Fotoğrafçılık Forumları
Hepsiburada Mı?!!!
Arkadaşlar bu topiği açmak için tam on gündür sabrediyorum.. Ama artık dayanılacak gibi değil..Aslında ilk makinemi alırken de buna benzer eziyeti bana yaşatmışlardı .Tövbe de etmiştim.Ama maddi nedenlerden dolayı bir kez daha olsun dedim.Uzatmayayım..
21 Mart 2007 de hepsiburada ya pentax k10d body ve lowapro çanta sipariş ettim.Ve hikaye başladı.Ama bitmedi.Çantayı 26.03.2007 de kargoya verdiler ama makine yi göndermediler..Ve bundan sonra aşağıdaki yazışmlarımız geçti.Bunlar belki özeldir ama artık bunun özel bir tarafı kalmadı.Verdikleri oyalayıcı, bıktırıcı ve insanı enayi yerine koyan cevaplarını mutlaka sizler de görünüz..
27.03.2007 01:01:21 Bekleyen Siparişim
44040478 nolu siparişimde istedeiğim Pentax k10d nin halen daha ithalatçı firma tarafından bekletildiği yazıyor.Acaba ithalatçı firmaya bu makine ne zaman gelecek? Size ne zaman ulaşacak? Bu konularda aydınlatırsanız çok memnun kalacağım.Eğer uzun vadeli gecikme olacaksa siparişimin iptalini düşünüyorum. Saygı ve sevgilerimle
27.03.2007 09:53:15 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
44040478 Nolu siparişinizde tedarik sürecinde olan ürününüz tarafınıza iletilmek üzere yarın kargoya verilecektir.
Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..."
28.03.2007 22:09:15 RE :
Bugün verileceği söyleniyordu ancak verilmedi?.Neden?
29.03.2007 00:59:10 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.
Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir. Temin süresi uzayan ürünler ile ilgili mağaza departmanımız tedarik araştırmasını devam ettirmektedir. Ürünlerin temin süresi ile ilgili bilgi birebir firmalardan alınmakta ve sitemizde yayınlanmaktadır. Tedarik süresi ile ilgili bilgiler sık sık güncellenmektedir.
Sözkonusu siparişinizde bulunan ürün tedarikçi firmanın stoklarında yaşanan sorunlar nedeniyle belirtilen sürede tarafınıza gönderilememiştir. Bu süre içinde ürünün/ürünlerinizin temin araştıması devam etmiştir. Ürününüz/Ürünleriniz firmadan alınan son bilgiye göre 05.04.2007 tarihi itibariyle firmadan beklenmekte olup en kısa sürede adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.
Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...
04.04.2007 19:47:01 RE :
05/04/2007 tarihi itibariyle ithalatçı firmadan geleceğini beklediğiniz Pentax k10d geldi mi? Geldiyse bana ne zaman gönderilecek? Bir bilgi verebilir misiniz? Saygı ve sevgilerimle
05.04.2007 03:21:38 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.
Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir
Pişmiş tavuk kokusu alıyorum nedense.
Lazut hocam takma kafana. Olur böyle gecikmeler. Boşver birkaç gün geç geliversin.
Tamam tamam bu akşam tavuk var de seni yakalamışken şu yukarıda rokometin dedikleri konusunda ne diyeceksin..Cevabını bekliyorum..Ki bir çok kişi de bekliyor bilesin..
İnternet üzerinden ilk alış verişimi hepsiburada.com'dan yaptım.Ve bu benim ilk yeiğim kazık oldu.Evet bazı ürünleri piyasa fiyatının altın da ama elinize geçerse. Ve müşteriye karşı çok ilgisizler.Ben aldığım ürünü geri iade etmek istemiştim mail attım aradan 4 yıl geçti hala cevap bekliyorum Bence hepsiburada.com'dan alışveriş yapacaksanız.2 kez yok yok 10 kez düşünün.
Bugün de göndermediler ve artık uyduracakları başka yalan kalmadığı için "çıkışa hazır" yazdılar.. Üstelik bekleyen sipariişlerde de "Bekleyen sipariş bulunmuyor" diye yazıyor.Ama gel gör ki takip numarası vermediler.. Sonuçta yarın aşağıya da yazdığım dilekçemi bankanın merkezine fakslayacağım..Bu arada arkadaşlar ve Adnan bey göndereceğim bu dilekçeye de bir bakıın bakalım eksiğim gediğim var mı?
"YAPI KREDİ BANKASI MÜDÜRLÜĞÜNE
İSTANBUL
21.03.2007 tarihinde www.hepsiburada.com firmasından ; nolu kredi kartımla 1.769,81 YTL değerinde LOWEPRO NOVA 3 AW DIJITAL FOTO. TAŞIMA ÇANTASI ve PENTAX K-10D BODY 10.8MP SLR DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ siparişi verdim.Sipariş numarası 44040478..
Ancak firma 77,75 YTL değerindeki LOWEPRO NOVA 3 AW DIJITAL FOTO. TAŞIMA ÇANTASI ‘nı gönderdiği halde 1692,04 YTL değerindeki PENTAX K-10D BODY 10.8MP SLR DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNE’ sini göndermeden 1692,04 YTL yi kredi kartımdan çekmişlerdir.
