Fotoğrafçılık Forumları
K10d Nin Renkleri
Tezim: k10d renklerinde yeşil ve sarı vardır- KOyu alanlar da yeşil renk kendini gosterirken açık alanlarda ise sarı renk açık bi şekilde kendini gotermekdedir.
Bu topic altında benzer tespitler ve kullanıcı gorusleri aynı zamanda izleyici gorusleri vardır.
İyi seyirler
#kontrast' tarafından 12.05.2007 22:28:50 tarihinde düzenlendi.
murat abi k10d nin sensoruu gres yagına bile dayanıklı
onlar toz degil kus dur kus
Ya ben bu gres yağı meselesini hakkaten anlamadım. Makinenin içinde sensöre kese atma tertibatımı var diye sormuştum ama K10d forumunda ama cevabını bulamadım şimdi.
Hiç sensöre gres yağı sürüp deneyen oldumu ?
Gres yağı abartılı olmuş tabi.Ama asıl bahsedilen sensor temizleme, sensörün titremesi değil orada.Sensör üzeri özel bir maddeyle kaplanmış.Pentax nanoteknolojiyle üretmiş bu kaplamayı.Yapışmaları falan minimuma indirgiyormuş bu kaplama.Benim makinemde de bütün acemiliğime rağmen henüz toz tespit etmedim.Objektif çıkarıp takıyorum sürekli ama olmadı hiç.Belki şansıma girmemiştir o sırada.
ilker abi nikon d200'de sensör temizleme özelliğ yok ama sensörde en ufak bir toz yok zaten makina tank gibi okadar lens değiştirdim ama sensör tertemiz
bide toz öeneme ilgili örnekler mi yuklesem ne. Sanki pentax fotoları gözüme tozlu topraklı gözükmeye başladı.
kontras gerçekten güzel olur zaten senin bu yüklediğin fotoğraflardan sonra pentax'ın olmayan karizması yerlerde bide tozunu toprağını görelim bence güzel olur kontras uğur dündar araştırmacı gazetecilikde eline su dökemez bunu bilmeni isterim ben sonuna kadar arkandayım dostum
istersen güçlerimizi birleştirebiliriz dostum bir nevi koalisyon teklifinde bulunuorum sana ama kapat gel dersen asla kapatmam yoksa tek başıma mı gireyim
benim meslegim asıl gazetecilik murat .. Bak bunu sen anlamışın.
Bilmiyorum sanki fırtına öncesi sessizlik yasıyor forum. Birileri fena biseyler yazacak ama hadi hayırlısı. Sanırım su anda yogun arastırmalar var o cephede. ÇÜnkü neden renkler bende merak ediyorum dogrusu..
Şayet renkler ayarlarla duzeltiliyorsa bende alıcam bir tane. Kendime değil canım. 6 yasındaki yigenim.. oynasın.
kontras heykeli dikilecek adamsın bu fırtına öncesi sessizlik sanırım pentakslarını satıyolar nikon canon ve diğer makinalara geçiş var onlarda anladılar pentax ile reklam katolog vs çekimler olacak iş değil düşünsene dostum ünlü bir manken yada sanatçı sence pentax'a poz verirmi pentax'cı arkadaşlar kusura bakmasın ama ben pentax k10d ile vesikalık fotoğraf bile çektirmem
6 yaşındaki yiğenin için güzel bir oyuncak güzel seçim ama ona okadar para verme bence aynı çekim kalitesine sahip cep telefonları var yine tabi sen bilirsin
zeiss optikli nokialardan alın bir tane
yahu murat.. Sabah fufuli abi akşamda sen guldurdun beni. Allah'da seni guldursun.. hahahah
ama ben pentax k10d ile vesikalık fotoğraf bile çektirmem
İlgili olabilecek konular
-
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0131230 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
Fırça Ve Silginin Aynı Anda Çalışması
23 Haz. 2020, 20:00 lenacrystllz
0147323 Haz. 2020, 20:01
lenacrystllz -
Borsa Nasıl Oynanır? En Kısa Yoldan Öğrenin!
28 Kas. 2017, 15:21 fotoakar
5209505 Şub. 2020, 14:49
fotojenikkiz -
-
Lightworks Geçiş Efektlerinin Kullanılması
14 Kas. 2018, 02:39 prodersler
0283714 Kas. 2018, 02:39
prodersler -
Kaç Eşin Boynu Bükük Annenin Bağrı Yanık
03 Nis. 2018, 11:41 orhanafacan
2159807 Kas. 2018, 18:03
aniyakalayin -