Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Avşar yine çok güzel detaylar yakalamışsın.
Kuşçu baba fotoğrafın ayrıca övgüye değer. Kuşun konmasındaki zamanlama, adamın yüzündeki ifade , karedeki diğer kuşların durumu hepsi çok güzel eline sağlık.
Fatih Terim kaldığı sürece pek ümitli değilim.
Arkadaşlar stok dolduruyorlar herhalde. Yakında topik yine coşar merak etme
Biz 28 Haz. Cumartesi akşamı saat 20 den itibaren Ortaköy meydanındayız. Gelmek isteyen herkese açık davetiyedir. Şu gece fotoğrafçılığının inceliklerini öğrenelim üstadlardan.
Avs ın eklediği fotoları çok beğeniyorum.
Çok iyi bir netlik ve çok renkler var.
yine detaylar güzel,kuşçu baba süper.
Selahattin abi keşke bende gelebilseydim
Kadir bir gün mutlaka.
AVS kutlarım cok canlı ve renkli kareler.
Kadir senin kızın fotografları cok güzel ve temiz olmus yüksek iso ya ragmen. Allah bağışlasın.
Selahattin agbi bu kez gercekten aranızda olmayı cok istiyordum ama yine bir işim var. İnşallah gelecek sefere diyorum.
Topiği hareketlendirelim bari birazcık. Kiev den kubbeler.
Sevgili Erol mükemmel kareler. Aklıma kibrit serisi geldi. Kubbeler de seri için çok iyi fikir. Bence sen bu seriyi devam ettir. Fotoğraflar gerçekten çok güzeller paylaştığın için teşekkürler.
Arkadaşlarla konuşup şu buluşma konusunu bir plan programa bağlayalım diyorum. Program önceden bilinirse herkes için planlama daha kolay olur. Örneğin ayda veya iki ayda bir kere mevsime göre İstanbulda veye İstanbul dışında programlı olarak buluşalım diyorum. Bizim 6-7 kişilik bir çekirdek kadromuz zaten var. Arzu eden fotoğrafa gönül vermiş arkadaşlar da müsait olur ve isterlerse bize katılabilirler. Bizim için marka sınırlaması vs de sözkonusu da değil . Hatta makinesi bile olmayabilir.
Erol Bey kubbe fotoğraflarınız ve kompozisyonlarınız çok güzel
Öğlen vakitlerinde sert ışığı güzel kontrol ettmişsiniz ve net , canlı kareler çıkmış. Emeğinize sağlık...
Bugün hava gene çok sıcak olacak sanırım
Selahattin agbi, AVS teşekkürler.
Selahhatin ağbi iyi bir seri olabilir haklısın ama sanırım kievi değil bütün ukraynayı gezmek gerekir böyle bir seri için benim itirazım olmaz ama hanım izin vermez. Senin kibrit serinle kıyaslayamayız sen orada yaratıcılığını konuşturmuştun. Ben hazır olanı çektim sadece.
AVS sıcağı iyi yansıtan dinamik bir kare olmuş.
bir kaç kare daha
Selahattin agbi ozelden mesaj gonderdim.
burda
abilerim, kusura bakmayın gerçekten forumu ihmal ediyorum. kızmayın bana. burda sınav stresi bastırmaya başladı, okulla ilgileniyoruz devamlı, zaten pek gezmediğimden fotoğraf çekmeyle de ilgilenemiyorum. ama bir yandan içim rahat çünkü italyancayı ilerlettim ayrıca haftaya burada bir fabrikada staja başlıyorum. sizlerle paylaşmak istedim her şey yolunda...
bu arada fotoğraflar olağanüstü.. artık söylenecek yapılacak yorum yok. herkes harikalar çıkartıyor bize izlemek ve takdir etmek kalıyor
kendinize iyi bakın..
avs usta kuşçu baba
ironsailor :D abi döktürdün :D iç mekanlar dış mimariler [>:D :D<] , HDr ler,kubbler hakkaten çok şık ve estetik kareler
son karenin mistik havası çok olmuş
sedatım :D italyada sadece italyancamı ilerledi
#onixon' tarafından 29.06.2008 02:20:43 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
033906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk