Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
sdtyrdkn, çok teşekkür ederim. Öğrenmeye çalışıyorum...
Evet 17-70, darısı senin başına birader.
güzel resimler realfriend =)
valla amati bende bir yerden $$$ geçerse bütçe hesapları dışından 16-50 çekecem altıma :D
sdtyrdkn 18-55 keskindir fakat ışık lazım,ışık varsa zaten f:5.6 nın üzerinde çalışıyorsun.oldukça iyi.Kumbaraya biriktirelim 16-50 ler için
onixon teşekkür ederim.
Fiyat performans oranı iyi oluca, kaçınılmaz sonuç
Yakında yine firmware çıkartırlar tahmin ediyorum...
Kod'un linkini verdiği sitede Lens bölümüne girerseniz ordaki listede Pentax* 16-50 f/2.8 de 13. sıradan listede gözüküyor. yalnız birşey dikkatimi çekti. o sitedeki en ucuz k10 body fiyatı ¥96,500 iken , en ucuz 16-50 fiyatına ¥118,440 diyor. bu durumda 16-50'nin fiyatının k10 body fiyatından yaklaşık %20 daha yüksek olduğu varsayımıyla fiyatlar hakkında genel bir fikir oluşur sanırım. tabi bu benim için epey üzücü bir haber olmuş oluyor
melrock sen fuarı bekle istersen, belki orada indirim falan olur. Gerçi onu bekle bunu bekle nereye kadar? Buna can dayanmaz valla
realfriend, dediğin gibi bekle bekle nereye kadar. gerçi beklemesek de neyi nerden alacağız ya o da ayrı mesele. ben body'den daha pahalı bir lens alamam bir süre. tüm evli erkeklerin başındaki klasik sorunlar bende de var malesef. ayrıca ben fuarda teşhir amaçlı 1'er adet örnek haricinde bu yeni lenslerden satış amaçlı getirtebileceklerini düşünmüyorum. tahminimce insanların bir kaç ay daha beklemesi için ciğeri ucundan gösterecekler o kadar. yoksa daha standart 100mm macro lensler bile gelemiyormuş. baksana amati'nin dediğine.
Haklısın melrock, Allah kolaylık versin...
merhabalar,
şu anda peşin ve taksitli olarak K10d + kit lens en uygun nerede satılıyor bilen , yol gösterebilecek olan var mıdır acaba ?
izmirdeyim ama sırf bu iş için 1 günlüğüne istanbula da gelebilirim...
tşkler...
merhabalar,
şu anda peşin ve taksitli olarak K10d + kit lens en uygun nerede satılıyor bilen , yol gösterebilecek olan var mıdır acaba ?
izmirdeyim ama sırf bu iş için 1 günlüğüne istanbula da gelebilirim...
tşkler...
levobjk, şu an bildiğim kadarıyla zaten Bükey fotoda bile yokmuş. Yeni parti sanırım 1 haftaya kadar gelecek ama İstanbul Sirkeci Hayyam'da Metro foto, Klas fotoda mevcut. Bir de Aras fotoda son kalan bir kaç tane var. Zira Cumartesi Klas fotoya uğramıştım elinde 1 tane kalmıştı. İnternet siteleri mevcut, oradan iletişim bilgileriyle kontakt kurabilirsin. Kolay gelsin...
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -