netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

realfriend öyle bir şey olmaz.
Kalın olsa yuvaya takamazsın,ince olsa boşluk yapar.
Çizilme olayı ise her objektifi söküp takarken her makinada olabilecek bir şey.Sonuçta birbirine sürtünen iki metal parça var.

#as' tarafından 06.03.2007 14:17:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Mart 2007, 14:17 - İp: 88.***.**6.175
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Teşekkür ederim.

Tarih: 6 Mart 2007, 14:21 - İp: 212.***.**7.114
as
as (Üye)

realfriend önemli değil.

Cem sana özelden mesaj attım bilgin olsun.

Tarih: 6 Mart 2007, 15:08 - İp: 88.***.**6.175
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

ah birde ingilizcem olsa...hemen kafadan kaptım 2 Rating ..anladığım kadarıyla croplamamı söylemiş herhalde..
(not tripod )

http://www.photosig.com/go/photos/view?id=1945208

#ruzgar2' tarafından 06.03.2007 15:42:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Mart 2007, 15:39 - İp: 85.***.**8.240
golden
golden (üye)
İzmir / Amatör

adnan abicim eline saglık inceleme muthis olmus buyuk emek vermissin teşekkürler [>:D :D :D

Tarih: 6 Mart 2007, 15:48 - İp: 85.***.**5.204
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

evet ruzgar2. Alttaki evi croplaman gerektiğini söylemiş.

Tarih: 6 Mart 2007, 15:54 - İp: 213.***.**5.242
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

sevgili bitpire bu not tripod (tripodsuz demek istedim ) doğrumu yanlışmı..

Tarih: 6 Mart 2007, 16:03 - İp: 85.***.**8.240
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Biraz önce Bükey fotoyla konuştum Pentax yeni seri lensler 1 ay sonra gelirmiş ama fiyat tahmini yapamadılar. 1 ay bekleyeyim bari bende ucuz olursa pentax alırım sigma yerine hiç sanmıyorum ucuz olacağını ayrı mesele

Tarih: 6 Mart 2007, 16:23 - İp: 88.***.**3.20
as
as (Üye)

Arkadaşlar Pentax K10D incelemesinin galeri bölümüne ime (ilhan) arkadaşımızın fotoğrafları ilave edilmiştir.
Ayrıca Tamer arkadaşımızın uyarısı ile K10D Afrika fotoğrafları ayrı başlık altına alınmıştır.

Golden teşekkür ederiz.K10d yi aldın kayboldun.
Tolgi teşekkür ederiz.
K10D'n hayırlı olsun.

#as' tarafından 06.03.2007 17:03:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Mart 2007, 17:00 - İp: 88.***.**9.200
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

As, birşey dikkatimi çekti. herkesin bildiği gibi yurtdışında daha doğrusu batı ülkelerinde Türkleri hala osmanlılar gibi erkekleri fesli yada sarıklı, kadınları ise çarşaflı kapalı falan zannederler. o yüzden de ülkemize ilk defa gelip de bizi yakından görüp şaşıran çok yabancı olmuştur.
K10D inceleme galerisinde de sadece tek bir insan fotoğrafı olmasına rağmen ne tesadüftür ki o fotoğraf da fes tekmış bir adama ait.
sadece dikkatimi çekti belirteyim dedim.
(acaba bazı şeylerde fazla mı kompleks yapıyoruz ne?)

edit: bir de galeriye, K10D ilk basın toplantısındaki o manken fotoğraflarından yakın çekim olan 1-2 sini koysanız hiç fena olmaz. ben mesela detayları çok iyi gösteren o göz fotoğrafını çok beğenmiştim.

#melrock' tarafından 06.03.2007 17:20:22 tarihinde düzenlendi.

#melrock' tarafından 06.03.2007 17:20:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Mart 2007, 17:16 - İp: 81.***.**7.88