netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

teşekkürler..vizörden bakarken yüksek ışıktan dolayı f:8 zannettiğim değer f:18 çıktı.ben de şaşırdım.ama f:18 e göre yine iyi çıktı bence..

Tarih: 1 Nisan 2007, 22:43 - İp: 88.***.**9.71
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

yigitguc eline sağlık tüylerim diken diken oldu valla.

Tarih: 1 Nisan 2007, 22:51 - İp: 212.***.**1.23
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

teşekkürler

Tarih: 1 Nisan 2007, 22:55 - İp: 88.***.**9.71
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Bugün hava güzeldi...

Tarih: 1 Nisan 2007, 22:58 - İp: 212.***.**1.23
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

realfriend eline sağlık çok hoş olmuş renkler ve kırmızı ile gökyüzünün kontrastı

Tarih: 1 Nisan 2007, 23:05 - İp: 88.***.**9.86
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili amati,
1. senin manuel lens gibi eskiden kalma manuel makro lens var mı bulabileceğim? Önerebileceğin bir model?
2. Vidalı lensler adaptörü ile kullanıldığında bu bayonetli manuellerden eksik kalan yanı olur mu?
3. Makro tüp ile makro filtreleri karşılaştırırsak ne fark var?
Bir de böyle şeyler varmış.

Tarih: 1 Nisan 2007, 23:10 - İp: 88.***.**2.201
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

realfriend senin foto da çok güzel binanın yanına ışık çok güzel yansımış

Tarih: 1 Nisan 2007, 23:12 - İp: 88.***.**9.71
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

amati, yigutguc teşekkür ederim.

Tarih: 1 Nisan 2007, 23:18 - İp: 212.***.**1.23
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Şöyle bir arkama yaslansam

Tarih: 1 Nisan 2007, 23:26 - İp: 212.***.**1.23
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

yigitguc, konyaaltı tramvay durağı değil mi orası?

bu ara 10gün için antalya'ya gelebilirim amasinavlarıma çalışamam fotoğraf çekmekten, o yüzden gelmiyorum

realfriend, ev fotoğrafı çok hoş. kediyi de korkutmuşsun galiba biraz

amati, abi walla çiçek ızgarayı bilsem kapısında beklerim 1 hafta expodisc için lens çok önemli gerçekten, haklısın. elimde 18-55 var, 70-300 alacağım para bulunca, sonra bakacağız ilerisi için..

bi de 17-70 çıksa şu çiçek ızgara'dan süper olur netfotoğraf ahalisi de taktık senin ekipmana. sanki onları alınca o kadar güzel fotoğraflar çekebileceğiz..

amati, ayıptır sorması kaçta senin k10d nin sayacı?

bir de; bursa'da 17-70 kullanan var mı? hiç göremedim o lensi.. hatta bi de 10-20 olsa.. nerde bursa k10d üyeleri..

onixon f16 dan üstünü kullanmayacağız öyle mi ? f22 manuel lens alsak f22 kullanamamak kötü gerçekten..

Tarih: 1 Nisan 2007, 23:32 - İp: 85.***.**4.179