Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
Ararbey,
Sen bana daha oncede sormustun hangi dergi incelemesi diye ama adamlar internet sitelerine koymuyor dergide yaptiklari incelemeleri.Istersen adresini bana ozelden at sana postayla gondereyim on gun icinde elinde olur.Senin 2010'dan once makina almayacagini dusunursek on gun bir sey degil Hem adresini milletvekili tanidiga veririm ihale isini halleder,otuz senedir yaptigi baska is yok zaten milletvekilligi adina.
DERGI
BUDA ANA SAYFA
vay anasını demek tam dediğim gibi ha.
adliye karşısı altıntaş kütahya
acelem yok benim.
olympus 2x çarpanlı diğerlerinden küçük sensörlü bir makinadan böylesine noisesiz fotolar çıkardı ya artık pentaxçılar, sonyciler canon ve nikoncular delirir. Hatta beni dövmeye bile kalkarlar.
Loy loy loy loy loy duy sesimizi. e510 geliyor
Sen merak etme Pazarbey, ne pentaxçılar ne sonyciler ne de canoncular çıldırır, olympus isterse 160000 iso da temiz fotoğraf versin pek kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum
Fdiker sana bir bölüm açar forumda, pazarbey ve olympus u diye, orada kendin fotoğraf çeker ,yükler, kendin yorumlarsın
Sen DSLR aramıyorsun, noise üretmeyen dslr-like arıyorsun...
http://www.imaging-resource.com/PRODS/E510/E510A7.HTM
burayamı baktın yazarbey..
Bakayım gaijin bakayım.
İlahı bufalo güldürdün akşam akşam beniye.Helal olsun sana
Fdiker söz verdi zaten.Açcek öyle bir bölüm.Bari siteye zararın dokunmasın dedi.
www.pazarbeyvekamerasi.com
www.pazarbeykameraalmısmilletduydunuzmu.net
www.dslralamadımgerdanimikiramadim.org
www.ibretolsun.edu.tr
sen kamerayı al sana site acalım
Açmayanı ne yapsınlar.Şu anda 510 un 1600 ıso fotolarına bakıyorum.Ve hiç noise göremiyorum.Bu tam benim harcım ya. f22 de makro çekebilmek ne demek biliyonmu sen.Ha biliyonmu.
www.Kuzenimek10dısmarladımdabanakazıkattı.gov.tr
Gaijin in verdiği linke baktım da....Ben de pazarbey in yazdıklarını okuyunca 1600 asada gerçekten tertemiz foto veriyor sandım
sanırım sen a100 ün hiç 1600 ısosuna çıkmamışsın. sakın 160 ısoyu 1600 falan okumuş olmayasın.
dur karşılıştırmalı foto kayayım başka türlü anlamazsın.
1600 iso bbir yana en çok kullanılan iso olan 100 de A100 daha iyi değil mi pazarbey?
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
adresinden ikisini de iso100 testinde aç yanyana , özellikle sağdaki proportinal skalasındaki ve şişelerin üstündeki yazılara bak...
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
01921 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
05019 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013016 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255710 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -