Fotoğrafçılık Forumları
Hepsiburada Mı?!!!
Arkadaşlar bu topiği açmak için tam on gündür sabrediyorum.. Ama artık dayanılacak gibi değil..Aslında ilk makinemi alırken de buna benzer eziyeti bana yaşatmışlardı .Tövbe de etmiştim.Ama maddi nedenlerden dolayı bir kez daha olsun dedim.Uzatmayayım..
21 Mart 2007 de hepsiburada ya pentax k10d body ve lowapro çanta sipariş ettim.Ve hikaye başladı.Ama bitmedi.Çantayı 26.03.2007 de kargoya verdiler ama makine yi göndermediler..Ve bundan sonra aşağıdaki yazışmlarımız geçti.Bunlar belki özeldir ama artık bunun özel bir tarafı kalmadı.Verdikleri oyalayıcı, bıktırıcı ve insanı enayi yerine koyan cevaplarını mutlaka sizler de görünüz..
27.03.2007 01:01:21 Bekleyen Siparişim
44040478 nolu siparişimde istedeiğim Pentax k10d nin halen daha ithalatçı firma tarafından bekletildiği yazıyor.Acaba ithalatçı firmaya bu makine ne zaman gelecek? Size ne zaman ulaşacak? Bu konularda aydınlatırsanız çok memnun kalacağım.Eğer uzun vadeli gecikme olacaksa siparişimin iptalini düşünüyorum. Saygı ve sevgilerimle
27.03.2007 09:53:15 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
44040478 Nolu siparişinizde tedarik sürecinde olan ürününüz tarafınıza iletilmek üzere yarın kargoya verilecektir.
Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..."
28.03.2007 22:09:15 RE :
Bugün verileceği söyleniyordu ancak verilmedi?.Neden?
29.03.2007 00:59:10 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.
Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir. Temin süresi uzayan ürünler ile ilgili mağaza departmanımız tedarik araştırmasını devam ettirmektedir. Ürünlerin temin süresi ile ilgili bilgi birebir firmalardan alınmakta ve sitemizde yayınlanmaktadır. Tedarik süresi ile ilgili bilgiler sık sık güncellenmektedir.
Sözkonusu siparişinizde bulunan ürün tedarikçi firmanın stoklarında yaşanan sorunlar nedeniyle belirtilen sürede tarafınıza gönderilememiştir. Bu süre içinde ürünün/ürünlerinizin temin araştıması devam etmiştir. Ürününüz/Ürünleriniz firmadan alınan son bilgiye göre 05.04.2007 tarihi itibariyle firmadan beklenmekte olup en kısa sürede adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.
Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...
04.04.2007 19:47:01 RE :
05/04/2007 tarihi itibariyle ithalatçı firmadan geleceğini beklediğiniz Pentax k10d geldi mi? Geldiyse bana ne zaman gönderilecek? Bir bilgi verebilir misiniz? Saygı ve sevgilerimle
05.04.2007 03:21:38 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.
Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir
pazarbey bı sen bı ben kaldık..ıkımızde akraba kurbanı olmayalım barı..senın yasın benden buyuk..sen al makinanı..ben senın yasına gelicemde,senın kadar aldım alıyorum alamadım topici acıcamda ohooo
buarada dalmacya modeli yakısmıs..fuarda yaramazlıkmı yaptın
oooooooooo
güle güle kullan
Fatura yı kesinlikle kaybetme asıl o garanti yerine geçiyor,diğerinde mühür falan önemli değel
Dereyi geçtiniz
Hayırlı olsun Güle güle kullan hocam
Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve temennileriniz için hepinize tekrar çok çok teşekkür ederim..Eksik olmayın..
Evet acemilik..Şimdi kendimi sanki ilkkez fotograf çekiyor gibi ürkek hissediyorum..
Ha galliba tek gözün mor rengi pek hoşunuza gitmemiş pazarbey usta..İkincisini de ben mora boyamayım..Hanım burad bu dediğinizi şimdi okursa alim Allah üç ay öncesine döneriz valla..Ve bu sefer gözlüğümden de olurum..
üzülme üzülme... bekle bekle, elbet olur birgün senin de..
sayın lazut valla makinanıza kavusmanıza sevindim.
güle güle kullanın.
darısı sayın pazarbey'in başına
Amin stahl
merak etmeyin pazarbey bu gidisle benimde makina alma olayım yılan hikayesine dönecek gibi
hemen arkanızdan geliyorum varisiniz olamam belki ama "" aah aahh aynı bizim pazarbey" dedirtebilirim yani
bir de şu konu var,hepsiburada,teknosa ve diger bazı buyuk firmalar,satın aldıgınız urune ait garantı belgesi vermez oldular.neymiş fatura garantı belgesi yerıne geçeçekmiş.olurmu böyle saçma sapan sey.Sanayı Bakanlıgı uyuyor mu..
Hayırlı olsun lazut makinana kavuşmana sevindim,sen pazarbeye bakma kıskandığından öyle diyor kendide nafakayı verecek en son ama bir karar verse(tabi bende) buarada HEPSİBURADA komu çok çok KINIYORUM heralde ben 27 gün bekleyemez kalkıp istanbula gider serverlerini başlarına geçirirdim ayıp ayıp bir insan 27 gün bekletilirmi yoksa stokta yok deyin kardeşim ya adam gibi bu işi yapın yada gidil elarabasında satın bu ürünleri neyse sinirlendim galiba tekrar hayırlı olsun k10 den
Dile kolay 27 gün beklemiştim.. Ner günlerdi o günler..
İlgili olabilecek konular
-
Ekrem Çelebi Yozgat Sürmelisi Dersini Almışta Ediyor Ezber
05 Şub. 2025, 14:23 prodersler
0505 Şub. 2025, 14:24
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
242625 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
Capcut'ta Videonun Bir Kısmı Nasıl Bulanık Yapılır
10 Oca. 2025, 20:17 prodersler
017010 Oca. 2025, 20:17
prodersler -
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
08604 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
021202 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
024605 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
081604 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -