fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotoclub - İzmir Toplantıları

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 6 Kasım 2009, 22:25 - İp: 188.***.**3.131
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Sanıyorum yeteri kadar dinlendik......şimdi hareket zamanı.
27 Aralık ( Pazar )
Kozbeyli köyü............ne dersiniz?
- Menemen ( Kahvaltı )
- Kozbeyli köyü ( Fotoğraf uygulaması )
- Yeni Foça ( Fotoğraf uygulaması )
- 16 km.lik sahil/dağ yolu ( Manzara fotoğrafları )
- Eski Foça ( Fotoğraf uygulaması )
Ve...İzmir'e dönüş.
-------------------------------------------------------------
Güzel ve zevkli bir gün, fotoğraf açısından da verimli geçen çok güzel bir parkur.
Metruk/Aktif tarihi yapıları, Pazar yeri ve çarşıları, Adeta poz veren dar tarihi sokakları, her iki foça da yapılan balıkçılık....ayrıca, Yeni Foça çıkışından sonra 16 km.boyunca devam eden doğa/deniz manzaralı dağ yolu, Eski foça girişinde gün batımının hayranlık ile izlendiği yarım ada ve Eski Foça....her dönemde tüm fotoğrafçıların gözdesi olmuştur.
-------------------------------------------------------------
Bu fotoğraf uygulaması Sayın Fikret bey ve sizler tarafından onaylanırsa............eğitim grubu olarak o tarihe kadar çok sıkı çalışmamız gerekecek.

Tarih: 15 Aralık 2009, 18:00 - İp: 195.***.**9.240
chase
chase (üye)
İzmir / Meraklı

Biraz geç oldu ama pazar günü yaptığımız geziden büyük keyif aldığımı belirtmek istiyorum...

Muhtemelen, yarın akşam da yankıları devam edecektir.

İş yemeği dolayısıyla yarın akşam toplantıya katılamayacağım, ama gözüm kulağım Sakız adasında olacak...

Son olarak, Fikret ve Gündüz Bey'e harcadıkları emek ve özverileri için teşekkür etmek istiyorum.

Tarih: 15 Aralık 2009, 19:50 - İp: 78.***.**7.139
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Gündüz hocam anladığım kadarıyla gene harika bir foto safari peşinde; Kozbeyli köyü harika bir fikir önceden oraya gitmişliğim var harika fotğraflar çıkacağına inanıyorum da..... neden ayın 27 si 20 misini pas mı geçiyoruz???

Tarih: 15 Aralık 2009, 23:24 - İp: 88.***.**6.91
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)

Daha önce de belirttiğim gibi, sizler ile bu uygulamaların dışında daha çok enteresan aktivitelerimiz olacak.
Ben şimdilik...bir dolu, bir boş hafta olarak düşünmüştüm.
Fakat, sizler neye karar verir ve başta Fikret bey olmak üzere nasıl bir uygulama arzu ederseniz ben varım.
Yarın akşam tüm arkadaşlarımızın fikirlerini alabiliriz.
Sizlere...pazar günü uygulamalarımızın dışında ( daha başarılı olabilmek için ) ara çalışmalar teklif ediyorum. Bunlar yine Sakız Adası'nda, yine aynı saatte olabilir.
Çarşamba toplantılarımız biliyorsunuz '' geleneksel '' .....tüm üyelerimizin ortak gündemde buluşması gereken toplantılar.
Ayrıca...bu şekilde Orhan Yıldız gibi, rahatsızlığı nedeni ile uygulamamıza katılamayan arkadaşlarımızın bizlerden kopmamasını ve bilgi eşitlenmesini sağlamış oluruz.
O nedenle, ara çalışmalara sizler VARIM derseniz....ben sizler için çoktan VARIM.

#fotosafaripro' tarafından 15.12.2009 23:50:30 tarihinde düzenlendi.

#fotosafaripro' tarafından 15.12.2009 23:55:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Aralık 2009, 23:48 - İp: 195.***.**9.240
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Haklısınız hocam her hafta sonu yada bi dolu bir boş tüm çalışma programlarına elimden geldiğince katılacağım yarın görüşmek üzere..

Tarih: 16 Aralık 2009, 00:15 - İp: 88.***.**6.91
akrep035
akrep035 (üye)
İzmir / Amatör

Ben bu aksam gelemeyecegim iş nedeniyle şehir dışına gidiyorum. Pazar yada başka bir gün ara çalışma veya gezimiz olursa gelebilirim bende

Tarih: 16 Aralık 2009, 07:58 - İp: 78.***.**2.205
merkaleli
merkaleli (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

ayın 27'si pazar günü 24 saatlik nöbetim var

Tarih: 16 Aralık 2009, 10:02 - İp: 212.***.**2.26
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)

Evet arkadaşlar...işte bu nedenlerden, bize ara çalışma takvimi gerekiyor. Ben hiçbir arkadaşımın geride kalmasını istemiyorum ve geride bırakmayacağım.

Tarih: 16 Aralık 2009, 14:15 - İp: 195.***.**9.240
christ
christ (üye)
İzmir / Amatör

Ewet Gündüz hocam bencede ara çalışmalar önmeli aslında geleneksel toplantılarımız dışında ara çalışmalar için toplanırsak burada ögrendiklerimizi sahada daha fazla uygulama fırsatı buluruz diye düşünüyorum bu neticeyle ara çalışamalara ben varım diyebilirim

Tarih: 16 Aralık 2009, 17:21 - İp: 88.***.**7.150
christ
christ (üye)
İzmir / Amatör

Bugunde güzeldi.Bu arada arkadaslar ben 27 sinde gitme taraftarıyım bir dolu bir boş gecmesi daha iyi cünkü gecen hafta yapamadıgım işleri bu hafta yapma düşüncesindeyim görüşlerinizi bekliyorum.Nur hanım sizde bir seferlik izin alsanız süper olur.

Tarih: 16 Aralık 2009, 22:58 - İp: 78.***.**6.193