Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
tamam italyayıda karışladık , vatikan city 'i beğendim çok güzel yerleşim var,kadrajda.
Komutan abi açma arayı :D
pesmerge protreler ve snumu için
weary allah bağışlasın şimdiden elleri kavuşturmuş :D size bolca masraf var anlaşılan :D oyncaklar,elbisiler :D
sdtyrdkn sandığı çlkalamaya devam neler patlatacan bakalım
hoşbulduk Kadir, 1 senede nekadar yol aldın...
Avşar nefis karelerin ile bize dünya turu keyfini, oturduğumuz yerden yaşatıyorsun...
Haklısın Serkan'cım açtık biraz arayı...
#Komutan' tarafından 02.09.2008 12:06:42 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar tatil bitti Kaos'a (İstanbul'a) geri döndük. Tatil fotoğraf açısından pek verimli geçmedi. Buna rağmen ayağıma kadar gelmiş birkaç fotoğrafı da kaçırmadım. Hepinizi çok özlemişim. İnsanın ailesini özlemesi gibi.
Yaz aylarında forumun ortalama günde bir sayfalık ilerlemesi normal. Ramazan nedeniyle bu tempo bu ay da devam eder ama Ekimden itibaren burayı coşturmalıyız.
Kadir'e foruma gösterdiği özel ihtimam ve yüklediği fotoğraflar için kocaman bir
Sevgili Erhan'ın Hırvatistan gezi fotoğrafları her zaman olduğu gibi harika. Ayrıca engin deneyimi ile bizi aydınlatmaya devam ediyor.
Sedat yurda dönmüş kendisine hoşgeldin diyorum. Gittiği yerlerde bizi unutmayıp iletişimi hep açık tutuğu ve gezdiği yerlerden çektiği güzel fotoğrafları bizimle paylaştığı için teşekkürler. Bursa'ya geldiğinde haber ver de hasret giderelim.
Sevgili pesmerge kendi portresi de dahil olmak üzere gerçekten dergilere layık portreler çekmiş. Kendisini kutluyorum.
Sevgili Fatih çantasını düşürmüş ona yanlışlıkla bir Nikon'cunun çantasını vermişler. Bakmayın siz ona, Pentax FF bir makine çıkartsın hemen çanta değiştirme krizi tutabilir.
Sevgili Fatih işleri ayarlayamadın galiba. Canın sağ olsun. Canımız sağ olduğu sürece yine projemizi gerçekleştiririz inşallah. Yeni ekipmanın hayırlı olsun.
Sevgili Avşar Likya turundan sonra bir de İtalya turu yapmış. Avşar bu sene leyleği havada görmüş anlaşılan. Gitiiği yerleri fotoğraflayarak bizimle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel kareler çekmiş.
Hakan için artık konu sıkıntısı diye bir şey kalmadı. Onu ömür boyu oyalayacak bir konusu oldu. Kendisini tekrar kutluyor allah analı babalı büyütsün diyorum. Ayrıca fotoğrafların devamını da bekliyoruz.
Moskitos'un farklı bir bakış açısı ilginç detay fotoğrafları için kendisini kutluyorum.
Hakan Irmak 105 mm konuşturmaya devam etmiş. Çok güzel kareler çıkartmış.
Bizim Serkan önce kızlarla günaha giriyor sonra da affettirmek için camilere koşuyor anlaşılan.
Sevgili Endorf da bizi uzaklara taa Las Vegas'a götürmüş. Güzel fotoğrafları için teşekkür ederim.
Uzun zamandır foruma uğrayamayan Amati ve Komutan'ımızı tekrar aramızda görmek beni de çok sevindirdi. Güzel fotoğraflarını özlemiştik.
Benden de ayağıma kadar gelmiş bir peygamber devesi'nin fotoğrafı.
VL125, f/22, 1/6 sn, iso 100, Av modunda
Selahattin Abi hoşgeldin
Hem sohbetlerini hemde karelerini özlemiştik valla tam zamanında yetiştin
Senin peygamber devesi hayatında ilk defa VL125mm görmüş sanırım bakışlara baksana
Hoşgeldin Selahattin abi...
Sevgili Avşar ve Sinan ben de sizleri çok özledim. Bu böcek de Serkan'a poz verenlerin peygamber devesi familyasından olsa gerek. İki gün boyunca bahçeden ayrılmadı en sonunda elle tutup poz verdirmeye başlayınca kaçtı.
VL 125, F/5,6, İso 100, 1/160 sn.
Bu da boy fotoğrafı
Selahattin Abi hoşgeldin
esisman hoşbulduk
Kadir, esisman, t_yaman, avşar,
Kad-ir makinenin yeni yaşını kutlarım
Sinan Abi hoşgeldiniz.
Avşar bahsettiğin dergiyi araştırıyorum. İnşallah bulurum. Bu arada İtalyayı ayağımıza getirdiğin için teşekkürler.
Selahattin abi sizde hoşgeldiniz. Peygamber devesindeki bakışlar nasıl öyle. Uzaylı E.T. ye benzeyen bakışlar
Dediğiniz gibi biryere fotoğraf çekimi için vakit ayıramadığım sürece kızımın başında alıyorum soluğu....
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
031506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018501 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk