fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotoclub - İzmir Toplantıları

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 6 Kasım 2009, 22:25 - İp: 188.***.**3.131
akrep035
akrep035 (üye)
İzmir / Amatör

bende 27'si olsun diyorum bir hafta dolu bir hafta boş olsun. dün akşam toplantıya gelemedim malesef sehir dışındayım

Tarih: 17 Aralık 2009, 12:30 - İp: 212.***.**9.14
burakby
burakby (üye)
İzmir / Amatör

ben hiç gelemiyom malum okul oluyor...

Tarih: 17 Aralık 2009, 12:35 - İp: 78.***.**1.92
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Malesef 27 sinde eğitime katılmak durumundayım izin alabilmem mümkün değil. Sizlerle bir uygulamaya yada toplantıya katılamamak benim için feci üzücü olacak. Ama ekip olarak iyi olduğumuza inanıyorum birbirimizin eksiklerini kısa sürede tamamlarız ...

Tarih: 17 Aralık 2009, 22:40 - İp: 88.***.**6.91
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Uygulama takvimimiz her ne kadar belli olsa da...bizler iş hayatı içinde olan aktif insanlarız. Buna bir de ara sıra sekteye uğrayan sağlık sorunlarımız eklenince, aramızdan bir-iki kişinin etkinliklerimize katılamaması doğaldır. Önemli olan...nu35'in de vurguladığı gibi, iyi/sağlam bir kulüp olmanın avantajlarını yaşamak ve hiçbir arkadaşımızı geride bırakmamaktır.
----------------------------------------------------------------
Yol haritamızı ( Fikret bey ile görüştüklerimiz doğrultusunda ) çizecek ve yıllık program olarak açıklayacak olursak...............
27 Aralık Pazar / Kozbeyli, Yeni Foça, 16 km. Dağ/Deniz yolu, Yarım Ada, Eski Foça
Bundan sonraki etkinlik/uygulama tarihimiz ise...Pazar günleri olarak 1 Boş - 1 Dolu.
Yani...27 Aralık tarihinden sonra hiç ilan etmeye gerek kalmadan her uygulamamız 15 gün sonrası ve hep bu şekilde devamı.
Bu şekilde ; Her üyemiz tüm yıl içindeki uygulama/etkinlik tarihlerimizi çok önceden bilmiş olacak ve tüm işlerini yine çok önceden bu tarihlere göre organize edebilme imkanı bulacak.
----------------------------------------------------------------
Bu başlık altından çalışmalarımızı takip eden diğer site üyesi arkadaşlarımıza da bir bilgi verecek olursak......
Bilindiği gibi ilk eğitim grubumuz 11 kişi olarak çalışmalarına başlamıştır.
Bundan sonra eğitim almak isteyen arkadaşlarımız her 15 günde bir...5 kişilik gruplar halinde bizlere katılacak ve eğitimlerine başlayacaklardır.

Tarih: 17 Aralık 2009, 23:14 - İp: 195.***.**5.38
christ
christ (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaslar gecen gün forumda Gündüz hocada bahsetmişti çarsamba günkü toplantıdada lafı gecti ama sanırsam askıda kaldı,Eger gündüz hocada kabul eder ise haftanın herhangi bir günü(çarsamba hariç)yine bir aksam 1 saat likte olsa toplanıp defter kalemimiz alıp teorik olarak calışabilirsek bunu bize saha uygulamalarında veya kendi basımıza evde dişarda cektigimiz fotograflarda cok yardımcı olacagını düşünüyorum bu konuda görüş belirtebilirsiniz sevinirim.Tabi Fikret abi bu konuda senin düşüncen ve görüşün çok önemli.

Tarih: 18 Aralık 2009, 09:04 - İp: 88.***.**8.96
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Murat arkadaşımın fikrine katılıyorum çarşamba harici başka bir akşamda buluşabiliriz. Ben varım...

Tarih: 18 Aralık 2009, 23:26 - İp: 88.***.**6.91
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Bu grubun elinden birşey kaçamaz

Cuma günü olsa mesela nasıl olur? Çarşambaları genelde sunum günü gibi oldu.. Eğitime vakit kalmıyor..

Tarih: 18 Aralık 2009, 23:40 - İp: 78.***.**8.84
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

- Bu konu önce Fikret beye danışılmalı,
- Okey ise...katılacaklar isimlerini yazmalı,
- Mekan/Saat tesbit edilmeli,
- Çalışma programının akışını hızlandıracağı için...yine de gelemeyenlere nasıl bir program uygulanacağının formülü bulunmalı,
- Ama, her ne olursa olsun.....Netfoto eğitim grubu için bu iş mutlaka yapılmalı.
----------------------------------------------------------------------
puskas çok haklı, bu grubun elinden hiç/bir şey kaçmaz.
Hafta içi ek çalışmalarda Fotoğraf ve Ekipman çalışırsak, pazar günü uygulamalarımızda ise sadece fotoğrafçılık eğitimi verirsek....bu iş tamamdır.
İşte o zaman, çarşamba geleneksel toplantılarımız da sadece kulüp faaliyetlerine, sunum'a ve yapılanmaya kalır. Gündem, her üyeyi ilgilendiren ortak gündem olur ve bu işin tadı yerine gelir.

#fotosafaripro' tarafından 19.12.2009 00:00:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Aralık 2009, 23:49 - İp: 195.***.**5.38
christ
christ (üye)
İzmir / Amatör

E ozaman hemen fikret abiye danışıyoruz.
-Fikret abi son yazılanları okumuşundur sanırsam, bu konuda senin görüşün nedir.?

Tarih: 19 Aralık 2009, 09:01 - İp: 88.***.**8.158
apsaras
apsaras (üye)
İzmir / Amatör

valla ben seve seve katılırım.. cuma ya da herhangi bir gün hiç fark etmez, uyarım. ne kadar çok şey öğrenirsek o kadar iyi

Tarih: 19 Aralık 2009, 13:52 - İp: 78.***.**8.222