 2. ve 3. karelerdeki camın yansımasından, polarize filtreye ihtiyaç olmuş gibi anladım.
Çelik saatin hayırlı olsun. Çok şık.
Kursta hocamız saat fotoğrafı, saat 10'u 10 geçeye getirilerek çekilir demişti. Ondan sonra saat fotoğraflarına hep dikkat eder oldum. Gerçekten tüm ürün çekenler bu kurala uyuyor. Bu pozisyonda saat daha yakışıklı çıkıyormuş. Yeri gelmişken arkadaşlarla bu bilgiyi paylaşayım dedim.
Avşar Ortaköy keyifli olmuş... Acaba ön kısımdaki dalgalarında net olabilme şansı varmı?
Kadir Antakya
stahl 1. kare tercihim, acaba saatin siyah olan iç kısmı daha fazla aydınlanabilirmiydi?
Erhan abi o halde birgün hepbirlikte şu kontrast ışığını deneyelim... kesinlikle çok güzel olacaktır...
Abuzer'den kurtardıklarımız
yemek sonrası Abuş
Abuzerin sanırım keffi kaçmış 2. karede keklerin kadrajdaki yerleşimini çok beğendim eline sağlık abi
Selahattin agbi, Avsar, Ahmed, Sinan, Serkan, Adnan, Emre, Kadir, Stahl yüklemiş olduğunuz güzel kareler için kutlarım.
İki Bayram kareside benden. Sirk çadırı ve cambaz.
Erol, mükemmel çalışmaların için kutlarım. Birinci kare aynı zamanda semezenleri de çağrıştırıyor.
.İkinci kare ise zamanlaması, kadrajı, ışığı ve dinamizmi ile mükemmel. Eline sağlık.
Merakla beklediğim Pentax 17-70 incelemesi yayınlandı
http://www.photozone.de/pentax/408-pentax_1770_4
teşekkürler Emre,
Kaptan iki karede çokgüzel olmuş, özellikle 2. karedeki kadrajın
stahl,kadir,kaptan,sinan elerinize sağlık
Ailemizin saygıdeğer ve yakışıklı ağabeylerine saygı ile
#amati' tarafından 17.12.2008 00:08:27 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
027606 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk