fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotoclub - İzmir Toplantıları

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 6 Kasım 2009, 22:25 - İp: 188.***.**3.131
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Bu gençler canavar gibi.....bunlarla çok iyi projelere imza atılır.
Gençler için

Tarih: 19 Aralık 2009, 14:19 - İp: 195.***.**0.89
orhanyldz
orhanyldz (üye)
İzmir / Amatör

merhaba açıkçası ara eğitim fikri gerçekten harika olur.yaşamın neler getireceği belli olmuyor ve uygulama eğitimleri ne yazık ki kaçabiliyor.bu sayede eğitimden geri kalmamış oluyurz sonuna kadar destek.fikret bekliyoruz.

Tarih: 19 Aralık 2009, 16:11 - İp: 85.***.**3.247
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Cuma.... O akşam İzmir Devlet senfoninin konserleri var ama... Yine de düşününce eniyi cuma galiba.

Tarih: 19 Aralık 2009, 18:54 - İp: 88.***.**6.91
f.baykal
f.baykal (üye)
İzmir / Meraklı

Ara egitim fikri süper şimdilik herkes mutabik gibi... ben de Cuma olur diyorum kendi açımdan.

Tarih: 19 Aralık 2009, 19:44 - İp: 81.***.**0.140
akrep035
akrep035 (üye)
İzmir / Amatör

evet bencede cuma olsun

Tarih: 19 Aralık 2009, 22:50 - İp: 78.***.**3.54
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Son toplantımızda sohbetimiz ara-ara 'ileri teknik' konulara girince, bazı arkadaşlarımızın haklı olarak sıkıldığını farketmiştim/k. Hatta bir arkadaşımız bir daha katılmayacağınıda beyan etmişti. Gündüz bey ile yaptığım görüşmede, Çarşamba günkü toplantılarımızı saatlere bölme fikrimi belirtmiştim. Buna göre toplantılarımız her zamanki gibi saat 19:00 da başlayacak 21:00'e kadar fotoğraf sunumu ve kulüp faaliyetlerinin görüşülmesi olacak. Teknik konuları da 21:00'den sonraya bırakarak özellikle giriş seviyesindeki arkadaşların sıkılarak, daha başlangıçta bu meraklarından soğumamasını sağlamayı hedeflemiştim. Bu durumda başka bir güne bölünmeye gerekte kalmayabilir. Her halükarda Cuma günüde toplanılması fikri benimsenirse, ben varım...

Tarih: 21 Aralık 2009, 11:49 - İp: 78.***.**6.60
christ
christ (üye)
İzmir / Amatör

Kesinlikle cuma günu tekrar toplanalım aynı güne sıgdırmayalım,hem bu toplantılar zevkli oluyor.

Tarih: 21 Aralık 2009, 16:25 - İp: 88.***.**8.158
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Bilen ark.lardan ricam teknik konulara şimdilik meyil göstermeyelim.. Şahsen sevdiğim bir konudur ama bilmeyen için çok sıkıcı... Teknik konular madalyonun diğer yüzü diyebiliriz..

Tarih: 21 Aralık 2009, 17:04 - İp: 88.***.**7.84
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

fikret bey yaklaşık 200 foto yeterli mi?
bir de projeksiyon olayı ne oldu?

Tarih: 22 Aralık 2009, 14:12 - İp: 85.***.**9.67
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

200mü ben yatağı yorganı getireyim o zaman.. sabahlarız 30-40 tane yeter fikret bey belki 20 tanede diyebilir

Tarih: 22 Aralık 2009, 14:35 - İp: 78.***.**3.57