Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
Hakan pazarbey gelirse bizi bu topikten kovar haberin olsun.Bende bütün suçu sana atarım ona göre.
Zaten hep sen bana gaz veriyorsun.Eskişehire giderken Kütahyadan geçemez oldum.
Bu cok iyiydi Buffalo,makina tutmayan eller boyle canta tutar,kirmizi cantasida ne yakismis
Hakan o iskeletin eline bir dslr tutuştursaydın tam süper olacakmış.
Şimdi aklıma geldi, A100 ün isosu var, nikon ve canon un IS yok, bu pazarbey pentax neden almadı acaba
Bence bu dslr almaya hiç niyeti olmadığının delili, 2-3 ay sonra çıkıp olympuslar iyi değildi diyecek , yeni bir topic açacak....Böylece bu işten sıyrılacak
Yav sabah sabah beni güldürdünüz ya ne diyeyim. Hanım deli demesin diye kahkaha atamadım.
Vay yağız efe vay.Demek site benim dslr alma efsanelerimle dolu ha.
Makul murat senin r1 in yokmu kardeşim. Git onunla ne çekeceksen çek.Paraya kıy al bir tane makro lenstamam. cık cık cık.
Yok 3 dsl rden önce alırmış iyimser muş kötümsermiş.Bakın bakalım nasıl alıyorum.
e510 aynı alamanyadaki gibi türkiyedede ucuzlamış. iki kit lensle 1934 lira olmuş.hemde 12 taksit. 170 ,170 öderim gali. Nasıl olsa hani bana kazık atan bi dayım vardıya ondan böyle taksit taksit para gelecek.
Ama hala tereddüt etmiyor değilim.Hakikaten k10d gibi sınıfının lideri bir makinayı niye almıyorumda gidip e510 alıyorum. pek akıl karı değil gibi görünüyor. DEğilmi.
Yada 1650 liraya a100 ve 18-200. Gerçi alan birisi var ve maaalesef hiçbir yerde varlık gösteremiyor foto konusunda. BU sebeple forum forum geziyor.Yok şöyle iyi böyle iyi makinam diye. E hani foto ? Yok.Nİye kem küm .Dansöz bile çekemedi.
Valla iskeletin kız olduğunn farkına çok sonra vardım.Bizim oğllan iskeletlere KEMİK HAYELET der bu arada. Baba dedi bu kız.
Şimdi arkadaşlar makro olarak ne alayım.
1-Zuiko 35 mm :210 euro. 1.1 büyütme veriyor 14 cm den çekiyor
2-sigma 105 mm. 386 euro. 1.1 büyütme veriyor 24 cm den çekiyor
3-Sigma 150 mm 600 euro. 1.1 büyütme veriyor 40 cm den çekiyor.
Pazarbey bence makro için en iyi mesafe 8-10 cm. Uzaktan çekmek daha iyi ama 40cm den istediğin şeyi çekmek her zaman mükün olmuyor bilirsin. Sen bnece close-up a da ihtiyaç duyacaksın.
arkadaşlar bi düşünün pazarbey dslr sini alsaydı satın alma rehberinin neşesi hala devam edermiydi...bırakın yaa almasın aslen alamıyorda neyse....
yaa abi sen yengeyi alırken bile bu kadar düşünmedin degilmi
allah yenge okursaaa kan cıkar
Valla hiç düşünmedim açıkçası. Valla Yengden önce feministler senin kanını çıkaracaklar. Ne demek yengeyi almak. Pazardan koyunmu alıyorsun kardeşim. Evlilik bu.
Ayrıca sizin eylenceniz olsun diye niye makina alamayacakmışım ben. Palyonçonuzmuyum ben sizin.
BUfalo gerçektende benim s2 ile 35 cm den makro çekmek zor oluyordu. Böceği bulmak bazen sorun olabiliyordu. 14 cm yeterli dimi. Hem objektif gölgeside olmaz bu mesafeden. Zaten 35 mm çok kısa bir objektif.
Evte varmı başka fikri olan.
Bu makinede bulp yok mu
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
02421 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
05519 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013416 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255910 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -