netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar selam. Fotoğraflarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Hepinize kocaman alkış.

Selahattin abim, hoş geldin. Ben işleri ayarlayamadım. Hafta sonu geldim misafirlerim vardı, aklımdan çok geçti arayayım diye ama boş gün yakalayabilirmiyim falan derken fırsat olmadı. 1-2 gün kalıp döneceğim, kızın okul kayıt yenileme işleri vs var. Herhalde 1 ay kadar yine Ankara'dayım sonrası Allah Kerim. Ama yapacağız muhakkak likya yolu gezisini

Bu arada çanta değişimi hızlı gelişti Aslında Serkan'ın da uyarısıyla D-700'e geçtim. Ama işlerin yoğunluğundan bir türlü ağız tadıyla bir şey yapamadım henüz. Bu arada fotoğrafların her zamanti gibi harika.

Herkese saygı ve sevgiler.

Tarih: 3 Eylül 2008, 23:09 - İp: 78.***.**5.53
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sağlık olsun Fatihciğim. Ben bayramda tekrar Bodrum'a gitmeyi planlıyorum. Sıcak havalar da biraz dengelenmiş olur.
Ekipmanın hayırlı olsun. Sevgiler, selamlar.

Tarih: 3 Eylül 2008, 23:17 - İp: 85.***.**6.114
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

Selahattin Abi hoşgeldiniz...

1 yılı aşkın bir zamandır bu topiği takip ediyorum. Buradaki hava kolay kolay hiç bir yerde yok. İnşaallah hep böyle devam eder.

Bu arada atölyede bozulmuş bir dişli çarkın fotoğraflarını da sizinle paylaşmak istedim:

Tarih: 4 Eylül 2008, 01:56 - İp: 88.***.**8.162
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Kümbet yaylasından çektiğim belkide arada eklemeyi unuttuğum bir kaç kare

Tarih: 4 Eylül 2008, 03:27 - İp: 88.***.**8.70
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi yusufçuktaki netlik ve renkler harika , eline sağlık . Anlaşılan doğa ile bayağı haşır neşir olmuşsun

Aydemir74 nazar değmesin grubumuza . Dişli fotğraflarından 2.si daha hoşuma gitti

Esisman teşekkür ederim , 2. yayla fotondaki derinlik çok hoşuma gitti bu arda makro objektifin geldi mi? Karelerini bekliyoruz.

#avs' tarafından 04.09.2008 09:48:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Eylül 2008, 09:38 - İp: 85.***.**2.23
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

eyvah vatikanı istavrit vurmuş :D

camoka abi hoş geldin , tatilde bonus macrolar ve şaşı bakışlar çok güzel olmuş.

esisman foto 2deki derinlik ve açı yeşilin rengi

aydemir74 geçmiş olsun , çark çark etmiş anlaşılan :D

Tarih: 4 Eylül 2008, 11:43 - İp: 85.***.**2.162
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Aydemir hoşbulduk. Makine bozulmuş ama fotoğrafa vesile olmuş. Alan derinliği anlatımı açısından ve çevremizde esasen fotoğrafa konu olabilecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermesi açısından güzel olmuş.

Serkan hoşbulduk. Melekler artık bize bakmıyorlar. Dolayısı ile şaşılarla idare ediyoruz işte

Avşar İtalya karelerini zevkle izliyoruz. Tabiatla fazla haşır neşir olamadım. Bunlar ayağıma kadar gelip de beni çek diyenler.

Esisman şu Kümbet yaylasına bizi de bir götür çok iyi kareler çıkacağından eminim. Aynı yerden daha önce çekmiş olduğun şelale fotoğrafı hala hafızamda kayıtlı.

Tarih: 4 Eylül 2008, 11:57 - İp: 85.***.**7.62
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

uzu süredir aramızda görünmeyen (ben de varım galiba ) herkese hoşgeldin diyorum.

weary, kızını daha önce kutlayamamıştım. hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. gerçekten dünya tatlısı bir bebek.
camako abi, sende hoşgeldin. inşallah dinlenerek ve enerjini doldurarak gelmişsindir. önümüzdeki aydan sonra tekrar başlıyoruz çünkü
foxfo abi, sana da hayırlı olsn yeni çantan. ama farketmez. sen bizimlesin
Erhan abi bizi ihmal etme. fotoğraflarında ve yorumlarında şenlendir ekranlarımızı.
Sedatcım hoşgeldin. özletmiştin kendini. güzel fotoğraflarla dönmüşsün italya'dan
komutan, seni de aylar ve aylar sonra tekrar buralarda görmek büyük keyif doğrusu. kadir'in de deiği gibi iftar saati yemekleri bekliyoruz
Ahmetcim sende hoş geldin tekrardan. valla komutan 1 sen 2. nerelerdesiniz yahu bunca zamandır. özledik valla.
avşar, fotoğrafların çok güzeller. sayenizde yrtdışını da gezmiş kadar oluyoruz.
pesmerge fotoğraflarını zevkle takip ediyorum. eline sağlık.
arkadaşlar ben de uzun süredir yazmadığım için şimdi herkesi tek tek belirtemiyorum. Ancak hem aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin diyorum, hem de ismini burada sayamadığım fotoğraf yükleyen diğer tüm büyüklerimizin ve arkadaşlaraın ellerine sağlık diyorum.

Tarih: 4 Eylül 2008, 14:24 - İp: 62.***.**8.74
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Avşar abi İstinye park a geldiğinde ayak üstü çok güzel fikir alış verişinde bulunmtuk. Bahsttiğim 70mm makro yu almaktan kısa süre vazgeçmek zorunda kaldım malesef. Şimdilik Pentax 50mm f/1.4 aldım onunla artık bir süre geçirmem lazım.
Bu arada karelerini keyifle izliyorum

onixon, teşekkür ederim

Selahattin abi o kare güzeldi evet aslında farklı kadrajlarıda var ama realfriend sağolsn çok güzel işlemişti kareyi, anmak istedim
Bu arada kümbet yaylası gerçekten çok güzel ama geçen gün terörist saldırı olmuş o bölgede çok şaşırdım. Allah ıslah eder onları inşallah.
2. kareyi arkadaşımdan aldığım 10-20 ile çektim hatta o objektifle çektiğim 2. yada 3. kare olması lazım.
Herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için.

Tarih: 4 Eylül 2008, 20:17 - İp: 81.***.**4.226
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

tüm fotolara toptan alkış
sevdim bu yorumlamayı

ne zaman bir buluşma olacak,bakın ekip toplandı yine.

Tarih: 4 Eylül 2008, 22:36 - İp: 81.***.**8.7