netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Arkadaşlar 500.sayfanız hayırlı uğurlu olsun..Dostluğunuz daim, makineniz salim olsun.fotograflarınızı artık galeri de görmek istiyorum.Buradan daha fazla kişiye ulaşsın istiyorum.Ve k10d yi kimler kullanıyormuş diyenler de görsünler artık k10d fotolarını

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:02 - İp: 88.***.**2.179
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ay niye benekli :D öle he .

Yiğit o tarihte istde olursam(ben olmasamda ağarlayacak çok),görüşelim bir kahve içeriz arkadaşlarla.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:02 - İp: 85.***.**3.100
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

ulyses, onları ben de okudum, bunları tasvip etmek mümkün değil ama insanlar böyle yapınca senin ya da Sedat'ın ya da kimsenin keyfi kaçmasın. Zaten Sedat da bi ara dellenmişti, "ben amatörüm bu makineyi nasıl kullanacağım, satayım" falan diye. Bu makineden memnun olmayan insan var mı? Hem de bu fiyata, sanmıyorum. Boşverin biz fotoğraf çekelim. Bakın 500 sayfa oldu herkes gün geçtikçe döktürüp duruyor.

Rüzgar2 denk geldi.
Fotoğraf pek özel değil ama sizler çok özelsiniz.

BİZ BİR AİLEYİZ

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:03 - İp: 88.***.**1.149
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

ağva sahilinde eşim....

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:05 - İp: 88.***.**3.228
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

burgman teleskop mu taktın?
Taylan silüet güzel olmuş

ozguradam sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:09 - İp: 88.***.**1.149
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

estafurullah hepimiz.

oğlan bizim kız bizimmm

Lorke lorke lorke lorke helale lorke

çayalinden öteye giderim

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın

espri

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:09 - İp: 85.***.**3.100
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Hakikaten yaa. Burgman o nasıl bir zoom öyle. 'Houston Burgman için küçük insanlık için büyük bir adım.'

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:12 - İp: 85.***.**3.138
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

salı günü haliçte lazer show varmış 50 km uzktan görülebilecek bir gösteri olacakmış.istanbulun fethi ile ilgili.bir buluşma yapılabilir ....

herkese iyigeceler [>:D

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:13 - İp: 88.***.**3.228
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ulyses, ilgine yakınlığına teşekkürler abi. sağolasın. boşver sen onları, bak konuya cevap bile yazmadım onların amacı farklı, boşver gitsin..

yigitguc abi MF lensler öyle kolay değil, enstantane yakalayacağım diyorsan uzak dur. ben gelince görüşürüz kesin, deneriz biraz.. farkedersin..

hadi ben kaçtım. keyfinize bakın arkadaşlar.. bu sayfa bu forumun göz bebeği yaklaşamıyor bile öyle insanlar.. boşverin gerisini.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:15 - İp: 81.***.**2.99
burgman
burgman (üye)
İstanbul / Amatör

bir istanbul klasiği

Tarih: 28 Mayıs 2007, 00:16 - İp: 88.***.**6.182