Fotoğrafçılık Forumları
K10d Nin Renkleri
Tezim: k10d renklerinde yeşil ve sarı vardır- KOyu alanlar da yeşil renk kendini gosterirken açık alanlarda ise sarı renk açık bi şekilde kendini gotermekdedir.
Bu topic altında benzer tespitler ve kullanıcı gorusleri aynı zamanda izleyici gorusleri vardır.
İyi seyirler
#kontrast' tarafından 12.05.2007 22:28:50 tarihinde düzenlendi.
fufuli allah şifanı versin abicim..
fufli'den
"ünal sizleri sevıyor"
bence hepimizin içinde bir ünal var..
hepimiz ünalız hepimiz çiçeğiz..
saiqiIar ünaI ağbmi
Bu sitede fufuli fun club kurulmalı. Severek takip ediyoruz
kolay gelsin ibretle izliyoruz dağ gibi marka ne hale gelmiş gitti dağ gibi adam gitti.
Ünal abi ne var sanki her sabah bir cumlenle güne başlasam böyle. Seni seviyoruz.
fufuli saygılar.
Dağ gibi marka gitti diyorsunda siteye her gün sayfa sayfa dağ gibi gitti dediğin makinanın fotoğrafları yükleniyor.
Ama senin daha iki tane kırmızı kiremit fotoğrafından başkasını göremedik.Ne iş.
Sende benim makinam da böyle çeker diye deklanşöre basıp siteye 3-5 fotoğraf attırmıyorsun.Bizden gizlemeye çalıştığın bişeymi var.
Hadi senin fotoğrafçılık bilgini bu sitede herkes biliyor seninle kafa buluyor ama kontrast abi gibi tecrübesine ve bilgisine itimat ettiğim birininde seninle aynı ağızdan konuşuyor olmasına çok şaşırdım.
kod kaç yaşındasın
kontrast abi 22.
Aralık ayında askerliğimi bitirip bu siteye üye oldum.
Bu sitede ben ,senin ,ömergin ,ilker abinin adnan abinin cüneyt abinin yazdıklarına çok önem verirdim.Ama bu büyüklerim fufuliyi kale bile almaz onunla muhatab olmazken senin bence çok boş biriyle aynı şeyleri yazıyor olman beni çok şaşırttı.
Tabii sende onunla makara yapmıyorsan.
Çünkü bu arkadaşın daha bir konuda doğru bir bilgi verdiğini ,güzel bir fotoğrafını ben görmedim.
Sitede saygı duyduğum kişilerden biri olarak senin fufuli gibi boş birisinin yazılarını tekrarlayıp altına alkış koymanın sebeblerini anlatırsan sevinirim.
kod. güzel sozlerin icin teşekkür ederim. Çok derinlemesine biseyler yazmadan bir iki cumle kuracagım..
Ama herkesin tarzı farklıdır. Kimisi fanatikdir, kimisi esprlilidir, kimisi sinirlidir, kimisi ukaladır... vs.
Bunların hepsi biraraya gelerek bir renk olusturur. Bazı kişilerin bazı renklere alerjisi varken digerinin aynı renge alerjişi olmayabilir.
Ömerginle fufuili iyi anlaşamazken ben bunların bu anlaşamaz hallerini keyifle okuyorum
Fufuli abimizde kendi makinasını tanımaya çalışan ama makinasını seven bir abimiz. Mizacı gereği kısa surede kendisini sevdiren bir insan olmuştur çoğunluga..
SOn cumlesini cok sevdigim ve beni guldurdugu icin copy paste yaptım..
kısa bir inceleme sonrası
burada içini en iyi görebildiğim üye fulfulidir..
şefaflığa saygı.. mevlananın torununa saygı..
Sayın kontrast'ın saygısına da saygı.. (rayting kokusu aldım bu adını doğru yazma hikayesinden ama neyse
İlgili olabilecek konular
-
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0131230 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
Fırça Ve Silginin Aynı Anda Çalışması
23 Haz. 2020, 20:00 lenacrystllz
0147323 Haz. 2020, 20:01
lenacrystllz -
Borsa Nasıl Oynanır? En Kısa Yoldan Öğrenin!
28 Kas. 2017, 15:21 fotoakar
5209505 Şub. 2020, 14:49
fotojenikkiz -
-
Lightworks Geçiş Efektlerinin Kullanılması
14 Kas. 2018, 02:39 prodersler
0283714 Kas. 2018, 02:39
prodersler -
Kaç Eşin Boynu Bükük Annenin Bağrı Yanık
03 Nis. 2018, 11:41 orhanafacan
2159807 Kas. 2018, 18:03
aniyakalayin -