lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Hepsiburada Mı?!!!

Arkadaşlar bu topiği açmak için tam on gündür sabrediyorum.. Ama artık dayanılacak gibi değil..Aslında ilk makinemi alırken de buna benzer eziyeti bana yaşatmışlardı .Tövbe de etmiştim.Ama maddi nedenlerden dolayı bir kez daha olsun dedim.Uzatmayayım..

21 Mart 2007 de hepsiburada ya pentax k10d body ve lowapro çanta sipariş ettim.Ve hikaye başladı.Ama bitmedi.Çantayı 26.03.2007 de kargoya verdiler ama makine yi göndermediler..Ve bundan sonra aşağıdaki yazışmlarımız geçti.Bunlar belki özeldir ama artık bunun özel bir tarafı kalmadı.Verdikleri oyalayıcı, bıktırıcı ve insanı enayi yerine koyan cevaplarını mutlaka sizler de görünüz..

27.03.2007 01:01:21 Bekleyen Siparişim

44040478 nolu siparişimde istedeiğim Pentax k10d nin halen daha ithalatçı firma tarafından bekletildiği yazıyor.Acaba ithalatçı firmaya bu makine ne zaman gelecek? Size ne zaman ulaşacak? Bu konularda aydınlatırsanız çok memnun kalacağım.Eğer uzun vadeli gecikme olacaksa siparişimin iptalini düşünüyorum. Saygı ve sevgilerimle

27.03.2007 09:53:15 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

44040478 Nolu siparişinizde tedarik sürecinde olan ürününüz tarafınıza iletilmek üzere yarın kargoya verilecektir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..."

28.03.2007 22:09:15 RE :

Bugün verileceği söyleniyordu ancak verilmedi?.Neden?

29.03.2007 00:59:10 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.

Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir. Temin süresi uzayan ürünler ile ilgili mağaza departmanımız tedarik araştırmasını devam ettirmektedir. Ürünlerin temin süresi ile ilgili bilgi birebir firmalardan alınmakta ve sitemizde yayınlanmaktadır. Tedarik süresi ile ilgili bilgiler sık sık güncellenmektedir.

Sözkonusu siparişinizde bulunan ürün tedarikçi firmanın stoklarında yaşanan sorunlar nedeniyle belirtilen sürede tarafınıza gönderilememiştir. Bu süre içinde ürünün/ürünlerinizin temin araştıması devam etmiştir. Ürününüz/Ürünleriniz firmadan alınan son bilgiye göre 05.04.2007 tarihi itibariyle firmadan beklenmekte olup en kısa sürede adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

04.04.2007 19:47:01 RE :

05/04/2007 tarihi itibariyle ithalatçı firmadan geleceğini beklediğiniz Pentax k10d geldi mi? Geldiyse bana ne zaman gönderilecek? Bir bilgi verebilir misiniz? Saygı ve sevgilerimle

05.04.2007 03:21:38 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.

Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir

Tarih: 12 Nisan 2007, 22:51 - İp: 88.***.**1.214
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Geçmiş olsun.. Büyük geçmiş olsun..
ben olsam.. ilk haftadan sonra, mahkeme kapısına dayanırdım herhalde..

Tarih: 14 Temmuz 2007, 10:34 - İp: 85.***.**0.93
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

harbiden çok geçmiş olsun bu kadarda terbiyesizlik olmaz!işte bu yüzden türkiyede net ticaret gelişmiyor.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 14:16 - İp: 88.***.**3.87
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

Sayın Sefer Öğretmenim....

Elbette başına gelenlerin haklı bir mazereti olamaz...

Yinede bir iki durum belirtmek lazım...

Sanırım 2000 yılından bugüne kadar bir çok tekno ürün almışlığım var Hepsiburada.com'dan.Genelde bilgisayar çevre birimleriydi.Daha sonra fotoğraf için siparişlerim oldu...Hiçbirinde sorun yaşamadım.Dedikleri gibi zamanında teslim yaptılar...Üstelik netteki en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla....

Bu tür siteler içinde en dandik olanı vardı ki zaten kapandı gitti bir çok müşterisini mağdur ve kepaze ederek...

Bazen olabiliyor,kendi dışlarında gelişen olumsuzluklar yaşanabiliyor...Bırak netten siparişi burnumun dibindeki mobilyacıya verdiğim TV sehpası siparişi için (3 gün sonra teslim denmişti) 2 hafta bekletip en sonunda başınızın çaresine bakın diye pişkin pişkin konuştuğunu bilirim.

Hadi onuda geç 3 yıl önce devlet hastanesi başvurarak sözüm ona 1 hafta içinde babam için ameliyat sırası aldık.Siz gidin biz size dönüp bilgilendireceğiz dediler,çağırdığımız zaman gelin dediler....3 yıl geçti hala bize dönecekler

Biz 3-4 gün içinde başka bir özel hastanede ve daha gelişmiş teknik cihazlar eşliğinde ve de daha ucuz işimiz bitirdik.Bekliyorum ki 3 yıldır bizi çağıracaklar...

Yani şanssızlık faktörü bu kez seni bulmuş...

Bir daha benzer olaylar yaşamaman dileğiyle

Tarih: 26 Temmuz 2007, 17:54 - İp: 88.***.**2.167
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili hemşerim sen biz karadenizlileri bilmez misin ki öyle konuşursun? Söz namusdur bizde. Verildiği an biter.Zaman çok çok değerlidir.Geçen zaman ölü zamandır. Biz pratikliği severiz.Tik tak yani.Tik tak olmayan işlerde bizler yokuzdur vs vs..

Artık hepsiburadana uğramıyorum.Ama en ucuz site olduğunu söyleyebilirim.Ancak ucuzluğun yanında teslim süresi de ön planda o0lduğu için artık ora ile işim yok..

Tarih: 26 Temmuz 2007, 22:29 - İp: 195.***.**7.133
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hâla bir sorununuz var ise,Orada Ceylan Hn ile bir görüşün..

Tarih: 27 Temmuz 2007, 03:12 - İp: 88.***.**2.176