Fotoğrafçılık Forumları
Kayseri Fotoğrafcıları
izmir istanbul ankara surekli toplanıyor biseyler yapıyor imreniyorum walla. Kayseride yaşayan ve siteye uye olan arkadşlar en azından bizde toplanmasakda birbiriizi tanıyabiliriz. Bu topic altında tanışıp gerekirse oraganizasyon yapabiliriz. Baklaım kaç kişi varmış
bakalım yeni kayserili arkadaşlar var mmı. Konuyu guncelleyelim
hııım 9 sayfa olmuş
Merhaba arkadaşlar bende kayseride öğrenciyim.. Epey acemi sayılırım sizin yanınızda ama aranıza katılmak isterim.. [email protected]
hosgledin majodyman. Evet bişeyler yapalım artık
promosyonlu ankara iftar yemeğini solda sıfır bırakan bu sündürmeceli kayseri buluşmasını destekliyorum.
hatta bizzat bile destekleyebilirim ama zamanlama sorunum var.
ve tekrarlıyorum.
pastırnaaaaaaaaa pastırnaaaaaaaa
rokomet parazit yapma. Gerekli çogunluk oldugunda biz gerekeni yaparız zaten. Arkadaşlar bu iki hafta icinde bir gun belirleyip bi yerde çay içelim derim.
aha da yazıyorum..
01: kontrast
Tüm arkadaşlarımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet Haftasını bu sitede de güzel bayrağımızın renkleri ile kutlamaya davet ediyorum.....
Bu forumlara gösterdiğniz ilginin onda birini gösterseniz yeter....
kontur anlaşılan kayseride tek tabancasın..
yaz benide listeye.. maksat liste dolsun
Gerçi daha vardır ama Kayseriden Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz var benim bildiğim...
Ankara en azından buluşmayı gerçekleştirebiliyor...
2 Haziran 2006 da açılmış konu
sabırlı bir milletin evlatlrıyız. aradan bir bucuk sene gecmiş olması bizim icin onemli değil.
Önemli olan netfotograf kardeşliği
Ya ruh yok kardeşim. Kimseden ses seda yok. Ben anlamadım bu işi. Nerdeyse çoluk çocuga karışacaz ..
Üzgünüm. Bir kıvılcım lazım sanırm.
01:kontrast
02. rokomet
03.tatarbey
İlgili olabilecek konular
-
Kayseri'de Bulunan Fotoğrafçılara
09 Oca. 2016, 13:44 northnsouth
0180809 Oca. 2016, 13:44
northnsouth -
Nikon Ücretsiz Bakım Günü 2. Kez Kayseri
22 Şub. 2015, 16:18 amdmaniac