kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

K10d Nin Renkleri

Tezim: k10d renklerinde yeşil ve sarı vardır- KOyu alanlar da yeşil renk kendini gosterirken açık alanlarda ise sarı renk açık bi şekilde kendini gotermekdedir.

Bu topic altında benzer tespitler ve kullanıcı gorusleri aynı zamanda izleyici gorusleri vardır.

İyi seyirler

#kontrast' tarafından 12.05.2007 22:28:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Mayıs 2007, 15:38 - İp: 88.***.**4.70
murat-d80
murat-d80 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Dostum demek bu mintaksın yan sanayi bir makina mintax
bide diyolardıki exif değişmez al sana değişen exif okadar dedim exif değiştikden sonra ben testlere güvenmem bak pentax oldu mintax hüseyin bu mintaxcılar şimdi mor çatı kurup bize birazdan saldırıya başlarlar aman ya ne olacakkki hepsi gelsin yeterki panter emeli almasınlar aralarına ama o hayvanaları koruma derneğindendi dimi sory

Tarih: 17 Mayıs 2007, 13:22 - İp: 88.***.**2.123
murat-d80
murat-d80 (üye)

mintaxcılar topluca istifa etti galiba gelen giden yok

Tarih: 17 Mayıs 2007, 14:15 - İp: 88.***.**2.123
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

netfotoğraf.com'a ilk geldiğim günlerde bolca cep telefonu fotoğrafımı yükledim. hiç kabul edilmedi. bende telefona sarılıp fdikeri aradım.. benim fotolar niye manşete çıkmıyor diye.. "olmaz" dedi. Cep telefonları sayılmaz dedi..
Bende hemen exiflerini mamiya, hasselblad, lecia falan yaparak tekrar gönderdim..

evet yaptım.. pişman değilim.. fotoğraflarım bunu hak ediyor..

Tarih: 17 Mayıs 2007, 14:29 - İp: 88.***.**8.206
murat-d80
murat-d80 (üye)

rokomet dur fotorğaflarına birde ben bakayım çok merak ettim

Tarih: 17 Mayıs 2007, 14:31 - İp: 88.***.**2.123
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

petronius..

Bu gunlerde moda oldugu icin baska topiteki yazına burdan cevap vereyim. Biraz garip değil mi sence de . ordaki yazına burdan cevap veriyorum. Nedeni ne olabilir sence?

Daha önce aynı konu varken diğerini silen moderatorler nedense kendileri farklı bir topic açar hale geldi. Belki bilmek istersin diye bir açıklama yapmak istedim.

marka fanatikliği yapmadıgımı burda herkes bilir. Bu benim icin bir hayat memat meselesi de değildir. Bu konunun bu kadar üzerine düşülmesi de şaşırtıcı. Bunun gibi makina sorunlarına dair yuzlerce topik varken neden bu topiğe karşı aşırı bir talep oluştu hayret.

benim soylediklerim cogunlukla benle ilgili şeylerdir. Benim görüşüme katılan ve katılmayanların görüşleri de kendileriyle ilgili.

Yuklenen örnek fotograflar ve acıklamalr beni tatmin etmediği icin k10d ile ilgili kanatim değişmedi. Bunu soylerken sence olumsuz ve tutarsız bir durum var mı?

Wb ile alakalı olmadıgını dusunuyorum. Ama sanırım benim sozlerim havada kalıyor gibi yorumlanıyor. Biriniz Allah rızası icin gonderinde şu makinayı bir bakalım. Bir de elimde makina varken yorumlayım bu renk olayını.

Tarih: 17 Mayıs 2007, 14:40 - İp: 88.***.**5.179
murat-d80
murat-d80 (üye)

burdan yönetime sesleniyorum neden sayfalar çok geç açılıyor hangi bölümü tıklasam beni 3 dakka bekletiyor sonra açılıyor bu hiçbir sitede olmuyor bir bu sitede bu sorun var bu sitedeki reklamlardan kaynaklanıyosa kadırın reklamları bu işkenceyi çekmek zorunda değiliz yada başka bir formül bulun [>

Tarih: 17 Mayıs 2007, 14:48 - İp: 88.***.**2.123
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

bu konuyu actım acalı evet site biraz yavasladı sanki.

Tarih: 17 Mayıs 2007, 15:18 - İp: 88.***.**5.179
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Evet sitede ciddi anlamda sorun var.Dial-up bağlantı günlerini hatırlatıyor bana.Serverlar çok yükleniyor sanırım, bant genişliği yetmiyor.

Tarih: 17 Mayıs 2007, 15:18 - İp: 88.***.**3.64
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

rokomet merhaba..benim sitemim bu topici açana değilki..tabiki insan bir şeye karar vermek için burada araştırma yapacak...soracak bunun rengi şöyle bunun sebebi nedir diye..ama sonrası hiç hoş değil..tekrar söylüyorum suçlu kontrasttır demiyorum...isteğim bu tip konuların seviyeli gitmesidir..buradaki amaç nedir?amaç makina almakmı,makina karalamakmı,bir makinaya isim takmakmı yoksa makina savunmak mı?
lütfen arkadaşlar bize yakışan şekilde birbirimizle iletişim kuralım...marka karalama vemarka savunma lütfen yapmayalım....

Tarih: 17 Mayıs 2007, 15:23 - İp: 88.***.**5.38
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Ben de birşey rica edicem.Diğer başlığada yazacağım bunu.Dslr teknik ve çekim teknikleri bölümlerinde mesajlar yanıtsız kalıyor.Ustalar biraz oralara da ilgi gösterirse biz acemiler için daha iyi olur.Buralardan da epeyce teknik bilgi alıyoruz ama direk fotoğrafla ilgili şeyler lazım bize bol bol.Lütfen bir parça ilgi.

Tarih: 17 Mayıs 2007, 15:36 - İp: 88.***.**3.64