Firma internet sitesinde adı geçen ürün/ürünlerin stoklarında olduğunu göstermesine rağmen belirttiği ortalama 3 iş gününde bu ürünleri tarafıma teslim etmeyerek beni kandırmıştır.
Bu nedenden dolayı yaptığım bu harcamanın yukarıda adı geçen firmaya ödenmemesini, ödenmişse -ki öyle görünüyor- geri alınmasını arz ediyorum..
Ayrıca adı geçen firma tüm iyi niyetime rağmen sürekli beni oyalamıştır.Aramızda geçen mesajlaşmayı noktasına virgülüne dokunmadan aşağıya aldım.Buradaki mesajlardan da göreceksiniz ki tekrar söylüyorum adı geçen firma malını belirttiği en geç 3 iş gününde teslim etmeyerek beni resmen aldatmıştır.
Bu nedenle bu ödemenin iptalini ve geri alınmasını istiyorum..
13.04.2007
Sefer BAHADIR
Ek:1
www.hepsiburada.com firmasına siparişimin neden gönderilmediğine dair yazmış olduğum mesajlar ve aldığım cevaplardır"
......................................................
......................................................
Buraya da mesajlarımız yazıldı?..
#lazut' tarafından 13.04.2007 22:04:43 tarihinde düzenlendi.
Ha bu arada başka şeyler de oldu.Tel ile hepsiburadaya ulaşmya çalıştım.oto sekreter açtı ve beni 4 . sıraya koydu.Ama ne 4.cü sıra imiş.Mübarek bitmek bilmiyor..Neyse bıraktım.Ve hemen sonra bi daha çevirdim.bu sefer bein 8.sıraya , kapatıp tekrar aradım bu sefer 11. kapatıp tekrar açtığımda 13. ve tekrar kapatıp açtığımda ise 8.sıraya koydu. Güzel bir program yapmışlar.Görüşmemek için iyi numara yapıyor oto sekreter.Helal olsun kızcağıza..
Neyse sonra bükeye döndüm.İki numara vardı çaldır çaldır çaldır ama nafile açan yook açan yok..üstelik dün onlara iki kanaldan da yazdığım meilime cevap ta yazmadılar.Offf..
Oysa Ali Yaman bey en son ki mailinde yardımcı olabilceğini söyemişti.
Murat bey(burkay) buralarda mı? Ban bükeyfotodan birinin adının vermişti yardımcı olur diye ama bir türlü nereye kaydettiğimi bulamıyorum..Murat beyi ( burkay) gören duyan bilen varsa buraya yönlendirebilir mi acaba?
bizde lanet var lazut hocam daha anlamadınız mı?
gaijin, sen, pazarbey ve ben. Biz makinelere karşı lanetlenmişiz. Ben tam 5 defa teşebbüs ettim, walla hepsinde aksilik çıkıp geri tepti
hikayemi merak ederseniz anlatırım.
Sevgili hocha hikayende hepsiburadanın marifetleri varsa burada değilse daha uygun topiklerde elbette dinlemek isteriz.ya da isterim..
Bence yarın yada diğer bir gün gelecek çünkü bekleyen siparişler bölümünde yoksa eğer yolladılar yada iptal ettiler demek.Sipariş tekibinden sayfanızı "tüm siparişler" kısmına getirin bakalım orda ne çıkacak. ,
Artık forum sizi merakla bekliyor.Ne bahtsızmışınız.
Kısmet diyeli.Olmassa inşallah paranızı taksitle vermezler bu onların laneti çünkü
Sevgili aok sipariş takipde dediğiniz yere bakıyıroum ve yukarda da dedim ne yzaıyor orda biliyor musunuz? "çıkışa hazır"..Yani söylenecek başka yalanları kalmadı ya..Belki yarın da "az önce çıktı" sonraki gün "kargoya vardı varacak" sonraki gün de "kargoya teslim edildi edilecek"...Yani bizim hikaye rahat bir ayını dolduracak gibi..
o değil elaleme rezil olduk şu forum sayfalarında yahu..
Biliyormusunuz çok enteresan -,bende o siteden sizden farklı başka bir model çanta aldım (lowepro),çanta harika çıktı,yanında birkaç ürün daha vardı ürünleri zamanında temin edemediler ama çantayı hemen yolladılar diğer ürünleri ise birkaç gün sonra. .
Anlamak güç ama inşallah kavuşursunuzda sıkıntılar biter. [>:D
İlgili olabilecek konular
-
Ekrem Çelebi Yozgat Sürmelisi Dersini Almışta Ediyor Ezber
05 Şub. 2025, 14:23 prodersler
0505 Şub. 2025, 14:24
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
242625 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
Capcut'ta Videonun Bir Kısmı Nasıl Bulanık Yapılır
10 Oca. 2025, 20:17 prodersler
017010 Oca. 2025, 20:17
prodersler -
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
08604 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
021202 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
024605 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
081604 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -