netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Beğendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlerin kareleride birbirinden güzel hepsine imrenerek bakıyorum inanın, bizde hakkını vererek kullanmaya çalışıyoruz.. Tabi imkanlar ve zaman dahilinde..

evde yaptığım ufak bir deneme..

Tarih: 31 Ağustos 2008, 23:05 - İp: 85.***.**6.19
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

weary,senin prenses ne güzel el pozu vermiş maşallah..

peşmerge,senin 100 mm ile çekilmiş portreler gerçekten güzel.FK satılık ilanında gördüm 100 mm yi.eski bir ilan mı
bizi 100 mm fotolarından mahrum etmezsin umarım.

Tarih: 31 Ağustos 2008, 23:44 - İp: 85.***.**5.203
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

weary. Allah analı babalı büyütsün.. elleri çok talı çıkmış

Tarih: 31 Ağustos 2008, 23:49 - İp: 88.***.**6.43
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Pesmerge
mosquitos
sdtyrdkn
weary; maşallah, Allah analı babalıbüyütsün. Fotoğraf çok hoş, çok tatlı.

Tarih: 1 Eylül 2008, 00:36 - İp: 85.***.**3.101
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Sedat ; senin kuş güzel poz vermiş renkler çok hoş gözüküyor . Ayrıca Amsterdam bisiklet detay fotoğrafın kompozisyon olarak çok hoşuma gitti . Sanırım arka plan karışık olduğundan F1.7 kullandın ancak bence F değerini biraz büyütüp hızı azaltarak keskinlik ve sarı çiçek dokusu yönünden daha olumlu sonuç alabilirdin. Emeğine sağlık

Weary ; Kızını harika karelemişsin , allah nazarlardan saklasın Bu arada bulabilirsen PHOTOLINE Ağustos 2008 sayısında bebek fotoğrafı çekme inceliklerinden bahsediyordu hatta bebek gelişim dönemlerine göre farklılık gerektiren detaylardan da bahsetmiş , okumanı tavsiye ederim

Bugünden itibaren yeni bir seri olarak geçen hafta tamamladığım Italya gezisinden kareler eklemeye başlayacağım. Gerçi Sedat kardeşim nefis karelerle Italya'yı bize gezdirdi ve gezdiriyor , bende eksik kalan yerleri tamamlamaya çalışırım artık
Beğeni ve yorumlarınıza sunarım...

#avs' tarafından 01.09.2008 09:53:22 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Eylül 2008, 09:47 - İp: 85.***.**2.23
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Yoğun olduğum için, uzun zamandır foruma ne yorum yazabildim nede fotoğraf gönderebildim...

Aramaıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin, eski dostlara da merhabalar...

birbirinden harika fotoğraf gönderen arkadaşlara tebrikler...

uzun zamandır fotoğraftan uzak kalınca paslanıyor insan... dün birkaç pas silme denemesi yaptım...

Fotoğraflar Ethem Pertev Yalı'sından

Tarih: 1 Eylül 2008, 13:10 - İp: 85.***.**5.89
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

oo komutanım hoşgeldiniz.
yemek fotosuda bekleriz,iftar saatine doğru...

Tarih: 1 Eylül 2008, 13:26 - İp: 85.***.**9.43
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

yine topiğe katılım sayısı düştü.

ben de böyle olunca foto eklemek pek istemiyorum.

makinemi alalı 1 sene oldu bugün.

pentax ile sıcak temasım sadece 1 senelik.

70-300

Tarih: 1 Eylül 2008, 21:59 - İp: 85.***.**6.147
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Bu başlığı takip edenler kızının büyüyüp gelişmesine de tanıklı ediyolar sadece maşallah diyorum

Tarih: 1 Eylül 2008, 23:10 - İp: 85.***.**5.70
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Sinan hoşgeldin Analaşılan kısa sürede pası atacaksın

Kadir nice daha iyi makinalara Son fotonda mankenin yerleşimi ve dinamizm harika sadece sanki arabalar olmasaymış

Fotolara devam ;

Tarih: 2 Eylül 2008, 09:30 - İp: 85.***.**2.23