Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Serkan, telefondan izledigim kadariyla ic/dis mekan fotograflarin hepsi cok guzeldi galerilerin ne dedigi hic onemli degil.Oldukca emek harcamissin belli ellerine saglik.Su anda hanimlarin tercih ettigi turden hic bir sey yapmama tatilindeyim dondugum de bir kez de bilgisayar ekranindan bakacagim guzel karelerine.
Pesmerge, sanirim sende 20D ye gecenler kervanina katildin. Hayirli olsun.
Serkan üstadım son iki iç mekan foton bence 10 numara. Eline sağlık.
Macrocular da güzel iş çıkarmışlar.
teşekkürler seriye 4-5 kareyle devam edelim
evet camoka usta macro üstadlarından bekliyoruz taktikleri
#onixon' tarafından 18.06.2008 02:00:22 tarihinde düzenlendi.
serkan burası sultanahmetteki yerebatan sarnıcıyla beyoglundaki St Antuan klisesi degilmi
Serkan özellikle açılarını çoook beğendim. Elindeki lensleri adeta konuşturuyorsun . Finale yaklaştıkça fotoların iyice tavan yaptı . Hepsi birbirinden güzel çekimlerin için emeğine sağlık diyorum
Formun son günlerde tekrar hareketlenmesi beni de çok sevindiriyor. Selahattin abi hoşgeldin , karelerini ve yorumlarını özlemiştik açılış fotolarından özellikle salyangoz karelerin harika
Peşmerge reflection fotoğrafın sunumu ve bakış açısı için seni tebrik ediyorum , yeni makinan hayırlı olsun ...
serkan munteşem tek kelimeyle muhteşem olmuş beğenmeyen camoka hocanın dediği daha iyisini koysun bakalm ama hedere ya da abartı photoshop olmadan ... vala serkan dediğin galeriyi tahmin edebiliorum artık herkes photoshop manyağı olmuş fotoğrafımsıları koyuyor oraya gıcık kapmaya başladım siteye =)
ayrıca arkadaşlar konuya bi tane k100dciyide kabul edermisiniz =)) bizim konuya artık bi Allahın kulu bakmaz olmuş =)
Serkan, senin karelerine birde bilgisayardan baktım hepsi muthişler. begenmeyenler catlasın kardeşim.
Selahattin agbi sizin ugur böceklerini görmemişim harika olmuşlar.
53RK4n, hoşgeldin.
Selahattin Abi, "Uğur Böcekleri" çok güzel, tebrik ederim.
Serkan seni ayrıca tebrik etmek lazım. Muhteşem fotoğraflar çekmişsin.
Diğer fotoğraflarını da sabırsızlıkla bekliyorum.
Pesmerge sizin fotoğrafınız da çok güzel, tebrikler...
#aydemir74' tarafından 18.06.2008 23:15:41 tarihinde düzenlendi.
selahattin abi,
peşmerge,çok güzel çalışmalr ekliyorsunuz.daha fazla eklerseniz k20 yi de tanımış oluruz
53RK4n ,serkan sende foto eklesene artık,k10 k100 farketmez.
Onix serkan,tek tek sayamayacağım hepsi mükemmel.zevk alarak izliyorum.bahsettiğiniz galeriyi merak ettim
dün kızımın anaokulunun gösterisi vardı.
k10 +sigma 70-300 1600 ISo testi oldu benim için çok karanlıktı ve flaş yasaktı
sonuçlar nasıl sizle paylaşmak istedim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
034106 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -