Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
tamamda tuzlu :D,16-50 'yi cami önünde dilencilik,ek işte yapsam alıp takacam :D
70-300'ü ilerde emekli edip 60-250mm :D hobaaaa.
Peki AS lenss sigma servise gitse diyelim 1.5 sene sonra temizletilemezmi içi ?.
Yıllar önce bir usta lensin içinde mantar bile üreyebilir demişti.Özelikle doğa çekimini çok yapanlarda.
merhabalar tekrar. gördüğüm fotoğraflar çok güzel, elinize sağlık..
tiffen mi yoksa ati mi olmalı sizce? polarize filtre alacağım da..
ati'yi ilk defa duyuyorum..
onixon temizletmeye değecek kadar toz olacağını sanmıyorum.
Bu konuda sitede reklamı olan özgür foto teknik ve burkay ile görüşebilirsin.Onlar bu tür işleri yapabildikleri gibi objektiflerin kalibrasyon işlerinide yapabiliyor.
f kare = teta x toz partakül / çekim sayısı 0 istanbul trafik,rüzgar-lodos,keşişleme, = 1-2 sene sonra lensin içi kabak gibi :D toz kaplamış olur.Demekki benim mısır,dubai gezisine bu lensle çıkılmaz star series lazım.
Bu arada kod un verdiği linkteki fiyatlar bayağı yüksek.Mesala 16-50 K10D body den pahalı.Demekki en iyi ihtimalle K10D gövde fiyatına bu lens ancak alınacak.
Eski 16-45 de düşünülebilir.
K10D Ahalisi;
Çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz.Ancak bir sitemde bulunayım. Bunları neden galeriye yüklemiyor da forumun tozlu sayfalarına terk ediyorsunuz?
Bir kısmını fotokritiğe yüklemişsiniz, ama burada yok.
Bir kısmı netfotonun galerisine yüklenmiş.
Büyük kısmı hiç bir yere yüklenmemiş.
Galerimizi zenginleştirelim sevgili arkadaşlar.
Bu sadece bu forum için değil, diğer makine forumları için de geçerli.....
Sonuçta makineler üzerinde konuşmak için değil, güzel fotoğraflar çekmek için almıyor muyuz makinelerimizi....
Bilmeyenler için söyleyeyim, her kullanıcının günde iki fotoğraf yükleme hakkı var....
kendime düşen kısma teşekkürler buffalo :D
ben paylaşmayı pek sevmem yavaş yavaş ekliyorum.Güzel kareler hep kendime saklarım
AS paypal koyalım siteye yabancı bağışta dert olmaz 3-5 3-5 atarız valla süper olur.
Fikret e söyleyeyim bakalım belki bir şeyler yapabilir.
Arkadaşlar merhaba.
İş seyahatinde olduğumdan 1 hafta foruma uğrayamadım. Neler yapmışsınız öyle, herkes kendisini 1 basamak daha aşmış. Yüklediğiniz fotoğrafların hepsini çok beğendim. Yeni süper makrolar, çiçekler, binalar, bayraklar, havai fişek gösterileri.. hepsi çok başarılı. Ellerinize sağlık.
buffalo,
siteye ilk üye olduğum günlerde galeriye yorum yapabilmek için 2 resim yüklediğm sırada, birileri avaz avaz "yüklediğimiz resimleri silelim, sitemiz iflas etmekten/satılmaktan kurtulsun.." topikleri açtılar. 10-15 kişi galerideki resimlerini sildi. Biraz IT işlerinden anladığımdan, çok saçma bulmama rağmen, adminlerden hiç birinin bunlara müdahale etmemesine şaşırdım. Demekki sitenin reklam gelirleri $100 lık bir hard disk alamayacak kadar azdı.. O gün bu gündür resim yüklemiyorum galeriye.
Neyse, ben topiğe 2 balon resmi daha yükleyeyim. Bu arada dün 22" bir LCD monitör aldım. Daha önce 21" CRT monitörümde beğendiğim resimleri şimdi beğenmiyorum. Hele 400 iso nun üzerindekilerin full size da digitalize noise ları keyfimi kaçırdı.
Bu 2 fotoğraf 500 iso da JPEG çekildi. Neat Image da K10D profiliyle denoise edildi.
Baloncu ve Pamuk Şekerci sohbeti:
1/160 f/4.5 iso:500 sigma 70-300 @210mm
Baloncu:
1/50 f/22 iso:500 @70mm
#erex' tarafından 03.04.2007 03:16:33 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar bu fiyata k10d mi olur???
PENTAX K10D + 18-200mm LENS (ALMANYA)
15gün sonra bir arkadaşım geliyor türkiye ye, aldırayım mı???
bir de şunu sarayım, walla nöbetçiyim sabahdan beri forumdaki onca mesajı okuyamadım,
K10d nin yanina 18-200mm mi alayım yoksa 17-70mm mi???
(objektif değiştirmekye üşenebilirim)
#gilkerh' tarafından 03.04.2007 05:29:35 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -