Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selahattin abi çok teşekkür ederim muhakkak bu foto günleri önümüzdeki günlerdede devam edecek.
Serkancım tripot olsaydı bu kutlamalara muhakkak gelirdim senin ordan çok güzel kareler yakalıyacağına eminim.
fipar bu fotoğrafların tamamı onixon un söylediği gibi 31mmLimited ile çekildi.
pollyteks inşallah istediğin fotoları yakalarsın.
#ime' tarafından 29.05.2007 00:53:11 tarihinde düzenlendi.
tripot şart
Arkadaşlar herkese selam. Bende hem foruma hemde Pentaxa yeni katılanlardanım :D
Makinayı Abd' den getirttiğim için elimde Türkçe kullanım klavuzu malesefki mevcut değil. Forumun tamamını makinayı sipariş vermeden önce okumuştm. Hatta Acrobat reader formatında Türkçe kullanım klavuzunu sanırım bir arkadaşımız vermişti. Linki kendisinden yeniden rica edebilirmiyim.
Aynı zamanda ilk Dslr makinam olması nedeni ile şuan o kadar yabancı duruyorumki :D:D
Ancak makina cidden benide etkiledi. Firmware 1.11 i yükledim. Ancak sizlerden öğreneceğim o kadar çok şey varki, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için :D
Bu arada elimdeki lens seti;
Sigma 10-20, 17-70, 70-300
#pobeda' tarafından 29.05.2007 07:48:13 tarihinde düzenlendi.
pobeda hayırlı olsun..Biz de alalı 1-2 ay oldu ama halen daha tam olarak çözebilmiş değiliz..Beraber öğreniriz inşallah
ime
Ben de peşinden ayrılmayacam bir dahakine Sen,nle fotoğraf gezileri çok keyifli İlhan abi,asıl ben teşekkür ederim sabhın köründe bizi kırmayıp katıldığın için.
teşekkür ediyorum Lazut. Şuan için tek problemim Türkçe kullanma klavuzu. Onunda linkini burdan birisi verirse sanırım kendi başıma ufaktan başlarım.
Hafta sonu sizlere Ürgüp-Göreme yöresinden birkaç fotoğrafla eşlik ederim büyük ihtimalle ilk fotoğraflar olarak.
pobeda,
bende türkçe pdf var, gönderebilirim. ama zip hali 4.6MB büyüklüğünde. orjinali de 4.9MB. istersen özelden mail adresini ver. göndermeyi bir deneyeyim. belki gider. onun dışında başka nasıl yapabilirim bilmiyorum.
Merlock teşekkür ediyorum. Gmail adresime gönderebilirsin. Özel mesajla adresi yolluyorum.
pobeda,
maili gönderdim. özelden mesajını da cevapladım
İme'nin orman yolu fotoğrafına bayıldım ve çok keyifli bir gezi olduğu karelerden belli oluyor. Amati hocam herzaman ki gibi konuşturuyor, Serkan da sağolsun bu yolda gerçekten herkese elinden geldiğince tüm sıcaklığı ile yardımcı olup ne gerekiyorsa yapıyor.
Fetih Gösterileri için öncelikle PUSPUS (Yücel) arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz.
Dün akşam saat 5 gibi çamlıcadan bir arkadaşımla birlikte yola çıktık, tripotunun kafası geçen hafta çeşmede denize düştüğü için ve çekimleri tripot olmadan yapamacağımız için bir tripot alalım dedik ilk rotamızı HAYYAM yaptık, tabi Istanbul'un güzelliğini daha iyi çekebilmek ve ışık gösterisi içinde geniş açı lense ihtiyacımız olabilir dedik ve birde sigma 10*20 lensi ile filitrelerini de aldık, Fatih fetih için bunca mücadele vermiş bizde tam teşhizat hazırlıklı olmalıyız diye düşündük, 2 saatlik alışveriş ardından Hayyamdan ayrılıp arabamıza binip Sahilde birkaç kare almak için yola koyulduk bu arada Yücel de bize katıldı ve gösterilerin yapılacağı alana gittik 9 gibi alandaydık fakat 1.5 saatlik bir bekleyiş ve bu arada Yücel ile olan dostluğumuzu ilerletme biraz tanışma, biraz da foto muhabbeti yaptık, Gösterilerin yapılacağı gün en uygun çekimi yapacağımız yeri araştırdık, aslında en güzel çekim Protokol tribünün tam orta noktası bizimde dün akşam çekim yaptığımız yer oldu, Yücel görüşmeleri neticeside Protokol tribünün sol tarafında basın için ayrılan yerden bugün gösteriler için bize yer ayırdı, bu gün çok kalabalık olacağı için 7-8 gibi en geç orada olup hazırlıkları yapmak gerek. Bu konuda Yücel (puspus) ile muhakkak irtibata geçmeniz gerek ki girişi organize etsin. Birazdan resimleri de yükleyeceğim. Fatih'in Torunlarından Istanbul...
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
027806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk