netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaptan, Kiev devam kareleri de muhteşem. Bir gün beraber fotoğraf çemek kısmet olursa yanından ayrılmayacağım haberin olsun. Tatil ayları geçsin sonbaharda eşlerimizin de dahil olduğu bir gezi yapalım inşallah. (cevap yazdım)

Sedat kardeşim sen öncelikli olarak eğitiminin gereklerini yerine getir. Fotoğraf için daha çok zamanın olacaktır. Sevgiler.

Tarih: 29 Haziran 2008, 10:23 - İp: 88.***.**7.242
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Dün nyapılan yelken yarışlarından bir kare. Bizi yarışları izlemek için davet ederek muhteşem bir gün geçirmemizi sağlayan Enis arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. Ben açılışı yapmış olayım devam kareleri Enis, Recep ve Serkan'dan gelecektir zaten. Şimdilik konuya fazla girmiyorum.

Tarih: 29 Haziran 2008, 10:55 - İp: 88.***.**7.242
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin agbi, Serkan teşekküler.

Serkan Kiev de maalesef iç mekanlarda fotograf cekmek yasaktı. Onu da gizli cektim 4. kareden sonra görevliler farketti dışarı cıkardılar.

Selahattin agbi inşallah. Yelkenli fotosu nefis olmuş kareyi diagonal kesmiş, bayağı güzel bir noktada mevki almışsınız gibi duruyor.

Tarih: 29 Haziran 2008, 13:44 - İp: 88.***.**1.104
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaptan sabit yerde değildik. Enis kardeşimiz sayesinde biz de bir motordan yarışı sürekli takip ettik. Gelecek karelerden görürsün. Yalnız Serkan'ın makine iyice zıvanadan çıkmış (Serkan değil,makinesi) Artık hiç normal fokus yapmıyor.

Tarih: 29 Haziran 2008, 14:13 - İp: 88.***.**7.242
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ekip çalışması

Tarih: 29 Haziran 2008, 14:59 - İp: 88.***.**7.242
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Sizden güzel kareler gelecek anlaşılan. Meydan hazır boşken ben yüklemeye devam edeyim.

Savaş oyunları

Tarih: 29 Haziran 2008, 18:02 - İp: 88.***.**1.104
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

camoka abi sizden güzel kareler gelecek ,ben çok konsantire olamadım yarışa :D

ironsailor usta 2.ci foto birde 3.cü siyah beyaz favırıim,az daga siyah yoğunluğu dahada gider eminim.

bende zaten 4-5 tekne fotsu var iyi olanları ekliyim.

Tarih: 29 Haziran 2008, 19:41 - İp: 88.***.**2.158
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

buda makineni back fokus problemi
camoka abi tamire versem mi

Tarih: 29 Haziran 2008, 19:48 - İp: 88.***.**2.158
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan bu makine iflah olacak gibi değil. Bence onu kaldırıp K20D al. Onunla daha iyi back fokus yaparsın.

Tarih: 29 Haziran 2008, 21:06 - İp: 88.***.**7.242
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan'ın muhteşem Paris karelerinden sonra, topiği itme çabaları. ironsailor, abi sizin çıkında daha ne kareler vardır. Tebrik ediyorum kareleriniz her açıdan mükemmel.
Avşar, güzel kareler.

Sedat öğrencilik durumları seni çok iyi anlıyorum.

Bu güzel gün için başta Enis olmak üzere Selahattin abi, Serkan ve Ortaköy'de bize katılan Avşar'a teşekkürler.
Bir kaç kare de benden...

Tarih: 29 Haziran 2008, 23:00 - İp: 78.***.**7.6