Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Bursa Pentax kardeşliğini kıskanmaya başladım.
Aramıza yeni katılan(bir an kendimi K10D sahibi gibi gördüm)
arkadaşlara selamlar.İlk çekimlerin başarılı sdtyrdkn.
Bu başarıyı makinadan ziyade daha önce SLR kullanmana bağlıyorum.
Fotoğraflarınızın devamını bekliyoruz.
Arkadaşlar siteye dünden beri girememiştim şimdi bakıyorum yeni K10D kullanıcıları aranıza katılmış.
Yeni makina alan arkadaşlara makinalarını güle güle iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.
Tamer selam.
İnsan İzmir'e gelirde bir alo demezmi. En azından tanışmak için bir kaç saat de olsa görüşebilirdik.
Amati bu arada reklamcılıktan sonra macroya'da el atmışsın.Hadi hayırlısı.
sdtyrdkn gittiğin yerlerden ,yolda geçtiğin şehirlerde çektiğin fotoğrafları bizimle paylaşmaya devam.Makinana alıştıkça daha güzel fotoğraflarda çekeceksin.
Yorgun yatlar fotoğrafından WB olanı çok beğendim.Tebrikler.
thegood fotoğraftaki sen'misin yoksa.Tabi kuşu kasdetmedim.
y_k Pentax'ın 16-45 i çok daha iyi bir lens.Tüm fokal uzunluklarda F/4 ü verebildiği gibi daha keskin sonuçlarda veriyor.Ama 17-70 sigmadan pahalı.
16-45 almayı düşünüyorsan Bükey fotoğrafçılığa mail at ,bu lensi sipariş üzerine getirdiklerini biliyorum.
Adnan abi bende 16-45mm lensin iyi olduğunu tahmin ediyorum.Genelde sbt diyafram sunan lensler çok başarılı oluyorlar.
Aynı durum Canon'un L serisinde de vardı.
Mesela 24-105 f/4 L gibi
Arkadaşlar birkaç gün önce Fuji satıcısına S5 Pro modelinin olup olmadığını sordum,bana Türkiye ye giriş yapmadığını söyledi.
Sizcede tanıtımından bu yana çok zaman geçmedi mi??
S3 Pro almak isteyenler 2000 euro'yu gözden çıkarmalı.Bu sadece body fiyatı
K10D-S3 Pro-S5 pro karşılaştırması yapmak makulmü?
İnşallah bir dahaki sefere tanışırız. Malatya'ya bekleriz deiyeceğim ama
İzmir'de de anneler, babalar, kardeşler, akrabalar ve dostlar derken günlerin nasıl geçtiğini bilemiyoruz. Görüşemediklerimiz gönül koyuyor. anlayacağınız ziyaretlerle geçiyor.
#drtamer' tarafından 27.01.2007 13:40:24 tarihinde düzenlendi.
Tamer inşallah bir daha'ki sefere görüşürüz.
Kıvanç S5pro nun buradaki satış fiyatı belli olmadan karşılaştırma yapmak doğru olmaz.Makina K10D ile aynı fiyat veya çok yakın bir fiyat olursa S5 i incelemediğim için tam bilemiyeceğim ama K10D den çok daha iyi bir makina olacağı kanısındayım.Ama K10D den 2-3 misli fiyatlara satılacaksa o zaman F/P oranına ve ihtiyaclarımıza bakmak lazım.
Kağıt üzerindeki bilgilere göre S5 in artıları SR dışında çok daha fazla gözüküyor.
Sedat makinan hayırlı olsun.İllere göre k10d dagılımına bakarsak grafik Bursada tavan yapar heralde kaç kişi olduk 5. yolda galiba
Sedat bu arada özeline baksana kaç gün oldu.Sanırım yüz yüze görüşüyoz ama birbirimizi tanımıyoruz
#bariss' tarafından 27.01.2007 18:35:38 tarihinde düzenlendi.
Hakikaten Bursa da K10D patlaması yaşanıyor.Onları sanırım İstanbul ve İzmir takip ediyor.
S5Pro 1799 veya 1899$ civarında olacaktı ABD'de.
Tamer o zaman söylediğin fiyat ABD için K10D nin iki katı.
Ürün buraya geldiğinde sanırım fiyat farkı daha'da açılacaktır.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455527 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -