Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
Selamlar Ali.Sana ve diğer arkadaşlara katkım olduysa ne mutlu bana.Katalog ve metro çekimlerinden istediğim sonuçları aldığım söylenemez.Sonuçta bu işde yolun başındayım.Daha iyi sonuçlar elde ederek karşınıza çıkmak umuduyla.
Alsancak'da bir sokaktan görüntü:
Standart renk seçeneğiyle;
Crom renk seçeneğiyle;
#osmanlı' tarafyndan 18.06.2006 01:30:24 tarihinde düzenlendi.
chrome bence daha güzel olmuş bence ama üst tarafta ışık patlamış biraz osmanlı
Evet orkocum.Maalesef öyle oldu.Bu konuda hala elim kolum bağlı.Sanırım flaş ayar bölümüne girip tekerlek ile kademeyi sola getirmem gerekecek.O zaman çekeceğim görüntü kararmaya başlıyor.Ya da enstantane hızını arttırarak pozlamayı kısaltacağım ki makinaya daha kısa sürede daha az ışık girsin ve böylelikle ışık patlamasının önüne geçilebilsin.Bak bakalım şimdi yükleyeceğim fotoğrafları beğenecekmisiniz?
Bakalım bu fotoğraf hakkında ne anlatılmak istendiğini anlayabilecekmisiniz?
Gerçi herkesin aynı fotoğraftan çıkartacağı çokça anlam olabilir.Ben merak ettim.
Aynı sokağın devamında yine insanlar var ve bu renk seçeneklerini birde onların üzerinde görmenizi istedim.
Standart renk seçeneği ile çekilmiştir;
Crom renk seçeneği ile;
#osmanlı' tarafyndan 18.06.2006 01:20:54 tarihinde düzenlendi.
bak bu daha güzel ışık daha az patlamış bide ters ışığa dikkat et bence fotoğraftan şunu ahnladım ki ağaçlar sanki otele gelmite pencereden içeri girecekmiş gibi
Ayy orko evet bundada ışık patlaması var.Sen söyleyince fark ettim.Çünkü ben insanlar üzerinde crom/standart farkına baktığım için farkına varmamışım.Bu ışık patlamalarını önlememi nasıl başaracağımı bir arkadaş söylerse memnun olacağım.
Şu yukarıda biri küçük diğeri büyük olan fotoğrafı eşitleyeyim bare.
osmanlı sen gölgede duruyorsun ve kadrajına gün ışığı giriyor bence bu patlamayı zor engellersin ışığı arkana almayı bi dene makina gölgeye göre pozlanıyor o zamanda ışık patlıyor ama resimlerdeki netlik ve renkler oldukça iyi chrome daha güzel bence
Evet arkadaşlar bu gecenin son fotoğrafı ile noktayı koyuyorum.Bugün İzmir'de kıbrıs şehitlerinde dolaşırken,birden ortada mini bir bando konseri verildi
Yeni açılan TV kanalı 'Kanal 1' in reklamı yapılıyordu.Çok şenşakrak bir orkestraydı.Zaten fotoğraftan da göreceğiniz gibi hepsi kılıktan kılığa girmişlerdi.Biri ayağında top,ağzında düdük,diğeri 1 harfinin içinde kalabalığı yararak ilerliyorlar,aynı andada bando ve saksafon ile müzik ziyafeti çekiyorlardı.
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232914 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6170031 Oca. 2011, 17:17
g.emre -