netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

camoka abi güzel kompozisyon :

bende döneyim dünyanın gıptayla baktığı Bosphorus'a :D

Tarih: 25 Haziran 2008, 21:38 - İp: 85.***.**7.248
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan ben o kareyi milli takım için koymuştum. Sokak futbolu ile de bir yere kadar gelinebiliyor. Sonuçta sistemli çalışma her zaman galip geliyor.

Türkiye'ye muhteşem bir kare ile dönmüşsün. Tebrikler. Şu sıcak günlerde biraz gece çekimlerine çıkalım diyorum. Ortaköy veya Sultanahmet gibi. Ne dersin?

Tarih: 25 Haziran 2008, 23:58 - İp: 88.***.**0.126
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

valla abi siz nasıl isterseniz,havanın temiz olduğu zamanlarda sevdiğiniz kadrajlar varsa orda mavi saatleri beleyelim [>:D ]

Tarih: 26 Haziran 2008, 00:58 - İp: 85.***.**7.248
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan meteorolojik veriler şöyle: (Bugün için)
Gün batımı : saat 20.40
Günlük tan: 21.14
Deniz tanı: 21.57
Rüzgar akşamları kuzey *kuzeydoğudan haffif esiyor.
Ancak nem oranı biraz yüksek (%70-80) Bu konuda yaz aylarınsa İstanbul hep sorunludur zaten.

Bu durumda saat 20-22 arası fotoğraf çekilebilir. Geri kalan zamanda da sohbet ederiz. Konuşacak çok şey birikti.
Bir de şansımıza havai fişek gösterisi rastlarsa değme keyfimize.

Gününü konuşuruz. Ben bugün müsait değilim. Hafta sonu olabilir.

RECEP ????

#camoka'''' tarafından 26.06.2008 09:10:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Haziran 2008, 09:08 - İp: 88.***.**0.126
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Herkese merhabalar.. geçen gün pentax'ın 50-135 ine denk sigma da ne var diye bir bakınayım dedim 50-150 yi gördüm fakat pentax bayonetlisi yoktu geçtiğimiz günlerde Sigma, sony ve pentax için 50-150 nin 2. versiyonunu üretmiş linki burada
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3351&navigator=6

Dikkatimi şöyle bir ibare çekti "*If the camera body does not support HSM motor, AF will not work."
Bizde 1.3 versiyonla bu sorun aşılmıştı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum? Bu arada objektifin fiyatı 750$ yani pentax ın 50-135 i civarında ayrıca TR de metrofotoğraf sigmayı 1250ytl ye satıyo, 50-135in TR fiyatını düşününce 700ytl daha ucuz baya uygun geldi kafat kalitesi nasıldır bilemem.
http://www.metrofotograf.com/index.php?do=catalog/product&pid=1113

Tarih: 26 Haziran 2008, 12:32 - İp: 88.***.**5.9
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Herkese merhabalar.. geçen gün pentax'ın 50-135 ine denk sigma da ne var diye bir bakınayım dedim 50-150 yi gördüm fakat pentax bayonetlisi yoktu geçtiğimiz günlerde Sigma, sony ve pentax için 50-150 nin 2. versiyonunu üretmiş linki burada
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3351&navigator=6

Dikkatimi şöyle bir ibare çekti "*If the camera body does not support HSM motor, AF will not work."
Bizde 1.3 versiyonla bu sorun aşılmıştı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum? Bu arada objektifin fiyatı 750$ yani pentax ın 50-135 i civarında ayrıca TR de metrofotoğraf sigmayı 1250ytl ye satıyo, 50-135in TR fiyatını düşününce 700ytl daha ucuz baya uygun geldi kafat kalitesi nasıldır bilemem.
http://www.metrofotograf.com/index.php?do=catalog/product&pid=1113

Tarih: 26 Haziran 2008, 12:39 - İp: 88.***.**5.9
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Bana uyar Selahattin abi.

Tarih: 26 Haziran 2008, 14:43 - İp: 212.***.**3.156
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Recep sen yoklamayı yap.
Cumartesi akşamı Ortaköy meydanı olsun.

Camoka: Burda.

Tarih: 27 Haziran 2008, 00:28 - İp: 88.***.**2.75
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

İstikamet Ortaköy

Tarih: 27 Haziran 2008, 14:49 - İp: 212.***.**3.156
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Onixon düğün sezonu açılınca seninde havai fişek sezonun açılmış gene. Muhteşem kare tebrikler

Selahattin abi senin sokak arası futbolcular ile de inşallah ilerde final oynarız . Emeğine sağlık....

Yaw nerde bu millet gene formun kondüsyonu düştü , Selahattin abi önce bir form yoklaması alalım istersen :

sdtyrdkn
Melrock
Amati
Komutan
Adnan Erol
Ulyses
acemi38
shy58
Foxfo
Erex
ve daha adını sayamadığım tüm Pentax cı dostlar

birkaç foto ile söyle bir silkelenelim...

Tarih: 27 Haziran 2008, 15:07 - İp: 85.***.**2.23