netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

akşama geliyoruz puspus, özelden iletişim bilgileni geçtim sana, seninkileri bekliyorum. Serkan akşama geliyormusun sende?

Tarih: 28 Mayıs 2007, 15:08 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ben bu akşam keşif için gideceğim,isteyen arkadaşlar da provalara bakmak için gelebilir.

SALI günü nerede duracağımıza karar vermek lazım keşifte .Herkes aynı yerdemi duracak karar vermek lazım yada hoş kutlamada biraz sohbet birazda resim olarak geçer.Tekniği çok konuşturamayız 4 kişi isek 2 + 2 yaparız ters açı

SALI günü için Bügün puspus la gittiğimizde bir kaç kişi ile tanışabilirsem,yer ayarlamam kolay olur :=) SALI günü puspus yoksa,bizde er bulabiliriz.

Kadir Topbaş'ı çok severim valla olmadı bakarız inşallah.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 15:18 - İp: 88.***.**2.155
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

onixon,
mail adresimi özelden gönderdim.

bu arada cumartesi günü boğazda yelken yarışması vardı. izleyip görüntüleyebileniniz oldu mu ?
önümüzdeki cumartesi de yine haliçde redbull air race olacak.

*race yanlış yazmışım

#melrock' tarafından 28.05.2007 15:57:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 15:20 - İp: 62.***.**8.77
onixon
onixon (üye)

@melrock yok yelkenleri göremedim.Ahh şöle offshore olsa .

Redbull air race belki olabilirde orda istediğim açı için 600mm sağlam lens lazım.Yoksa herkesin çektiği kareler olur .Sınavım var o gün bakalım ,inşallah zaman olur.

#onixon' tarafından 28.05.2007 15:28:22 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 15:23 - İp: 88.***.**2.155
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Serkan seni 535 li numarandan aradım ama ulaşamadım, akşam 8 gibi bizde orada olacağız.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 15:37 - İp: 85.***.**5.89
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar beni unutmayın
ayrı ayrı yerlerde konuşlansak çok iyi olacak.topiği coşturalım bu akşamdan

Tarih: 28 Mayıs 2007, 15:50 - İp: 88.***.**3.55
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

ben yelken yarışını biraz görüntüledim. ama evden geç çıktığım için ortaköy tarafına gitmeye vaktim olmadı. ben de üsküdar-kuzgucuk arasında sahilde biryerden 70-300 ile karşı kyıdaki yelkenlileri elimden geldiğince görüntülemeye çalıştım. tabi hava da bulutlu olduğu için çok iyi kareler yakalayamadım sanırım. ama daha henüz görüntüleri pc'ye aktarmadım. eğer vaktim olursa akşama bir bakayım bari.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 16:01 - İp: 62.***.**8.77
onixon
onixon (üye)

@komutan
OK OK B-1 'deyim telitepeye koymayı unutmuşuz .Tamam beraber yer beğeniriz salı shotlarız.
Salı günü katılan çok olacaktır.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 16:02 - İp: 88.***.**2.155
onixon
onixon (üye)

20:30 -21 gibi olacağız balat'ta hastane filan varmış.

Bu akşam SALI günü için detaylı konuşuruz.Bu akşam şirketteyim

***Uff aksilik çıktı , keşifi siz yapacaksınız komutan**Birde ordan bir görevli ile tanış orda olacak durumu anlat,fotolar yayınlanacak güzel çekim yapmak istiyoruz.SALI günü özel bir yer varsa ordas yer alalım.Aksam bilgi verebilirsin.

#onixon' tarafından 28.05.2007 17:52:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 16:34 - İp: 88.***.**2.155
elendil
elendil (üye)
Ankara / Amatör

selamlar herkese. bi kaç gündür uğramıyordum foruma. fotoğraflar hoş gerçekten.
@shn58, sinek 18-55 ile fakat onixon un dediği gibi croplu
@onixon, sineği özel olarak kendim eğittim fırlattığın şeyleride geri getiriyor

kocatepe'den

hdr,

Tarih: 28 Mayıs 2007, 20:10 - İp: 85.***.**7.142