Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
slm osmanli,
otel fotograflarin eski ve yeniyi,gecmis ile bugunu bir araya getirmesi acisindan guzel olmus.tebrikler.elbette herkesin yorumu farkli olacaktir.benim gordugum bu.
ali
slm Ali.Benimde kafamda canlanan aynen buydu.Eski ile yeninin birlikteliği.Ve bu köhne yapıların bir tarihe tanıklık etmiş olmaları,inatla dimdik ayakta durma çabası.
Fotoğrafı beğenmene sevindim.
Ben gözümün ayarını değiştireceğim Vizörden bakıyorum iyi, çekiyorum ekrandan bakıyorum güzel çekmişim diyorum sonra resimleri bilgisayara yüklüyorum aneyyyyy farklı görüntüler, bulaıklık, titretmeler..Şunuda bir aşsak iyi olacak... Tatilde güzel fotograflar çekmeye çalıştık Bazıları yukarıdaki sebeplerden heba oldu. Yunusları çektim. Tabi ben çektim diyorum o kadar hızlı hareket ediyorlarki 4 karede 1 tane yakalayabildik. Beyaz balina biraz daha yavaş olduğu için ondan daha fazla yakaldım. Ama hıza alışmak için yunusları çekmeye çalışmak oldukça iyi Öğreneceğizde daha çok ekmek yemek lazım çoooooookkkkk...
Yav birde şu optik vizor olayına taktim... SLR de olan optik vizorle bazen çekim yapmak daha kolay gibi geldi bana. Bunu arkadaşımızın deniz akvaryumunu resimlerken farkettim. Deniz akvaryumlarında farklı floresanslar kullanıldığı için bizim vizorlerle baktığımızda ciddi görüş varkı var... Ben 9500 ile çekim yaptım arkadaşım D70S...
Bana göre keşke Optik Vizor olsaydı su 9500 be demek geliyor içimden... Aaaa bu arada hanımdan kurtulmak için birde Canon A 420 aldım. İyi oldu.. Ama o optik vizor..
Çalışmaya devam.....
BİZDEN DENEMELER
Uyuyan Yakışıklı
Sanatsever Balina
Çok güzel bir Beyaz Balina
Uçtu Uçtu Yunuslar Uçtu
Side de ay birbaşka oluyor
#muratreis' tarafyndan 19.06.2006 17:33:24 tarihinde düzenlendi.
Merhaba Murat.Çekimlerini çok beğendim.Fotoğraflarını en azından 800x600 yada 1024x768 pixel ile yükler isen daha iyi olacak.Hele ay fotoğrafının kompozisyonu süper.Ay biraz net olsaymış,diyecek sözüm olmayacaktı.
arkadaşlar ben bu raynox lensleri beklemekten sıkıldım.o yüzden bu gün dışarı çıkıp börtü böcek çektim.güzel bir kare yakaladım.sizin de yorumlarınızı beklerim.
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=66286
Merhaba siteye yeni üye oldum..
bende bir s9500 kullanıcısıyım..
s9500 fan clüpte bende olmak isterim
herkese selamlar
Arkdaşlar 9500 makina ile panorama fotoğraf çekmek istiyorum ama iyi bir sonuç alamadım.Değişik panorama programlar ile birleştirme yapmaya çalıştım ama iyi bir sonuç alamadım fuji firması 9500 ün softwaresine panorama çekim modu koyamazmı.Bu çekim modu en basit makinalarda bile var.Panorama için 3 adet fotoğraf çekiyorum çekmiş olduğum fotoğrafları karta kayıtlı fotoğrafların içinde bulmak zor.Panorama modu olan makinalar panorama için çekilen her 3 fotoğrafa ayrı klasör açıyor açılan klasördeki 3 fotoğrafı rahatlık bulabiliyorsun.Özellikle positif beyden cevap bekliyorum.
10 dakika önce aldığım 9500 ümle artık aranıza katılmaktan mutluluk duyarım...
Sezar selamlar.Makinanı iyi günlerde kullan.Aramıza hoşgeldin.En kısa sürede makinanı tanımanı ve buraya güzel fotoğraflar koymanı temenni ediyorum.
Kafana takılan her türlü soruyu cevaplamaktan mutluluk duyacağız.
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232914 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6170031 Oca. 2011, 17:17
g.emre -