Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
sevgili ruzgar2;
öyle demek istediğin anlaşılmıştır merak etme
Ebay'de satılan bu lens k10d'de çalışır mı ? Pentax'ın 50mm lik lenleriyle arasında çok kalıte farkı var mıdır ?
Here we have a 50mm f/2.0 Sears (Ricoh made) normal lens for all cameras accepting K-Mount lenses (including Chinon, Cosina, Pentax, Ricoh, Sears, and Vivitar, and probably a couple more).
#deamon' tarafından 06.03.2007 17:35:38 tarihinde düzenlendi.
buraya nasıl fotoğraf yüklenir arkadaşlar, bilen varsa ve yazarsa sevinirim güzel bir K10D çalışması var (tabi bana göre güzel)
ilkönce http://www.imageshack.us/ sitesine git orada gözat sekmesinden ekleyeceğin fotonun yerini göster sonra bekle ve en alttaki " Direct link to image" daki linki bizim sitedeki "cevapla" butonuna tıklayınca açılan yere yapıştır..
#ruzgar2' tarafından 06.03.2007 23:20:36 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar merhaba ...
Sonunda hepsiburada.com'dan aldığım K10D'm yola çıkmış istanbuldan...
tripodfotodan aldığım Lowepro Slingshot 100 AW elime geçti. Sizce bu çantaya sığar mı K10D....200 AW olanı alacaktım yanlışlıkla 100 AW olanı almışım... Gerçi boyutlarına baktım sığıyor gibi ama bilenlere bir sorayım dedim....
hayırlı olsun...dert etme sığmazsa gönderirsin değiştiriler..makinanı güle güle kullan...
teşekkür ederim ruzgar2 ...
y_k makinen hayırlı olsun.
sevgili adnan,ilker ve cem,k 10 d incelemeniz için teşekkürler.çok harika bir inceleme olmuş,ellerinize emeklerinize sağlık.dtamer'in çok doğru bir saptaması var,şu güzelim Afrika fotoğrafları özellikle vurgulanmalı,çünkü ülkemizin imajı şu sıralar malum,yoksa adamlar bizi hala Afrika'da bir yerlerde zannediyorlar...
Arkadaşlar Pentax K10D inceleme galerisinde Afrika fotoğraflarını söylediğiniz gibi ayrı bir başlık altına aldık.
Ayrıca ime (ilhan) arkadaşımızın İstanbul Dolmabahçe sarayı ve Yere Batan Sarnıcın'da çektiği fotoğraflar ilave edildi.
Bu fotoğraflar elimize sonradan geçtiği için geç yüklendi, fotoğraflar gerçekten nefis .
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2457627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1404922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1198714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0582420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1166806 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0196503 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -