Fotoğrafçılık Forumları
K10d Nin Renkleri
Tezim: k10d renklerinde yeşil ve sarı vardır- KOyu alanlar da yeşil renk kendini gosterirken açık alanlarda ise sarı renk açık bi şekilde kendini gotermekdedir.
Bu topic altında benzer tespitler ve kullanıcı gorusleri aynı zamanda izleyici gorusleri vardır.
İyi seyirler
#kontrast' tarafından 12.05.2007 22:28:50 tarihinde düzenlendi.
bende bu sorun sadece bende sanıyordum hepinizde aynı sorun varsa ozaman yönetim bu sorunu en kısa zamanda dikkate alır çünki tam bir işkence haline geldi bu durum sevgilerimle.
Ben anlamadım, burda bir topic açılıyor, aynı konuda yeni yeni topicler açılıyor. Buranın nesi var yerimi dar anlamadım.
Wb ayarındanmıdır başka birşeydenmidir bilmiyorum ama ben kontrasta katılıyorum, sarı yeşil tonların olduğu konusunda.
Birde yine k10d topiğinde iki üç makineyle kıyaslama için çekilmiş iplik ve şişe fotoğrafları falan vardı. Orda da yazmıştım o fotoğrafların da adilane bir çekildiğine çok inanmıyorum, birisinde şişede yansıma varken k10d ile çekilende hiç yansıma yoktu. Nedense o sorumada da açıklayıcı doyurucu bir yanıt verilmemişti.
Neyse hiçbir markaya yakınlığım uzaklığım yok ama gözün gördüğünü de inkar etmemek lazım. Ayrıca makine incelemesi yapılıyorsa iyisiyle kötüsüyle, artısı eksisiyle herşey ortaya konulmalı. Aksi halde inandırıcılığı ve tarafsızlığı zedeleniyor.
Evet okyanus onu bende hatırlıyorum. Polarize filtre muhabbeti. O da arada kaynadı gitti.
Neyse bundan sonra anladımki; bir makina alacaksam makinalar ile ilgili sorun olarak gördüğüm şeyleri burda dile getirmemem gerekiyor. Msn den fotografcı arkadaşlara danışmak daha iyi olsa gerek.
Çünkü marka bagımlılığı bazı kişilerin kanına işlemiş. Pentaxa soylenen bir yorumu direk kendilerine yapılıyormuş gibi hissetmeye başladılar.
Bugune kadar markalara çeşitli espritüel yakıştırmalar yapıldı. Canon icin canan denilmiştir. conan denilmiştir. coca cola icin kaka cola denilmiştir. Daha yüzlerce örnek var. pentax için mintax diyenlerde bu kategoride yeralır. Koca koca adamlarsanız bunu sorun etmeyin derim. Ne o şimdi benim kullandıgım icin birisi "nicole" dese ben ona seni gidi duzeysiz seni mi diycem.
Bazı şeyleri çocuklaştırmayın please..
[>:D :D
ya şu markalarla ilgili o kadar çok espri varki..
ama bu "seviye" meselesini "şalvar" davasına çevirdiniz
insan espri yapmayada çekinir oldu..
canon nikon ... of of seviyesiz espri dolu fıçıcık hepsi..
bu arada pentaks bana dava açmaz dimi..
okyanus beni savunur musun..
rokomet. Exif olayı hala aklımda. sanırım ben bir hafat daha gulerim. Eger bir hafta daha gulersem. haftanın son gunu "hala gülüyorum" diye yazı eklicem.
Rokomet rahat ol. Mahalleden arkadaşlarla mahkeme dışındaki her tür ortamda da savunma yaparız rahat uyu.Ayrıca mintax ı severim ben zamanında az pisliğimizi temizlemedi.Bizim köylerde el sabunu niyetine kullanılırdı.
biz mintaxla ve tursille teştin icinde yıkanırdık zamanında. Hey gidi gunler hey.. Köy yerinde kim ne bilsin şampuanı..
mintax tursil kaşıntı yapmıyomuydu dostum
tenine göre değişir kaşıntı olayı..
konu dönüp dolaşıp ten uyumuna gelmiyormu sinir oluyorum..
yoksa ben mi takıntılıyım..
okyanus aramızda şifre-parola anlaşalım..
ben sana telefonda
"adamları topla gel.. ahh ne vuruyonuz len"
dediğimde anlaki başım belada.. bütün adamları topla gel, aksi takdirde bırak adamlar dağınık kalsın
rokomet şifre cok güzel olmuş. Hic anlaşılmıyor gercekten. Mİntax değilde tursil gercekten vardı murat. markası da tursildi zaten. Tursil sonra marka-isim haline geldi.
hatta reklamıda var. tursilleyin yumusacık olsun. mis gibi koksun diye. Yok ben karıştırdım sanırım. Tursil reklamı sanırım klasik trt reklamları gibiydi.
"50 yıldır deterjan uretiyoruz.
erkek ses- tursil
kadın ses- tursil
erkek ses- tursil...."
İlgili olabilecek konular
-
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0137730 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
Fırça Ve Silginin Aynı Anda Çalışması
23 Haz. 2020, 20:00 lenacrystllz
0151723 Haz. 2020, 20:01
lenacrystllz -
Borsa Nasıl Oynanır? En Kısa Yoldan Öğrenin!
28 Kas. 2017, 15:21 fotoakar
5213705 Şub. 2020, 14:49
fotojenikkiz -
-
Lightworks Geçiş Efektlerinin Kullanılması
14 Kas. 2018, 02:39 prodersler
0287614 Kas. 2018, 02:39
prodersler -
Kaç Eşin Boynu Bükük Annenin Bağrı Yanık
03 Nis. 2018, 11:41 orhanafacan
2163107 Kas. 2018, 18:03
aniyakalayin -